Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Multimedia HI-FI Show Ljubljana 2012
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 16, 17, 18  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
gero

Pridružen/-a: Sob Dec 2011 15:03

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 12, 2012 02:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Že grem...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
tromba

Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37
Kraj: Okolica LJ

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 12, 2012 14:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sam še juho pojem...
Nazaj na vrh
Surfer

Pridružen/-a: Čet Nov 2009 20:46
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 12, 2012 18:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ze kaksni vtisi sejma?

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 16:50
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 12, 2012 20:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

???????????????????????????????????????????????????????

Kakšen vtis, danes moram bit na šihtu'Crying or Very sad'

'Mr. Green' 'Wink'
Nazaj na vrh
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 12, 2012 21:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nobeden nič?....
Nazaj na vrh
benz220d

Pridružen/-a: Čet Jul 2012 20:37
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 13, 2012 08:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nekdo priše poste Rolling Eyes
Nazaj na vrh
tromba

Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37
Kraj: Okolica LJ

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 13, 2012 09:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sam sem zbrisal...
Nazaj na vrh
Edvard

Pridružen/-a: Pet Apr 2011 15:50
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 13, 2012 10:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Niso mogli verjeti svojim ušesom, in so šli nazaj...
Nazaj na vrh
Bwaze

Pridružen/-a: Tor Okt 2011 20:59
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 13, 2012 11:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nekaj slikic z včerajšnjega dne:

Preostalih nekaj sličic si lahko ogledate tule. Upam da bodo moderatorji dovolili povezavo:

http://s84.photobucket.com/albums/k26/Bwaze/Hi-Fi%20Show%202012/?albumview=slideshow

Žal sem prišel dokaj pozno, in zgaran po celem dnevu dela... Ampak danes in jutri žal ni časa. Bi pa šel z veseljem nazaj, par zadev je res vrednih podrobnejšega pogleda. In posluha, seveda.
Slinch

Pridružen/-a: Ned Jul 2009 16:17
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 13, 2012 11:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Gre jutri kdo s štajerskega konca in bi me vzel zraven? Si razdelimo potne stroške, ker da grem sam mi je trenutno prevelik zalogaj.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 13, 2012 13:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Najprej čestitke Vojku za organizacijo sejma v Ljubljani. Vem, da dandanes ni lahko organizirati kakršnekoli prireditve, zato je to zelo dobrodošlo.
Vesel sem udeležbe slovenskih razstavljalcev, ki razstavljajo svoje izdelke. Najprej bi izpostavil Uroša, ki je končno javnosti predstavil svoj ojačevalec. Design me je še bolj očaral v realnosti, kot je bilo možno na slikah, pa tudi zvok je na izredno visokem nivoju. Če gledamo razmerje cena - kvaliteta, je Uroševa postavitev čisti presežek sejma.
Drugi največji vtis sem dobil v zloglasni sobi 107 (ESE lab)... Vrhunsko, čeprav sem se odpovedal ponujeni degustaciji pozne trgatve malvazije...
Kuzma pa je itak taka legenda, da ni potrebno več omenjati... Odlično je to, da ima zopet sejemske cene, za tiste, ki razmišljajo o nadgradnji.
Omeniti je potrebno še Gallus-e in ustroj slovenskih gramofonov...
Sicer je bil zvok v sobah primeren hotelskemu ambientu, vendar sejem jemljem kot predstavitev - če te kaj bolj podrobno zanima, boš moral tako ali tako do prodajalca v trgovino in seveda je sejem tudi enkratna priložnost za spoznavanje ljudi.
Končno sem spoznal Trombiča... (bova kaj več drugič rekla ob kakem pivu, a ne?)...
Zame bi bilo super imeti sejem kaj večkrat kot enkrat letno, vendar to ni možno, vsaj ne v teh časih...

Toliko o mojih vtisih z sobotnega dopoldanskega ogleda sejma...
Nazaj na vrh
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 13, 2012 16:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Daj kaksno besedo vec o Kuzminih sejemskih cenah..
Nazaj na vrh
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45
Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 13, 2012 18:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jutri dopoldan napadam ... Wink
CASTOR

Pridružen/-a: Pet Okt 2008 16:18
Kraj: KOZINA

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 13, 2012 21:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vinylfan je napisal/a:
Najprej čestitke Vojku za organizacijo sejma v Ljubljani. Vem, da dandanes ni lahko organizirati kakršnekoli prireditve, zato je to zelo dobrodošlo.
Vesel sem udeležbe slovenskih razstavljalcev, ki razstavljajo svoje izdelke. Najprej bi izpostavil Uroša, ki je končno javnosti predstavil svoj ojačevalec. Design me je še bolj očaral v realnosti, kot je bilo možno na slikah, pa tudi zvok je na izredno visokem nivoju. Če gledamo razmerje cena - kvaliteta, je Uroševa postavitev čisti presežek sejma.
Drugi največji vtis sem dobil v zloglasni sobi 107 (ESE lab)... Vrhunsko, čeprav sem se odpovedal ponujeni degustaciji pozne trgatve malvazije...
Kuzma pa je itak taka legenda, da ni potrebno več omenjati... Odlično je to, da ima zopet sejemske cene, za tiste, ki razmišljajo o nadgradnji.
Omeniti je potrebno še Gallus-e in ustroj slovenskih gramofonov...
Sicer je bil zvok v sobah primeren hotelskemu ambientu, vendar sejem jemljem kot predstavitev - če te kaj bolj podrobno zanima, boš moral tako ali tako do prodajalca v trgovino in seveda je sejem tudi enkratna priložnost za spoznavanje ljudi.
Končno sem spoznal Trombiča... (bova kaj več drugič rekla ob kakem pivu, a ne?)...
Zame bi bilo super imeti sejem kaj večkrat kot enkrat letno, vendar to ni možno, vsaj ne v teh časih...

Toliko o mojih vtisih z sobotnega dopoldanskega ogleda sejma...

Kaj si mislil mogoče zeloglasni? Če ne, pa zakaj zloglasni?

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 041722387
mark1810

Pridružen/-a: Čet Jan 2009 16:38
Kraj: Velenje

PrispevekObjavljeno: Sob Okt 13, 2012 21:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Crying or Very sad ,Sejem je sama zalost!
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Dogodki v svetu HI-FI-ja, srečanja Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 16, 17, 18  Naslednja
Stran 6 od 18

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu