Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Squeezebox tema
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 113, 114, 115 ... 140, 141, 142  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 15, 2012 18:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Na spodnji povezavi odkrito pisanje nekdanjega Logitechovega uslužbenca ki je delal na squeezeboxih, o razlogih ukinitve squeezebox programa. Pot navzdol naj bi se pričela že leta 2009. Izpoved se me je dotaknila. Pred seboj vidim velikega ljubitelja produkta, v razvoj katerega je z dušo in telesom entuzijastično vpet, potem pa mu zavežejo roke in rečejo fertik luštnega a on trmasto vztraja še naprej do lanskoletnega poletja ko pa res nima več nobenega smisla in se z žalostjo v očeh preda. Crying or Very sad

http://forums.slimdevices.com/showthread.php?96188-New-Squeezebox-Radio/page7

(predzadnji post na strani)

Toliko majčkeno v razjasnitev okoliščin začetka konca naših igračk.

Nazadnje urejal/a audiofill Sob Sep 15, 2012 20:18; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 15, 2012 19:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Na spodnji povezavi odkrito pisanje nekdanjega Logitechovega uslužbenca ki je delal na squeezeboxih, o razlogih ukinitve squeezebox programa. Pot navzdol naj bi se pričela že leta 2009. Izpoved se me je dotaknila. Pred seboj vidim velikega ljubitelja produkta, v razvoj katerega je z dušo in telesom entuzijastično vpet, potem pa mu zavežejo roke in rečejo fertik luštnega a on trmasto vztraja še naprej do lanskoletnega poletja ko pa res nima več nobenega smisla in se z žalostjo v očeh preda. Crying or Very sad

http://forums.slimdevices.com/showthread.php?96188-New-Squeezebox-Radio/page7

(predzadnji post na strani)

Toliko majčkeno v razjasnitev okoliščin začetka konca naših igračk.
Jah. Štorija znana iz naših logov...Moj SB bo še dolgo igral, novega Music serverja še lep čas ne bom rabil..
Ravnokar je DAC dobil novega hibrid napajalca domače proizvodnje, ki mu paše ko ata na mamo in SB škatlica se zdaj končno sliši podobno kot, da bi bila gramofon.
cink

Pridružen/-a: Sre Dec 2009 23:51
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Pon Sep 17, 2012 09:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če mi lahko kdo svetuje:

Imam Touch, s katerega laufam glasbo iz 32Gb USB ključka. Pogosto se mi dogaja, da mi napiše, da se je glasba ustavila zaradi problema (?). Nato moram zagnati ponovno server in dela normalno (tudi skenira ponovno ne, ampak tako dela - ima vse podatke ohranjene: Torej se server očitno samo ustavi...

Če ima kdo kakšno idejo. Razmišljal sem tudi da bi poiskusil namestiti beta verzijo serverja, samo tudi to ne vem kako narediti (preko neta gre naložiti samo zadnjo official verzijo) .

Hvala v naprej, cink
Nazaj na vrh
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 26, 2012 08:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moj router Linksys Wireless-G WRT54G je pričel občasno zafrkavati.

Kaj priporočate kot menjavo (isti model ali je mogoče za okrog 50€ na tržišču kaj boljšega)?

benz220d

Pridružen/-a: Čet Jul 2012 20:37
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 26, 2012 08:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kaj se ti pa dogaja? jaz sm ga ravno v petek kupil sem šel na T2 pa nimajo wireless routerja Rolling Eyes drugače jaz sem vzel rabljenga za 25€ dela bp bolje kot siolov ki sem ga imel prej, tudi signal je precej boljši....
Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 26, 2012 08:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem ravno takšnega modrega ko je crknil zamenjal z WRT160NL in sem zadovoljen. Lepo dela. Vidim da se že dobi za 64 eur.

Nazaj na vrh
pasuljaris

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 26, 2012 09:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

benz220d je napisal/a:
kaj se ti pa dogaja? jaz sm ga ravno v petek kupil sem šel na T2 pa nimajo wireless routerja Rolling Eyes drugače jaz sem vzel rabljenga za 25€ dela bp bolje kot siolov ki sem ga imel prej, tudi signal je precej boljši....

Ob poslušanju glasbe preko SB občasno poklekne (rebufering) ali pa čisto mrkne (SB displej sporoča, da se ne more priklopiti na server). potem spet oživi.
mestn pu

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 26, 2012 13:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zadnji firmware ima hrošča ali dva.

Pomaga, da klikneš in odpreš media server. Za vsak slučaj kliknem še player in dela kot je treba, za kar je zelo zaslužen SSDdisk, prej je mlelo in pacalo, zdaj deluje hipno.
mestn pu

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 26, 2012 13:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pasuljaris je napisal/a:
benz220d je napisal/a:

Ob poslušanju glasbe preko SB občasno poklekne (rebufering) ali pa čisto mrkne (SB displej sporoča, da se ne more priklopiti na server). potem spet oživi.
Zadaj ima router factory reset gumb ali luknjico in ga je zdravo od časa do časa resetirat, drugače se včasih zgodi, da server "vidi" dva IPja.
Isto dva IP jajcanje sem doživel v službi na službenih serverjih in pri net providerju. Pri providerju skoraj po vsaki malo močnejši nevihti, ko jim mrkne vse živo in ko se serverji postavijo nazaj, se včasih začno sranja z dvemi hipotetičnimi IPji.
vintagesonic

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 26, 2012 14:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mestn pu je napisal/a:
Zadnji firmware ima hrošča ali dva.

Lahko bi nam to sporočil že prej Wink

LP
Nazaj na vrh
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 26, 2012 22:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Glede routerjev in tezav. Velikokrat je krivec za tezave lahko tudi napajalnik. Meni je ze dvakrat pri mojem napajalniku za router ASUS WL 500 Premium crknil en mali kondenzator. Tezave so bile, da se je router priklapljal in odklapljal z neta. Kupil nov kondic za 75 centov in dela spet tako kot mora. Zato preverite pred nakupom novega routerja tudi slednje.

lp, d.
Nazaj na vrh
Jan.

Pridružen/-a: Čet Jun 2012 13:37

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 26, 2012 22:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem poizkusil tudi squeezebox. Kvaliteta predvajanja je ok, ima pa druge pomanjkljivosti. Skoraj obvezno rabiš strežnik za glasbo, če hočeš, da zadeva deluje spodobno. Če priključiš kakšen ključek mora najprej "zgraditi" knjižnico, kar pri veliki količini muzike traja neskončno dolgo. Po drugi strani se pa ne zna povezati preko WD live škatle na disk, ki ga drugače vidim z vseh možnih računalnikov... To pomeni, da rabi lasten disk/ključ namesto da bi uporabljal neko deljeno mapo/disk...

L.P
Nazaj na vrh
pasuljaris

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 26, 2012 22:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

delfinus je napisal/a:
Glede routerjev in tezav. Velikokrat je krivec za tezave lahko tudi napajalnik. Meni je ze dvakrat pri mojem napajalniku za router ASUS WL 500 Premium crknil en mali kondenzator. Tezave so bile, da se je router priklapljal in odklapljal z neta. Kupil nov kondic za 75 centov in dela spet tako kot mora. Zato preverite pred nakupom novega routerja tudi slednje.

lp, d.
Idea
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 27, 2012 08:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

delfinus je napisal/a:
Glede routerjev in tezav. Velikokrat je krivec za tezave lahko tudi napajalnik. Meni je ze dvakrat pri mojem napajalniku za router ASUS WL 500 Premium crknil en mali kondenzator..

haha.. mam isti router, in seveda iste težave.. in mojster, ki mi je popravil napajalnik, je rekel, da ima kondije kr na zalogi, ker so mu jih redno nosili na popravilo.. Laughing
Nazaj na vrh
mestn pu

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 27, 2012 08:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

delfinus je napisal/a:

lp, d.
Pismo. Identičnega Asusa sem zabrisal v smeti, ko je krepnil, jezen, ker imam večinoma samo Asus PC robo in od vsega Asusovega ga je sral samo router. Confused Laughing
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 113, 114, 115 ... 140, 141, 142  Naslednja
Stran 114 od 142

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu