Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Multimedia HI-FI Show Ljubljana 2012
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 16, 17, 18  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
urosst

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 9:48
Kraj: ZAGORJE

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2012 18:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hvala vsem udeležencem sejma za pohvale in kritike na račun
sistema.Med samim sejmom smo menjali nastavitve sistema
tako da je po dnevih igralo drugače.
Realno se zmoglivost ojačevalca lahko vidi v primerjavi z drugimi ,le ob
direktnem testu.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Jan.

Pridružen/-a: Čet Jun 2012 13:37

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2012 18:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ma kdo kake fotke?
Nazaj na vrh
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2012 19:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Edvard je napisal/a:
Hypex-i se omenjajo zelo sramežljivo... Sad

Imamo temo odprto v kateri je bil predstavljen Hypex. Sam jih nisem omenil, ker so bili v sobi 107, kjer sem imel prste zraven, dasiravno nisem moderiral dogajanja, ker je to bil 'teren' kolegov.

Moje D vtise - ekstra pozitivne - bom opisal v tisti temi.
xray80

Pridružen/-a: Sob Maj 2008 19:01
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2012 20:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jan. je napisal/a:
ma kdo kake fotke?

Veliko dobrih slik iz sejma dobiš na tem naslovu:
http://s84.photobucket.com/albums/k26/Bwaze/Hi-Fi%20Show%202012/?albumview=slideshow

Nad sejmom sem bil prijetno presenečen. Tudi mene so zelo navdušili zvočniki Colibri Labs Mystic signature. Škoda da je cena za par 12.000 eur Shocked Hypexi pa znajo bit zelo zanimivi. Cena v diy izvedbi je super ugodnih 1200 eur. Če so res prisotne še super performanse kot nekateri pravijo, je to zadetek v polno. Super bi bilo dobiti te monobloke za test. Me prav zanima, kako se obnesejo proti Nuforcem reference 9 tretje generacije.

PS:Meni se je štempl izbrisal še isti dan, brez pretiranega umivanja. Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Mr.Zigy

Pridružen/-a: Pon Jun 2008 11:29
Kraj: Ljubljana-Vic

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2012 23:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jan. je napisal/a:
ma kdo kake fotke?

Malce poglej še prejšnje strani teme....
Drugače so pa slikce tudi na:

@Nomad:
http://www.myaudioshop.si/forum_slo/posti/sejmi_prezentacije_dogodki/multimedia_hi_fi_show_ljubljana_2012/#pid

Moje slike:
http://s1303.photobucket.com/albums/ag146/mrzigy/?albumview=slideshow
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 15, 2012 23:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

na hi-fi showu nisem bil..ni bilo časa..(obnova hiše) mi je pa žal,da se nisem srečal z starimi znanci,če ne prej ....ej fantje ..drugo leto..ok... Wink
Nazaj na vrh
ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2012 01:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kraljmatjaz je napisal/a:
Pozdravljeni,

Show sem si na hitro ogledal v soboto zjutraj (čas je tiran!) in odšel z mešanimi občutki.
Organizatorju seveda gredo čestitke, da si sploh upa postaviti tako razstavo, verjetno je organizacija kar zahteven zalogaj.
Pozitivnih presenečenj je bilo kar nekaj, najprej to , da si v teh hudo kriznih časih sploh še upa vlagati v novosti v avdio sektorju. Presenečenje so bili srbski elektrostati in to ne en model, pač pa dolg katalog!!! Kaj naj rečem o ASI zverinah, ki se tudi gradijo v Srbiji???
Zanimivi so mi bili hrvaški Colibrì zvočniki.
Slovenski ESElab DD gramofon z grafitnim krožnikom!!! čista ezoterika, ki jo premore samo še kakšen japonski velemojster.
Pa mali, res mali NCore ojačevalci, ki so suvereno poganjali požrešne Eminent Technology zvočnike.
Ogromni beli horni v absolutno neprimerni sobi. Sosedje iz Solkana so na tržižču z malim DAc-om, ki premore tja do 192/24 konverzijo. Skoraj ne moreš verjet.
Nekaj pa vseeno ne štima, sobe v M-Hotelu so neprimerne za hifi poslušanje, ni kaj. Povečini so premajhne, pa tudi v večjih je akustika slaba, nič ne pomagajo dodatki. Lepo bi bilo najti novo lokacijo.
Kar pa je bolj moteče je to, da se na MMS ne predstavijo vsi, ki kaj delajo na HiFi področju. Ljubljana res ni Las Vegas, pa vendar, domači publiki bi lahko predstavili svoje produkte!!!

Lp,
Miran

LP

Večina "razstavljalcev" preteklih, sedanjih in potencjalnih "potiho razmišlja" o boljši lokaciji, samo eni si tega ne upajo na glas povedat, drugi so pasivni in kljub krizi se jim ne da dvignit "riti" kot to , da prinesejo nekaj v četrtek zvečer na hitro postavijo, kot "nebodiga treba" in zdolgočaseno zvrtijo teh nekaj sejemskih ur, da bi sejem dvignili na en drug nivo , je pa že prevelik umski napor ...
Ureditev sob je velik problem, ker veliko udeležencev nima niti svoje opreme za demo, se velikokrat šlepajo na drugih, ko si opremo izposojajo, a kamoli, da bi si omislili "boljšo" ureditev sob ...

Jaaa, res bi bilo lepo zbrat vse zastopnike, trgovce, Slo proizvajalce na enem mestu in glede na krizo tudi za primerno ceno, hmmmm, težka bo ... ...

Wink Wink Wink
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2012 09:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Edvard je napisal/a:
Hypex-i se omenjajo zelo sramežljivo... Sad

Malce manj sramežljivo tukaj. Wink
Nazaj na vrh
ducar

Pridružen/-a: Sob Apr 2012 13:13
Kraj: Bronks

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2012 18:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zvok je pri meni na prvem mestu. Kako je špilal Devialet na sejmu sem napisal. Doma sem na svojem sistemu poslušal iste komade in je bilo mnogo bolje. Vem, da je to težko primerljivo. Na sejmu je bilo v 2D, doma pa v 3D. Ampak zgolj po uporabni strani gledano je pa vrhunsko. Vrhunski zvok pa trka na vrata.
TUTTI

Pridružen/-a: Tor Mar 2010 19:56
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2012 18:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Za začetek bi odgovoril na post Ajke. Namreč način kako si opisal sedanje, pretekle in bodoče razstavljalce oz. si jih dal celo v navednice, se mi zdi sila neprimeren. Ali resnično misliš, da vsi pridejo tako oholo in na horuk zapravljat svoj čas na sejem in prinesejo samo "ropotijo" tja, da jo zdolgočaseno pokažejo cenjenemu občestvu? Mislim, da temu ni tako in če si je ali si bo kdo kaj od koga izposodil, da bi se pokazal v še boljši luči je to prava katastrofa. Hm, ne vem od kod ti take ideje, tako mnenje oz. sodba drugih, tebi podobnim v enaki branži? Kolikor jaz osebno opažam, se vsak izmed razstavljalcev potrudi po svojih najboljših močeh in v času, ki je na voljo poskusi urediti svoj razstavni prostor kar se da najbolje. V kolikor sodiš svojo konkurenco na tak način, si bodo verjetno o tebi mislili podobno. Ne razumem pa, da se kot trgovec s hifi opremo ne ogradiš od mnenj, ki jih podajaš javnosti in na ta način siliš sebe v ospredje, ko na drugi strani ravno ti, ki jih posredno omenjaš o tebi ne komentirajo v javnosti. Se ti zdi to početje korektno?
Dušan, pa si sploh bil na sejmu? Vem da te kot razstavljalca ni bilo oz. ni bilo Audio galerije, a te tudi kot obiskovalca nisem opazil. Če sem v zmoti se ti opravičujem.

Če pa je govora o akustiki, potem je najbolje zastaviti si vprašanje: »Koliko avdiofilov si je svoj prostor v katerem poslušajo glasbo uredilo glede akustike? Ali si ga je uredilo vsaj kolikor toliko? Ko si boste odgovorili ali vsak pri sebi na zastavljeni vprašanji, potem boste malo manj kritični z zahtevami do drugih.
No pa še nekaj, da končno pojasnim, glede kritike na neprimerne sobe oz. salone. Res je, da se sejem od kar se je začel dogajati v M hotelu (razen ene izjeme) vsa leta prireja v tem istem hotelu. Zakaj? Ker je osebje hotela pripravljeno sodelovati, prisluhniti potrebam tako razstavljalcev kot organizatorja in ker dogovori pri njih veljajo. Ko se enkrat z njimi dogovoriš in si sežeš v roko, to tudi drži. In to kot pribito! Jaz to cenim in sem zaradi tega pripravljen na kompromise, ne glede pripomb ali kritik, ki se nanašajo na hotel (govorim o objektu) oz. njegove kapacitete.
Kako je drugje? Ja, v večini primerov težave, stalna dogovarjanja in spreminjanje pogojev, ultimatumi ob dogovarjanju in spremembe le teh tik pred sejemskim dogodkom, in bianco kartice za plačilo in morebiti povzročeno škodo. Skratka, da te infarkt že ob pomisli na to, kaj šele …. . Velikokrat lepe obljube na koncu pa katastrofa. Žal to ne govorim na pamet, temveč govorim iz lastnih izkušenj, tako doma kot v tujini.

Če samo pomislim, da bi razstavljalcem ponudil sobe »s posteljami vred« (tako kot je imel Ajka pred leti na eni svojih predstavitev v nekem drugem hotelu in bil skritiziran od marsikoga na tem istem forumu), mislim, da bi me "pribili na križ" (tako razstavljalci, kot obiskovalci ...naj raje bi se v takem primeru tudi sam). Namreč sam sem veliko hodil po tujih sejmih in žal postelj v predelu, kjer se je vršila demonstracija audio naprav in se je predvajala glasba nikoli ni bilo, da bi to »blagodejno« vplivalo na akustiko nisem slišal še nikjer in od nikogar.

Skratka, da ne dolgovezim. Razmere tako pri nas kot v tujini niso idealne niti jih razstavljalci pričakujejo, saj se razen hotelskih sob (primer Milano, kjer tudi padajo kritike na akustiko, kljub temu, da so večje od Ljubljanskih, in več kot idealnih sob v hotelu Esplanade v Zagrebu) dogajajo na sejemskih površinah (primer München, kjer je akustika sama po sebi katastrofa in komur uspe je car), kjer je pomembno predstaviti se javnosti vizualno in v kolikor ima kdo možnost tudi sonično.
Vesel sem, da vam je bil večini sejem všeč in če ste ga nekateri ocenili kot najboljšega do sedaj, obljubim, da se bom skupaj z mojo ekipo potrudil tradicijo nadaljevati in da vam bo v prihodnje še lepše na hifi vikendu.
Imate koledarček z opomniki v svojih mobitelih? Vnesite v spomin:
"Prihodnje leto se vidimo od 11. do 13.10.2013 na Multimedia HiFi Show-u, seveda, v M hotelu!"

Lep pozdrav do tedaj in želim vam veliko prijetnih uric ob poslušanju glasbe v vašem domu.

Vojko
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Telefon: +38631665138
ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2012 19:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

TUTTI je napisal/a:
Za začetek bi odgovoril na post Ajke. Namreč način kako si opisal sedanje, pretekle in bodoče razstavljalce oz. si jih dal celo v navednice, se mi zdi sila neprimeren. Ali resnično misliš, da vsi pridejo tako oholo in na horuk zapravljat svoj čas na sejem in prinesejo samo "ropotijo" tja, da jo zdolgočaseno pokažejo cenjenemu občestvu? Mislim, da temu ni tako in če si je ali si bo kdo kaj od koga izposodil, da bi se pokazal v še boljši luči je to prava katastrofa. Hm, ne vem od kod ti take ideje, tako mnenje oz. sodba drugih, tebi podobnim v enaki branži? Kolikor jaz osebno opažam, se vsak izmed razstavljalcev potrudi po svojih najboljših močeh in v času, ki je na voljo poskusi urediti svoj razstavni prostor kar se da najbolje. V kolikor sodiš svojo konkurenco na tak način, si bodo verjetno o tebi mislili podobno. Ne razumem pa, da se kot trgovec s hifi opremo ne ogradiš od mnenj, ki jih podajaš javnosti in na ta način siliš sebe v ospredje, ko na drugi strani ravno ti, ki jih posredno omenjaš o tebi ne komentirajo v javnosti. Se ti zdi to početje korektno?
Dušan, pa si sploh bil na sejmu? Vem da te kot razstavljalca ni bilo oz. ni bilo Audio galerije, a te tudi kot obiskovalca nisem opazil. Če sem v zmoti se ti opravičujem.

Če pa je govora o akustiki, potem je najbolje zastaviti si vprašanje: »Koliko avdiofilov si je svoj prostor v katerem poslušajo glasbo uredilo glede akustike? Ali si ga je uredilo vsaj kolikor toliko? Ko si boste odgovorili ali vsak pri sebi na zastavljeni vprašanji, potem boste malo manj kritični z zahtevami do drugih.
No pa še nekaj, da končno pojasnim, glede kritike na neprimerne sobe oz. salone. Res je, da se sejem od kar se je začel dogajati v M hotelu (razen ene izjeme) vsa leta prireja v tem istem hotelu. Zakaj? Ker je osebje hotela pripravljeno sodelovati, prisluhniti potrebam tako razstavljalcev kot organizatorja in ker dogovori pri njih veljajo. Ko se enkrat z njimi dogovoriš in si sežeš v roko, to tudi drži. In to kot pribito! Jaz to cenim in sem zaradi tega pripravljen na kompromise, ne glede pripomb ali kritik, ki se nanašajo na hotel (govorim o objektu) oz. njegove kapacitete.
Kako je drugje? Ja, v večini primerov težave, stalna dogovarjanja in spreminjanje pogojev, ultimatumi ob dogovarjanju in spremembe le teh tik pred sejemskim dogodkom, in bianco kartice za plačilo in morebiti povzročeno škodo. Skratka, da te infarkt že ob pomisli na to, kaj šele …. . Velikokrat lepe obljube na koncu pa katastrofa. Žal to ne govorim na pamet, temveč govorim iz lastnih izkušenj, tako doma kot v tujini.

Če samo pomislim, da bi razstavljalcem ponudil sobe »s posteljami vred« (tako kot je imel Ajka pred leti na eni svojih predstavitev v nekem drugem hotelu in bil skritiziran od marsikoga na tem istem forumu), mislim, da bi me "pribili na križ" (tako razstavljalci kot obiskovalci ...najraje bi se v takem primeru tudi sam). Namreč sam sem veliko hodil po tujih sejmih in žal postelj v predelu, kjer se je vršila demonstracija nikoli ni bilo, da bi to »blagodejno« vplivalo na akustiko.

Skratka, da ne dolgovezim. Razmere tako pri nas kot v tujini niso idealne niti jih razstavljalci pričakujejo, saj se razen hotelskih sob (primer Milano, kjer tudi padajo kritike na akustiko, kljub temu, da so večje od Ljubljanskih, in več kot idealnih sob v hotelu Esplanade v Zagrebu) dogajajo na sejemskih površinah (primer München, kjer je akustika sama po sebi katastrofa in komur uspe je car), kjer je pomembno predstaviti se javnosti vizualno in v kolikor ima kdo možnost tudi sonično.
Vesel sem, da vam je bil večini sejem všeč in če ste ga nekateri ocenili kot najboljšega do sedaj, obljubim, da se bom skupaj z mojo ekipo potrudil tradicijo nadaljevati in da vam bo v prihodnje še lepše na hifi vikendu.
Imate koledarček z opomniki v svojih mobitelih? Vnesite v spomin:
"Prihodnje leto se vidimo od 11. do 13.10.2013 na Multimedia HiFi Show-u, seveda, v M hotelu!"

Lep pozdrav do tedaj in želim vam veliko prijetnih uric ob poslušanju glasbe v vašem domu.

Vojko

LP

Ne bom komentiral teže tvojega posta ... V svojem sem samo podal ugotovitve, opažanja in mnenja tistih, ki jih ni malo, ki še sodelujejo, ki ne sodelujejo več in ki nikoli niso, da bi si želeli spremembe, drugo lokacijo ... Lahko pa tudi ti "razložiš" zakaj jih je vse manj, očitno nekaj ni v redu ...
PS.: Ko sem bil jaz pred leti še bolj "ogret" sem vabil tudi tuje razstavljalce, nekateri so prišli tudi na ogled pa je bil odgovor prav hiter, ne hvala Crying or Very sad Wink
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2012 19:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tutti, mislim da ste glede na situacijo v državi odlično izpeljali dogodek, samo tako dalje.
Nazaj na vrh
CASTOR

Pridružen/-a: Pet Okt 2008 16:18
Kraj: KOZINA

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2012 20:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi meni je bil letošnji sejem bolj privlačen in zanimiv kot lani in še prej, kljub temu, da nekaterih ni bilo. Sam sem šel na ta sejem letos iz čistega entuzijazma, ne pa zato, da bi kaj prodajal, predvsem pa, da ljudje vidijo oz slišijo, da ni treba potrošit za eno stanovanje denarja za to,da dobijo domov vstopnico v vrhunski hifi. In kar je še najbolj razveseljivo pri tem je to, da bi večino denarja porabljenega za ta namen potrošili doma, pri domačem proizvajalcu ESE Lab, vsaj kar se naše zloglasne sobe 107 tiče.

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 041722387
markoni

Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2012 21:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dr.sah je napisal/a:
Tutti, mislim da ste glede na situacijo v državi odlično izpeljali dogodek, samo tako dalje.

I tata bi sine !!! Wink Laughing Shocked
matej

Pridružen/-a: Čet Jun 2008 18:07
Kraj: laško

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2012 21:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

TUTTI je napisal/a:
Res je, da se sejem od kar se je začel dogajati v M hotelu (razen ene izjeme) vsa leta prireja v tem istem hotelu. Zakaj? Ker je osebje hotela pripravljeno sodelovati, prisluhniti potrebam tako razstavljalcev kot organizatorja in ker dogovori pri njih veljajo.

Hvala za osvetlitev dogajanja še iz vašega zornega kota. Verjamem, da bo sedaj marsikdo gledal na zadevo malce drugače. Argumenti, ki ste jih navedli, so po mojem mnenju tako močni, da vse ostalo enostavno zbledi. Tudi sam sem pred časom izrekel kakšno kritiko glede zvoka sistemov na sejmu za katero (brez skrbi Very Happy) še vedno stojim in glede vedno istih sob ugotavljal, da je to lahko tudi pozitivno, saj po par letih pa razstavljalec menda le ugotovi kako se da takšno sobo, kot pač je, najbolje izkoristiti.

Vendar ima ta medalja še drugo (tretjo) plat. Letos je v "tunelu" z imenom Iris gospod Sirotka predstavil Horn-S akustični sistem. Kljub nemogoči postavitvi in vsem fizikalnim omejitvam prostora so bile določene stvari enostavno bolj korektne kot pri marsikaterem drugem razstavljalcu, da ne rečem še kaj hujšega... Torej? Poleg tega je bila atmosfera na letošnjem sejmu izvrstna, zato bom za konec rekel le: Gospod Vojko, ŠE ENKRAT HVALA IN SE VIDIMO NASLEDNJE LETO!!!

P.S. Pa upam, da je (bo) kdo kaj tudi prodal! Wink
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 16, 17, 18  Naslednja
Stran 10 od 18

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu