Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Apple igrače
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 39, 40, 41  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI dodatki
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 16, 2012 15:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, tale iPhonček je spet dvignil prah... Zdaj bodo ljudje spet kupovali nov model, ne da bi starega dodobra izkoristili...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 16, 2012 20:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No, mene bolj kot novi iPhone rajca ena druga prihajajoča zadevšna, ki zna s svojo nizko ceno brutalno posilit novega Samsungovega paradnega Galaxyja S3 in vse ostalo postoječe na temo android. V proizvodnjo gre te dni, oktobra preplavi kitajsko tržišče, v evropo pride malo kasneje. Na kitajskem ga bo moč dobiti za 225 eur, če se ga bo dalo kje staknit za kakšnih 350-400 eur (ali pobožne sanje še za manj) bo to čista zmaga. Cool

XIAOMI MI-TWO:

Specifikacije in več slik tukaj.
Nazaj na vrh
Vinylfan

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 16, 2012 22:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Po mojih izkušnjah se prevečkrat zgodi, da kupiš nek cheap izdelek direktno iz Kitajske, ki potem v večini primerov ne dela tako kot si si zamislil... Potem pa npr pristaneš na Samsungu ali Apple (velja tako za telefone, kot tablične računalnike)... Jih poznam kar nekaj, ki jih je takole bolela glava.. Confused
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 16, 2012 23:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja se čisto strinjam s tabo. Obstaja mali milijon kitajskega poceni sranja ki je samo za v smeti. Razne kopije iPhona za 30-50 eur naprimer...

No tole mi deluje čisto druga liga. Ne gre za kar nekega kitajskega proizvajalca, gre za giganta z ambicijami uspeti na evropskem trgu. Njihov nižji model MI-ONE je na trgu kakšno leto in žanje hvale širom sveta. Uporabniki so tako navdušeni, da se združujejo v XIAOMI fan klube. Eden deluje tudi pri nas.

Eden zanimivih testov MI-ONE

Novi MI-TWO ki prihaja je po specifikacijah v rangu iPhona 5 in Samsunga S3, v nekih celo boljši. Laufa na novem Android 4.1 Jelly Beanu, posebej prilagojenem/optimiziranem zanj. Gledal sem enourno tiskovko predstavitve izdelka in pa več demov delovanja (nekaj teh fončkov že kroži naokoli) in moram reči, da sem zelo navdušen. Na podlagi videnega in prebranih odzivov daleč od tega, da gre za cenen polizdelek. Zna tole vzdignit veliko prahu.

No po drugi strani je pa tudi res, da pa novi produkti na tiskovkah v kontroliranih pogojih blestijo, slabosti pa se pokažejo šele enkrat potem ko so že na trgu in jih v rokah masovno predrmava publika. Tako da tudi možno da brcam v temo. Bomo videli. Če bo dobro delal ni dvakrat za reči da ne bo moj. Smile
Nazaj na vrh
Vinylfan

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 17, 2012 15:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ma sicer pa ti kar probaj, pa potem javi... Da se ne bomo mi nasrali, če kaj ne bo delalo... Laughing
Nazaj na vrh
igor0203

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 17, 2012 16:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kitajci znajo naresti dobre stvari, mene bolj skrbi kako je potem s supportom. Tu ponavadi precej šepajo.

Tisti njihov prejšnji telefon pa je, vsaj kolikor sem bral, kakovosto povsem primerljiv z iPhone 3GS/4, SGS II itd. (kvaliteta izdelave).
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
audiofill

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 17, 2012 19:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Brez skrbi da kitajci znajo naredit dober izdelek, samo treba znat ločit zrno od plevela in ga izbrskat iz tone vsega živega kitajskega sranja na trgu. No to velja nasploh za vse novotarije. V veliko primerih samo marketinški oh in sploh, v resnici pa šmorn, kvečjemu rečmo povprečen izdelek.

Teli kitajci so že prej naredili dober fonček in glede na to da si prizadevajo prodreti v evropo, imam močan občutek, da se ne zajebavajo, da bo tole orenk stvar s katero znajo fajn razburkati sceno.

Ja support po nakupu, oziroma uveljavljanje garancije pa je vprašanje. Vsaj od začetka dokler se ne razpasejo po eu. Confused
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 17, 2012 20:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

IPhone 5... v prvih 24 urah bila prodana dva milijona primerkov. Shocked Shocked Shocked
Nazaj na vrh
peterpan

Pridružen/-a: Pon Feb 2011 15:20
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 17, 2012 22:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dobro si jih privoščijo Laughing

Nazaj na vrh
kraljmatjaz

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 21:27
Kraj: Gorica

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 18, 2012 13:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj pa če jim bo tale Oppo zmešal štrene?
Oppo Find 5 - prvi s 1920x1080 resolucijo ekrana.

Kdo ve ali ga bomo pri nas sploh kdaj videli...

Lp,
Miran
benz220d

Pridružen/-a: Čet Jul 2012 20:37
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 18, 2012 17:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sam sem uporabnik iPhona 4 , za moje pojme odlična naprava (pa nisem apple fanatik) prej sem imel tako SE, kot nokio in še par drugih telefonov. Za klicanje in sms-e telefon kot vsak drug...

Svet se pa odpre pri enostavnosti (ko ga spoznaš, prvi dan še klicat nisem znal Embarassed) in z naborom aplikacij, tudi predvajanje zvoka je zelo na nivoju. O tem da ima skoraj vsak komercialno naravnan elektronski izdelek možnost upravljanja z iphone/pad aplikacijo kar je izredno paktično in se tega poslužujem tako na Cambridge Avdio NP30 in na WD live playerju...

O 5-ki ne razmišljam, ko bo čas da zamenjam to 4-ko bo že 6-ka na trgu ali pa kak drug zanimiv telefon, trenutno bi se težko odločil med samsungom in iphonom...

bi pa mel kakšno tablico, magari rabljeno Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Gorazd

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 14:44
Kraj: Sl. Bistrica

PrispevekObjavljeno: Tor Sep 18, 2012 18:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi sam sem uporabnik iPhone4 32GB. Pred njim sem imel kar nekaj SE telefonov, ki me nikoli niso pustili na cedilu. Ko sem se odločil, da je čas, da tudi sam stopim v svet pametnih mobilnikov, sem imel na izbiro ali iPhone4 ali SGII. Vsi so mi pravili, da naj vzamem SGII, ker je bomba proti Japki, ker je oh in sploh.. Pa sem malo prebral teste in mnenja drugih in jih je kar nekaj poročalo o počasnosti samega telefona, štekanju OS-a in še kakšno negativno lastnost.. In, kar me je prepričalo v nakup Japke? Telefona ne uporabljam za gledanje filmov ali videospotov preko youtuba, zato ne rabim zaslona, ki je diagonale 11cm, tudi 2 jederni procesor mi ne pomeni nič. Poleg tega je SGII že tako ogromen, da ga ne moreš imeti v hlačnem žepu in sedeti, ne da te ne moti in nekje tišči.. Ko pa ga imaš v roki in z njim telefoniraš, pa dobiš občutek, da se pogovarjaš preko opeke, ne telefona.

Lp, G

DanishAudiophileLoudspeakerIndustries
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
audiofill

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 29, 2012 04:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S3 Drop Test

Nek se vidi tko je jači. Twisted Evil
Nazaj na vrh
mariosala

Pridružen/-a: Čet Jul 2008 17:37
Kraj: MENGEŠ

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 29, 2012 13:11    Naslov sporočila: apple Odgovori s citatom

Mogoče spada pod rubriko vicov ali čorbe,ampak vseeno za ljubitelje novega ifhona 5:

http://www.nullrefer.com/?http://www.youtube.com/watch?v=eRKIWfE6Fws&feature=player_embedded
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2012 05:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nekaj se šušlja, da naslednji teden pride ven novi mac mini...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI dodatki Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 39, 40, 41  Naslednja
Stran 29 od 41

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu