| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
UserName

Pridružen/-a: Tor Feb 2011 21:46 Prispevkov: 106 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Apr 24, 2012 18:55 Naslov sporočila: |
|
|
Hehe. Bo Kekec priskočil na pomoč!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 1012 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Apr 25, 2012 08:40 Naslov sporočila: |
|
|
Ravno vic ni, je pa res:
Zadnjič je v bratovem lokalu natakarico nekdo vprašal od kod je cviček ki ga toči. .in je zbistroumila, da se ji zdi, da je nekje s primorske  _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Sre Apr 25, 2012 10:45 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem zadnjič naročil deci črnega (njihovega "domačega"), pa mi je mlada natakarica rekla, da imajo samo belega in rdečega.  _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CASTOR
Pridružen/-a: Pet Okt 2008 16:18 Prispevkov: 1087 Kraj: KOZINA
|
Objavljeno: Sre Apr 25, 2012 16:29 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem zadnjič na Zaplani naročil bel špricer.Na dodatno vprašanje "S čim pa"sem rekel z malvazijo (Mens sana in malvazija Istriana).Beh,reč je bila višnjevo rdeče barve.
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vojcb
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:41 Prispevkov: 455 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Apr 25, 2012 18:52 Naslov sporočila: |
|
|
Zakaj si pa spil??
In potem še plačal..  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
djpiky
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 20:55 Prispevkov: 62 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Sre Apr 25, 2012 21:04 Naslov sporočila: |
|
|
| pasuljaris je napisal/a: | Jaz sem zadnjič naročil deci črnega (njihovega "domačega"), pa mi je mlada natakarica rekla, da imajo samo belega in rdečega.  |
Drugače "črno" vino ne obstaja. Obstaja samo belo, rdeče in rose. Se pa strinjam da k splošni razgledanosti mora vsak slovenec vedit kaj se misli z črnim vinom. Sploh če si kelner/ca.
Se mi večkrat v Ljubljani dogaja da ne vejo kaj mislim z špricarjem in potem obrazložim da mi naj nalije vino in kislo vodo ter me sprašuje kaj je kisla voda.
On topic:
Na sodišcu:
- ja, gospod, pa saj bi lahko vedeli, da boste meli probleme, če boste
...
ljudem ponujali tablete za večno mladost
- vem, sem zarad' tega že trikrat bil v zaporu....
- kdaj pa?
- leta 1743, 1859 in nazadnje 1929...
Homoseksualec je prišel na bencinsko črpalko ter si cev porinil v zadnjico. Črpalkar je to videl in zavpil:
"Kaj delaš? To je dizel!"
"Nič hudega! Meni se zdi SUPER!"
Bik stoji na travniku poleg avtoceste, obkrožen s kravami in žveči travo ter ponosno dviguje glavo. Na drugi strani ceste stoji zajček, se nenadoma zapodi proti travniku čez cesto, vendar ga povozi avto. Bik se zareži:
"Tako velika ušesa imaš pa ne slišiš avtomobila!"
Zajček s skrajnimi napori dvigne glavico in reče biku:
"Ti imaš pa tako velika j***a, krave ti mora oploditi pa veterinar!" |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Čet Apr 26, 2012 07:27 Naslov sporočila: |
|
|
| djpiky je napisal/a: | | pasuljaris je napisal/a: | Jaz sem zadnjič naročil deci črnega (njihovega "domačega"), pa mi je mlada natakarica rekla, da imajo samo belega in rdečega.  |
Drugače "črno" vino ne obstaja.
|
Metliška črnina, pinot noir ....? _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25 Prispevkov: 888 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Čet Apr 26, 2012 10:34 Naslov sporočila: |
|
|
En aktualen:
Novi minister za notranje zadeve Vinko Gorenak je na sprejemu pri predsedniku republike.
Po večerji zapleše s prvo damo.
"Gospa predsednikova, kaj se vam ne zdi, da bi bil že čas, da prepovemo policijske vice?"
"Veste, mislim, da je le nekaj resnice v teh vicih. Vi ste namreč prvi, ki me je ob igranju himne povabil na ples." |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Čet Apr 26, 2012 12:42 Naslov sporočila: |
|
|
| Senca je napisal/a: | En aktualen:
Novi minister za notranje zadeve Vinko Gorenak je na sprejemu pri predsedniku republike.
Po večerji zapleše s prvo damo.
"Gospa predsednikova, kaj se vam ne zdi, da bi bil že čas, da prepovemo policijske vice?"
"Veste, mislim, da je le nekaj resnice v teh vicih. Vi ste namreč prvi, ki me je ob igranju himne povabil na ples." |
... in ona je povabilo sprejela!  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
igor0203
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33 Prispevkov: 638 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Apr 26, 2012 12:54 Naslov sporočila: |
|
|
Ena včerajšnja s tekme R.Madrid - Bayern
Po poročanju španskih medijev naj bi vodstvo Real Madrida od S. Ramosa zahtevalo plačilo stroškov popravila reflektorja, katerega je zadel na včerajšnji tekmi. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Čet Apr 26, 2012 14:13 Naslov sporočila: |
|
|
Še en na račun polfinalnih tekem nogometne lige prvakov:
Reče Ronaldo Messiju: "Vidimo se na finalu!", pa mu ta odgovori: "Velja! Kje bova gledala - pri meni ali pri tebi?"  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 1012 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Apr 26, 2012 16:59 Naslov sporočila: |
|
|
Malo starejša, a vedno aktualma:
Ronaldo na tiskovni konferenci: 'Bog me je poslal, da igram nogomet!'
Po kratki tišini se iz dvorane odnekod zasliši Messi: 'Jaz nisem poslal nikogar!!'
 _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Pet Apr 27, 2012 17:26 Naslov sporočila: |
|
|
Severna Koreja je navezala stik s Sergiom Ramosom. Zanimalo jih je, kako spraviti projektil v Zemljino orbito! _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20 Prispevkov: 344
|
Objavljeno: Pet Apr 27, 2012 22:09 Naslov sporočila: |
|
|
Nehajte se norca delat iz Ramosa
vsaj toliko počakajte, da žoga nazaj na tla pade... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ck
Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27 Prispevkov: 1682 Kraj: kamnik
|
Objavljeno: Ned Apr 29, 2012 17:59 Naslov sporočila: |
|
|
You know you’re an Audiophile when ....
You change the power cord on your microwave and swear the food tastes better.
You have your children cryogenically treated and discover they are much quieter.
You install a DAC into your Ford F150 to smooth out the ride.
You rewire your doorbell with Cardas cable and invite the neighborhood kids play ring-and-run.
The bank calls once a year to renew the mortgage on your preamp.
You discover your kids are illegally downloading MP3’s… so you give them a stern lecture about sound quality and compressed files.
You ask the clerk at Home Depot if they have any 1952 Sylvania NOS light bulbs.
You get tossed out of a live concert for running on stage and toeing-in the musicians. _________________ LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|