| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
vojcb
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:41 Prispevkov: 455 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Mar 31, 2012 00:18 Naslov sporočila: |
|
|
| Rtv.slo - radio ARS, prenos jazza iz Montreala - prima |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52 Prispevkov: 891 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Mar 31, 2012 00:22 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | Po dolgem času na radiu uletel na Blue system. Sicer samo na zadnjih par sekund štance iz leta 1997, pa čisto dovolj, da sem zrajcan na stare čase izbrskal album in razpalil do konca. Uh kako paše malo spremembe.
Evo razpaljotko... Blue system featuring Tina Turner - Anything
60 letnemu Bohlenu je pa treba priznat, da je uživač prve klase. Že celo življenje ob sebi same top bejbe. Ena boljša od druge. Kot tale čokoladica v zgornjem videu. Pazi ob 01.12, ko jo pokaže od blizu. Nimaš kaj, dec zna.  |
Blue system = Diether Bohlen + Thomas Anders = Modern Talking x Bad Boys Blue = C. C. Catch????
@audifill, tebi se je končno čisto utrgalo... Najprej kolo, zdaj pa štanca iz 80-ih.... jaz sem te pa hotel imeti za vzornika v hi-fi-ju.....cccccccc  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Sob Mar 31, 2012 08:25 Naslov sporočila: |
|
|
| Vinylfan je napisal/a: | | audiofill je napisal/a: | Po dolgem času na radiu uletel na Blue system. Sicer samo na zadnjih par sekund štance iz leta 1997, pa čisto dovolj, da sem zrajcan na stare čase izbrskal album in razpalil do konca. Uh kako paše malo spremembe.
Evo razpaljotko... Blue system featuring Tina Turner - Anything
60 letnemu Bohlenu je pa treba priznat, da je uživač prve klase. Že celo življenje ob sebi same top bejbe. Ena boljša od druge. Kot tale čokoladica v zgornjem videu. Pazi ob 01.12, ko jo pokaže od blizu. Nimaš kaj, dec zna.  |
Blue system = Diether Bohlen + Thomas Anders = Modern Talking x Bad Boys Blue = C. C. Catch????
@audifill, tebi se je končno čisto utrgalo... Najprej kolo, zdaj pa štanca iz 80-ih.... jaz sem te pa hotel imeti za vzornika v hi-fi-ju.....cccccccc  |
V to svojo enačbo moraš vključiti še Chrisa Normana (midnight lady), še enega od vidnejših izvajalcev tistega časa, katerega je D. Bohlen zalagal z hiti.  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
|
Objavljeno: Sob Mar 31, 2012 08:38 Naslov sporočila: |
|
|
@before....
Saj jih je še cel kup, s katerimi je imel Bohlen opravka... Ampak, če bomo še malo nadaljevali po tem forumu... bo kdo dobil sladkorno bolezen tipa I.... Jaz ne bi rad odgovarjal.... pa ti?  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
|
Objavljeno: Sob Mar 31, 2012 08:39 Naslov sporočila: |
|
|
Danes pa tole bolj gledam kot poslušam.... spomini na ne tako oddaljeno mladost...
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Sob Mar 31, 2012 15:34 Naslov sporočila: |
|
|
| Vinylfan je napisal/a: | @before....
Saj jih je še cel kup, s katerimi je imel Bohlen opravka... Ampak, če bomo še malo nadaljevali po tem forumu... bo kdo dobil sladkorno bolezen tipa I.... Jaz ne bi rad odgovarjal.... pa ti?  |
Seveda jih je še več, a se mi je zdelo vredno omeniti tudi Normana...
Glede drugega stavka pa: kar te ne ubije, te okrepi.  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fuego
Pridružen/-a: Sre Sep 2009 15:19 Prispevkov: 1027 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Sob Mar 31, 2012 17:08 Naslov sporočila: |
|
|
Ko ste pa že vsi v 80-ih je tut mene zamikalo in sem potegnil na plano:
Toto - IV.
Nazadnje urejal/a fuego Sob Apr 07, 2012 19:59; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Roko
Pridružen/-a: Tor Dec 2008 23:16 Prispevkov: 37 Kraj: Zadar, Hrvatska
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Ned Apr 01, 2012 22:06 Naslov sporočila: |
|
|
Pazi tole uživancijo spodaj. Ne gre le za sample, ampak cele komade online:
Ray Montford - Many roads
Many Roads is a guitar-driven journey and an emotional tour-de-force. Partly recorded in a tiny cottage in the Canadian backwoods in the middle of winter... then later with a bunch of great musicians in Toronto. I love the rootsy way in which we approached this record; many performances were captured live-off-the-floor.
Special thanks and gratitude to Paradigm Speakers for sponsoring this recording.
"He has a gift for grand musical moments that retain their intimacy... an atmospheric, emotional road well worth travelling."
Steve Baylin
Na isti strani so še drugi njegovi albumi.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Milivoje

Pridružen/-a: Sre Jun 2010 13:36 Prispevkov: 166 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Apr 01, 2012 22:43 Naslov sporočila: |
|
|
Danes prvič slišal
V nedeljo 8.4. ima koncert v kino šiška. _________________ His Dudeness |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
longplay
Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53 Prispevkov: 876 Kraj: Ptuj
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Roko
Pridružen/-a: Tor Dec 2008 23:16 Prispevkov: 37 Kraj: Zadar, Hrvatska
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fuego
Pridružen/-a: Sre Sep 2009 15:19 Prispevkov: 1027 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Tor Apr 03, 2012 08:34 Naslov sporočila: |
|
|
TRANSATLANTIC - The Whirlwind
Nazadnje urejal/a fuego Sob Apr 07, 2012 20:00; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
Objavljeno: Tor Apr 03, 2012 09:34 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | Pazi tole uživancijo spodaj. Ne gre le za sample, ampak cele komade online:
Ray Montford - Many roads
Many Roads is a guitar-driven journey and an emotional tour-de-force. Partly recorded in a tiny cottage in the Canadian backwoods in the middle of winter... then later with a bunch of great musicians in Toronto. I love the rootsy way in which we approached this record; many performances were captured live-off-the-floor.
Special thanks and gratitude to Paradigm Speakers for sponsoring this recording.
"He has a gift for grand musical moments that retain their intimacy... an atmospheric, emotional road well worth travelling."
Steve Baylin
Na isti strani so še drugi njegovi albumi.  |
Luštn !  _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
 |
Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu
-> CD, Vinil, DVD, Blu-ray |
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 199, 200, 201 ... 584, 585, 586 Naslednja
|
| Stran 200 od 586 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|