| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Pipster123
Pridružen/-a: Sre Mar 2012 14:27 Prispevkov: 100 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sre Nov 21, 2012 22:49 Naslov sporočila: |
|
|
| Gash, tvoj koncept bež kište, ki ropota in tega kar imam jaz v dnevni, ne bi mogla biti bolj narazen. Jaz sem si po krasnih dveh letih namesto xtreamerja omislil htpc in ni poti nazaj. Pasivno hlajenje, 8 cm višine, cena pod 200€, predvaja kar koli hočeš, postavi se v 3 sekundah - suspend pa to. Upravljam ali s tablico, ali s telefonom, ali z brezžično miško, kar mi je bolj pri roki v tistem trenutku. Uporabljati zna žena in sin, ki še ni star 3 leta. Za rolat muziko ne rabiš prižigat tv, ampak samo tablico itd... je treba pa malo truda vložit, ali pa evre v sonos, kar ti je bližje... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sre Nov 21, 2012 22:57 Naslov sporočila: |
|
|
| Daš sliko gor, rad bi škatlo videl. Kater program uporabljaš? Jaz sem si naložil jriver, in mislim da bom tu ostal. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pipster123
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
|
Objavljeno: Čet Nov 22, 2012 09:33 Naslov sporočila: |
|
|
o, lepo.
Jaz imam XBMC za filme in slike gledat, za muziko pa mi ni bil všeč. Zato bom sedaj malo testiral Jriver in Foobar, dokler ne grem nazaj na apple, če bom šel.
Ohišje imam iz Koreje:
poleg je vgrajena kontrola za daljinca (serijsko), tako da lahko PC kar z daljincem prižgem, potem si lahko daljinca programiram da mi programe prižge.......
Muzika pa je seveda na NASu. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gash
Pridružen/-a: Sob Avg 2009 11:40 Prispevkov: 291 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Nov 22, 2012 10:17 Naslov sporočila: |
|
|
| Kje pa imas nas. V tej kisti ali v drugi ki stalno laufa? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gash
|
Objavljeno: Čet Nov 22, 2012 10:20 Naslov sporočila: |
|
|
Pipster.
Se strinjam da se da tudi htpc naredit ampak kot prvo ce zelis da dela moras znat to sam sestavit kar jaz ne znam in vse kar sem jaz video v zivo je ropotalo. Res pa nisem videl pasivnega hlajenje. To mogoce zmanjsa sum. Kako pa s pregrevanjem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pipster123
|
Objavljeno: Čet Nov 22, 2012 11:27 Naslov sporočila: |
|
|
Skratka jaz sem obupal na iskanjem, ki si se ga lotil, dasiravno xtreamer dobro deluje (še danes), ima žal tako kot vse podobne naprave smotan vmesnik, beden daljinec ter življensko dobo 2 leti, nakar ga zamenja nov model, starega več ne posodabljajo in si prisiljen zaradi novih formatov in ostalih bombončkov iti spet v trgovino.
Jaz sem hotel, da predvaja vse, kar mu posredujem in to na karkoli, kar bom vtaknil vanj, hdmi kabel, usb, toslink, 3.5 činč, skratka ni da ni. In nažalost je htpc edina rešitev, ki relativno poceni raste z mojimi potrebami.
Sicer imaš tudi opcijo prebuilt htpc-ja, ampak se moraš še vedno s software-om ukvarjati, tako da to zate ne bo opcija, če prav razumem (npr. - prvi link iz googla).
Žal samo za muziko, sonos + jabolko, tako kot smo ti predlagali. Ampak verjetno boš čez 2 leti spet moral v trgovino  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gash
|
Objavljeno: Čet Nov 22, 2012 15:32 Naslov sporočila: |
|
|
Samo kaj mi bo sonos player če imam soliden ojačevalec in dobre zvočnika in sistem ki ga ne mislim spreminjat.
Saj tema ni samo zame mnogo je uporabnikov, ki ne želijo compov v dnevni sobi, čeprav priznam sah da je tvoja škatla prav lična. tudi tvoja ni slaba pipster ampak me skrbi pasivno hlajenje. moj popcorn se namreč pasivno hladi in če gledam hd film in torente šibam hkrati zmrzuje zaradi pregrevanja.
Ca np30 je lušna rešitev. sploh če iz popcorna naredim srežnik za glasbo.
pride v poštev tudi Pro-Ject Stream Box. to so rešitve ki sem jih iskal in nisem poznal hvala. Niso pa poceni.
Ima kdo izkušnjo z delovanjem, kvalteto predvajanja lossless formatov za ta dva  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29 Prispevkov: 310 Kraj: Ljubljana-Vic
|
Objavljeno: Čet Nov 22, 2012 15:39 Naslov sporočila: |
|
|
| dr.sah je napisal/a: | o, lepo.
Jaz imam XBMC za filme in slike gledat, za muziko pa mi ni bil všeč. Zato bom sedaj malo testiral Jriver in Foobar, dokler ne grem nazaj na apple, če bom šel.
Ohišje imam iz Koreje:
poleg je vgrajena kontrola za daljinca (serijsko), tako da lahko PC kar z daljincem prižgem, potem si lahko daljinca programiram da mi programe prižge.......
Muzika pa je seveda na NASu. |
Ali morda lahko malce več napišš o tem ohišju oz. kje si ga dobil ? (ebay ?) in kolikšna je bila cena ?  _________________ Please visit my web site !
Home Page:
Zigy's Home Page |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
|
Objavljeno: Čet Nov 22, 2012 19:23 Naslov sporočila: |
|
|
| Viako.com. , so pa to korejci. Ne vem več koliko je bil, vse sku mogoče okol 200e, poštnina je draga. Poglej si na strani. Ima pa notri 250W napajalnik, kar je dobr, ter daljinca. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
|
Objavljeno: Čet Nov 22, 2012 19:28 Naslov sporočila: |
|
|
| gash je napisal/a: | Samo kaj mi bo sonos player če imam soliden ojačevalec in dobre zvočnika in sistem ki ga ne mislim spreminjat.
Saj tema ni samo zame mnogo je uporabnikov, ki ne želijo compov v dnevni sobi, čeprav priznam sah da je tvoja škatla prav lična. tudi tvoja ni slaba pipster ampak me skrbi pasivno hlajenje. moj popcorn se namreč pasivno hladi in če gledam hd film in torente šibam hkrati zmrzuje zaradi pregrevanja.
Ca np30 je lušna rešitev. sploh če iz popcorna naredim srežnik za glasbo.
pride v poštev tudi Pro-Ject Stream Box. to so rešitve ki sem jih iskal in nisem poznal hvala. Niso pa poceni.
Ima kdo izkušnjo z delovanjem, kvalteto predvajanja lossless formatov za ta dva  |
Sonosa sta dva, eden samo kot player, in eden kot player z ojačevalcem. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Johny
Pridružen/-a: Čet Jan 2009 3:32 Prispevkov: 45 Kraj: Kranj
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
|
Objavljeno: Ned Nov 25, 2012 07:04 Naslov sporočila: |
|
|
| Ima tole aplikacijo za iPad? Cena? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vintagesonic
Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24 Prispevkov: 1437 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Nov 25, 2012 11:00 Naslov sporočila: Re: Bryston |
|
|
| Johny je napisal/a: | | Uporabljam ga 1 leto in se obnaša kot hifi (pralni stroj, vštekaš, uporabljaš, ugasne se sam) in ne računalnik.Lp. |
Koliko pralnih strojev dobiš za ceno enega Brystona?
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|