Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Goljufivi oglasi na Bolhi

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 26, 2012 19:58    Naslov sporočila: Goljufivi oglasi na Bolhi Odgovori s citatom

Ste opazili, da v zadnjem času na Bolhi mrgoli oglasov kot je npr. tale:
http://www.bolha.com/uporabnik/daprince
Kot oglaševalci se javljajo različne osebe, a je jasno, da je v ozadju le določen goljufiv posameznik ali skupina.Gre se seveda za to, da bi se denar nakazal za artikel, ki nebi bil dejansko nikoli poslan.
Moteče pa je med drugim, da se izgublja pregled nad dejanskim stanjem realnih ponudb!
Kje se na Bolhi sploh lahko klikne, da se prijavijo takile oglasi?!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
DAVOR

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 17:27
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 26, 2012 20:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdrav.

Se strinjam. Sem že obupal s prijavami. So pa vztrajni ni kaj. Poraja pa se vprašanje kako to omejit. Bo treba na Bolhi v tej smeri nekaj postorit!
Spodaj na prvi strani je rubrika PIŠITE NAM.
Pošlješ jim uporabniško ime goljufa in hitro uredijo.

l.p.
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 26, 2012 21:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nič ne naredijo Rolling Eyes Sklicujejo se na kup zakonov, oglas pa ostane skupaj z nategnjenimi kupci. Lahko se greš pa jebat par €, če se ti da...
Nazaj na vrh
LonelyGuy

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 14:14
Kraj: My litle world

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 28, 2012 01:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sugurno sem pred dvema letom, ko sem v prve prijavil uporabnika, jim predlagal naj enostavno dodajo knof za avtomatsko prijavo, ker bi z tem tudi njim olajšalo delo ter nadzor ne pa, da jim polnimo njihov email. Potem se vidi resnost, da v tolikem času en najdejo 5 minut za vdelavo tega ...

ps. za prijavo ter predlog so mi kot nagrado poslali še majico ... samo glede na to, da bi se dalo bolho z malenkosmi dosti zbolšati je škoda, da so tako neresni ...
Nazaj na vrh
krokar

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 30, 2012 21:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kolikor vidim, so sumljivi oglasi izginili, torej se le reagira, če je človek dovolj vstrajen! Smile
Bi se pa strinjal z gornjim mnenjem!Na Bolhi ni kot na e-bayu možnosti ocenjevanja prodajalcev in kupcev(se tudi tam s tem precej manipulira...) ter opozarjanja na sumljive oglase z enim klikom!
Po svoji butasti buči sem sam omogočil, da mi je en tip prodal navigacijo, ki ima le eno pomanjkljivost, namreč da se vsebina na ekranu na dnevni svetlobi ne vidi.Jih uvaža iz Kitajske po 40 USD, naloži software, nato pa preproda za 110€.Žal pa na Bolhi ni možnosti, da bi druge opozoril, da bi ne padli na isti oglas!
Takih in podobnih slučajev pa je veliko! Evil or Very Mad
Nazaj na vrh
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 30, 2012 22:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz prvo pogledam koliko časa je na bolhi registriran, nato pa ceno.
Nazaj na vrh
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 30, 2012 23:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

krokar je napisal/a:
ki ima le eno pomanjkljivost, namreč da se vsebina na ekranu na dnevni svetlobi ne vidi

Kaj pa če nastaviš navigacijo na 'noč'. .garmin ima to opcijo in je potem ekran namesto bel ---> črn Wink
My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy!
Nazaj na vrh
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 01, 2012 00:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

luka79 je napisal/a:
krokar je napisal/a:
ki ima le eno pomanjkljivost, namreč da se vsebina na ekranu na dnevni svetlobi ne vidi

Kaj pa če nastaviš navigacijo na 'noč'. .garmin ima to opcijo in je potem ekran namesto bel ---> črn Wink

Samo lahko vidiš katerokoli barvo, podnevi ali ponoči, to je drugo:)
krokar

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 07, 2012 14:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo, tule je en poceni McIntosh! Very Happy
http://www.bolha.com/akustika-video-tv-sat-ostalo/mcintosh-mc-2300-stereo-ojacevalnik-oglas1280136449
Nazaj na vrh
krokar

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 07, 2012 21:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

No, stran je bila pa tokrat hitro umaknjena! Shocked Izgleda, da se na Bolhi nekaj premika! Wink
A se je pojavil drug zanimiv:
http://www.bolha.com/akustika-video-tv-sat-ostalo/martin-logan-ascent-i-nadstropje-zvocniki-oglas1280144087
Nazaj na vrh
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 07, 2012 22:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

krokar je napisal/a:
No, stran je bila pa tokrat hitro umaknjena! Shocked Izgleda, da se na Bolhi nekaj premika! Wink
A se je pojavil drug zanimiv:
http://www.bolha.com/akustika-video-tv-sat-ostalo/martin-logan-ascent-i-nadstropje-zvocniki-oglas1280144087

Prvo nadstropje zvočniki Laughing
kumer

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 08, 2012 08:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

zanimiv model, 1 nadstropje Wink
Nazaj na vrh
krokar

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 12, 2012 21:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

In takole se da ugodno priti do 5-kanalnega Krella! Very Happy
http://www.bolha.com/univerzalni-daljinci/krell-predstavite-5-5-multi-kanalni-ojacevalnik-oglas1280219438
Nazaj na vrh
magnapurga

Pridružen/-a: Sob Okt 2010 19:25

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 13, 2012 09:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uporabnik Bolhe sem čisto od začetka (takrat se je glasbo še precej kupovalo in prodajalo Wink ), ampak v zadnjem času je postala hudo neuporabna. Prej si lahko vse potečene oglase obnovil z enim klikom, zdaj moraš obnavljati vsakega posebej, in v zadnjih dneh so naredili še domiselno inovacijo, da moraš vsakega potrditi v treh fazah, nakar spet odpreti kategorijo potečenih oglasov. Morda delo ni prehudo, če prodajaš Maseratija, če pa prodajaš cede za dva evra, je pa teh klikov (in brisanja odvečne obvestilne pošte o tem, da ste oglas potrdili) precej preveč - cedeje bo treba dati v karjolo in jih odpeljat v kako (tujo) menjalnico ...

(kolikor vem, so v zadnjih letih spremenili lastništvo, morda tuji lastnik to vidi kot strateški nakup in si s kliki, čeprav z istega IPja, bilda rejting ...)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
magnapurga

Pridružen/-a: Sob Okt 2010 19:25

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 13, 2012 11:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pardon, napačno štetje - pravkar preveril, za ponovno oddajo oglasa zdaj potrebuješ šest klikov.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu