Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Kaj trenutno poslušate?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 199, 200, 201 ... 584, 585, 586  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> CD, Vinil, DVD, Blu-ray
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
vojcb

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:41
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 31, 2012 00:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Rtv.slo - radio ARS, prenos jazza iz Montreala - prima
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 31, 2012 00:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Po dolgem času na radiu uletel na Blue system. Sicer samo na zadnjih par sekund štance iz leta 1997, pa čisto dovolj, da sem zrajcan na stare čase izbrskal album in razpalil do konca. Uh kako paše malo spremembe. Razz

Evo razpaljotko... Blue system featuring Tina Turner - Anything

60 letnemu Bohlenu je pa treba priznat, da je uživač prve klase. Že celo življenje ob sebi same top bejbe. Ena boljša od druge. Kot tale čokoladica v zgornjem videu. Pazi ob 01.12, ko jo pokaže od blizu. Nimaš kaj, dec zna. Smile

Blue system = Diether Bohlen + Thomas Anders = Modern Talking x Bad Boys Blue = C. C. Catch????

@audifill, tebi se je končno čisto utrgalo... Najprej kolo, zdaj pa štanca iz 80-ih.... jaz sem te pa hotel imeti za vzornika v hi-fi-ju.....cccccccc Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 31, 2012 08:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vinylfan je napisal/a:
audiofill je napisal/a:
Po dolgem času na radiu uletel na Blue system. Sicer samo na zadnjih par sekund štance iz leta 1997, pa čisto dovolj, da sem zrajcan na stare čase izbrskal album in razpalil do konca. Uh kako paše malo spremembe. Razz

Evo razpaljotko... Blue system featuring Tina Turner - Anything

60 letnemu Bohlenu je pa treba priznat, da je uživač prve klase. Že celo življenje ob sebi same top bejbe. Ena boljša od druge. Kot tale čokoladica v zgornjem videu. Pazi ob 01.12, ko jo pokaže od blizu. Nimaš kaj, dec zna. Smile

Blue system = Diether Bohlen + Thomas Anders = Modern Talking x Bad Boys Blue = C. C. Catch????

@audifill, tebi se je končno čisto utrgalo... Najprej kolo, zdaj pa štanca iz 80-ih.... jaz sem te pa hotel imeti za vzornika v hi-fi-ju.....cccccccc Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

V to svojo enačbo moraš vključiti še Chrisa Normana (midnight lady), še enega od vidnejših izvajalcev tistega časa, katerega je D. Bohlen zalagal z hiti. Cool

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Vinylfan

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 31, 2012 08:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@before....
Saj jih je še cel kup, s katerimi je imel Bohlen opravka... Ampak, če bomo še malo nadaljevali po tem forumu... bo kdo dobil sladkorno bolezen tipa I.... Jaz ne bi rad odgovarjal.... pa ti? Laughing
Nazaj na vrh
Vinylfan

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 31, 2012 08:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Danes pa tole bolj gledam kot poslušam.... spomini na ne tako oddaljeno mladost...

Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 31, 2012 15:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vinylfan je napisal/a:
@before....
Saj jih je še cel kup, s katerimi je imel Bohlen opravka... Ampak, če bomo še malo nadaljevali po tem forumu... bo kdo dobil sladkorno bolezen tipa I.... Jaz ne bi rad odgovarjal.... pa ti? Laughing

Seveda jih je še več, a se mi je zdelo vredno omeniti tudi Normana...
Glede drugega stavka pa: kar te ne ubije, te okrepi. Laughing

Audiohedonist
Nazaj na vrh
fuego

Pridružen/-a: Sre Sep 2009 15:19
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 31, 2012 17:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ko ste pa že vsi v 80-ih je tut mene zamikalo in sem potegnil na plano:

Toto - IV.

Nazadnje urejal/a fuego Sob Apr 07, 2012 19:59; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Roko

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 23:16
Kraj: Zadar, Hrvatska

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 31, 2012 19:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

George Enescu - Ciocarlia

http://www.youtube.com/watch?v=-vmRqVPJLHo
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 31, 2012 20:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Selena

http://www.youtube.com/watch?v=qqcARHai9Zc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=OzwBRKD_5sQ&feature=related
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 01, 2012 22:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pazi tole uživancijo spodaj. Ne gre le za sample, ampak cele komade online:

Ray Montford - Many roads

Many Roads is a guitar-driven journey and an emotional tour-de-force. Partly recorded in a tiny cottage in the Canadian backwoods in the middle of winter... then later with a bunch of great musicians in Toronto. I love the rootsy way in which we approached this record; many performances were captured live-off-the-floor.

Special thanks and gratitude to Paradigm Speakers for sponsoring this recording.

"He has a gift for grand musical moments that retain their intimacy... an atmospheric, emotional road well worth travelling."
Steve Baylin

Cool

Na isti strani so še drugi njegovi albumi. Wink
Nazaj na vrh
Milivoje

Pridružen/-a: Sre Jun 2010 13:36

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 01, 2012 22:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Danes prvič slišal

V nedeljo 8.4. ima koncert v kino šiška.
longplay

Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 01, 2012 22:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Yimhok Man.Noro zveni na cd-ju.
http://www.youtube.com/watch?v=diQ2WAm5TCs
Nazaj na vrh
Roko

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 23:16
Kraj: Zadar, Hrvatska

PrispevekObjavljeno: Pon Apr 02, 2012 13:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kdo se spominja?

Laza & Ipe

http://www.youtube.com/watch?v=Lh5jZrg1u4E&feature=related
fuego

Pridružen/-a: Sre Sep 2009 15:19
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 03, 2012 08:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

TRANSATLANTIC - The Whirlwind

Nazadnje urejal/a fuego Sob Apr 07, 2012 20:00; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45
Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Tor Apr 03, 2012 09:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Pazi tole uživancijo spodaj. Ne gre le za sample, ampak cele komade online:

Ray Montford - Many roads

Many Roads is a guitar-driven journey and an emotional tour-de-force. Partly recorded in a tiny cottage in the Canadian backwoods in the middle of winter... then later with a bunch of great musicians in Toronto. I love the rootsy way in which we approached this record; many performances were captured live-off-the-floor.

Special thanks and gratitude to Paradigm Speakers for sponsoring this recording.

"He has a gift for grand musical moments that retain their intimacy... an atmospheric, emotional road well worth travelling."
Steve Baylin

Cool

Na isti strani so še drugi njegovi albumi. Wink

Luštn ! Wink
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> CD, Vinil, DVD, Blu-ray Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 199, 200, 201 ... 584, 585, 586  Naslednja
Stran 200 od 586

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu