| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Čet Apr 26, 2012 19:58 Naslov sporočila: Goljufivi oglasi na Bolhi |
|
|
Ste opazili, da v zadnjem času na Bolhi mrgoli oglasov kot je npr. tale:
http://www.bolha.com/uporabnik/daprince
Kot oglaševalci se javljajo različne osebe, a je jasno, da je v ozadju le določen goljufiv posameznik ali skupina.Gre se seveda za to, da bi se denar nakazal za artikel, ki nebi bil dejansko nikoli poslan.
Moteče pa je med drugim, da se izgublja pregled nad dejanskim stanjem realnih ponudb!
Kje se na Bolhi sploh lahko klikne, da se prijavijo takile oglasi?! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DAVOR
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 17:27 Prispevkov: 465 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Čet Apr 26, 2012 20:33 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav.
Se strinjam. Sem že obupal s prijavami. So pa vztrajni ni kaj. Poraja pa se vprašanje kako to omejit. Bo treba na Bolhi v tej smeri nekaj postorit!
Spodaj na prvi strani je rubrika PIŠITE NAM.
Pošlješ jim uporabniško ime goljufa in hitro uredijo.
l.p. _________________ KISS- Keep It Simple and Smart |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20 Prispevkov: 344
|
Objavljeno: Čet Apr 26, 2012 21:24 Naslov sporočila: |
|
|
Nič ne naredijo Sklicujejo se na kup zakonov, oglas pa ostane skupaj z nategnjenimi kupci. Lahko se greš pa jebat par €, če se ti da... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
LonelyGuy

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 14:14 Prispevkov: 36 Kraj: My litle world
|
Objavljeno: Sob Apr 28, 2012 01:50 Naslov sporočila: |
|
|
Sugurno sem pred dvema letom, ko sem v prve prijavil uporabnika, jim predlagal naj enostavno dodajo knof za avtomatsko prijavo, ker bi z tem tudi njim olajšalo delo ter nadzor ne pa, da jim polnimo njihov email. Potem se vidi resnost, da v tolikem času en najdejo 5 minut za vdelavo tega ...
ps. za prijavo ter predlog so mi kot nagrado poslali še majico ... samo glede na to, da bi se dalo bolho z malenkosmi dosti zbolšati je škoda, da so tako neresni ... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
Objavljeno: Pon Apr 30, 2012 21:52 Naslov sporočila: |
|
|
Kolikor vidim, so sumljivi oglasi izginili, torej se le reagira, če je človek dovolj vstrajen!
Bi se pa strinjal z gornjim mnenjem!Na Bolhi ni kot na e-bayu možnosti ocenjevanja prodajalcev in kupcev(se tudi tam s tem precej manipulira...) ter opozarjanja na sumljive oglase z enim klikom!
Po svoji butasti buči sem sam omogočil, da mi je en tip prodal navigacijo, ki ima le eno pomanjkljivost, namreč da se vsebina na ekranu na dnevni svetlobi ne vidi.Jih uvaža iz Kitajske po 40 USD, naloži software, nato pa preproda za 110€.Žal pa na Bolhi ni možnosti, da bi druge opozoril, da bi ne padli na isti oglas!
Takih in podobnih slučajev pa je veliko!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pon Apr 30, 2012 22:26 Naslov sporočila: |
|
|
| Jaz prvo pogledam koliko časa je na bolhi registriran, nato pa ceno. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 1012 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Apr 30, 2012 23:35 Naslov sporočila: |
|
|
| krokar je napisal/a: | | ki ima le eno pomanjkljivost, namreč da se vsebina na ekranu na dnevni svetlobi ne vidi |
Kaj pa če nastaviš navigacijo na 'noč'. .garmin ima to opcijo in je potem ekran namesto bel ---> črn  _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Tor Maj 01, 2012 00:47 Naslov sporočila: |
|
|
| luka79 je napisal/a: | | krokar je napisal/a: | | ki ima le eno pomanjkljivost, namreč da se vsebina na ekranu na dnevni svetlobi ne vidi |
Kaj pa če nastaviš navigacijo na 'noč'. .garmin ima to opcijo in je potem ekran namesto bel ---> črn  |
Samo lahko vidiš katerokoli barvo, podnevi ali ponoči, to je drugo:) _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Pon Maj 07, 2012 22:39 Naslov sporočila: |
|
|
Prvo nadstropje zvočniki  _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kumer
Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45 Prispevkov: 948 Kraj: MARIBOR
|
Objavljeno: Tor Maj 08, 2012 08:09 Naslov sporočila: |
|
|
zanimiv model, 1 nadstropje  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
magnapurga
Pridružen/-a: Sob Okt 2010 19:25 Prispevkov: 12 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Maj 13, 2012 09:30 Naslov sporočila: |
|
|
Uporabnik Bolhe sem čisto od začetka (takrat se je glasbo še precej kupovalo in prodajalo ), ampak v zadnjem času je postala hudo neuporabna. Prej si lahko vse potečene oglase obnovil z enim klikom, zdaj moraš obnavljati vsakega posebej, in v zadnjih dneh so naredili še domiselno inovacijo, da moraš vsakega potrditi v treh fazah, nakar spet odpreti kategorijo potečenih oglasov. Morda delo ni prehudo, če prodajaš Maseratija, če pa prodajaš cede za dva evra, je pa teh klikov (in brisanja odvečne obvestilne pošte o tem, da ste oglas potrdili) precej preveč - cedeje bo treba dati v karjolo in jih odpeljat v kako (tujo) menjalnico ...
(kolikor vem, so v zadnjih letih spremenili lastništvo, morda tuji lastnik to vidi kot strateški nakup in si s kliki, čeprav z istega IPja, bilda rejting ...) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
magnapurga
Pridružen/-a: Sob Okt 2010 19:25 Prispevkov: 12 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Maj 13, 2012 11:23 Naslov sporočila: |
|
|
| Pardon, napačno štetje - pravkar preveril, za ponovno oddajo oglasa zdaj potrebuješ šest klikov. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|