| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Soundfreak
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38 Prispevkov: 500 Kraj: Okolica Ribnice
|
Objavljeno: Čet Dec 11, 2008 20:42 Naslov sporočila: |
|
|
Jst redno kupujem stvari preko Mimovrste in nimam nobenih težav z njimi. Je pa res, da bi verjetno bilo bolje če greš sam iskat TV ker nikol ne veš kaj se dogaja s škatlami ki so poslane preko pošte, sploh ker je to rahlo občutljiva roba!
Drgač je pa ta TV po karakteristikah boljši od Philipsov ki si jih gledal prej. Predlagam ti, da se zapelješ do Big banga ali Harvey normana in si pogledaš na lastne oči oba TVja in se na podlagi videnega odločiš!
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
risar
Pridružen/-a: Čet Dec 2008 8:45 Prispevkov: 7 Kraj: hrastnik
|
Objavljeno: Ned Dec 14, 2008 16:49 Naslov sporočila: |
|
|
| za takšno ceno ne boš dobil večjih odstopanj od modelov,tu mislim predvsem philips LG,sony... LCD televizorji so v tem rangu najboljši od Philipsa,LG, s tem da moraš vedt da LG in Samsung sta začetnika dobe LCD televizorjev. Moj nasvet je da izberi model od Philipsa ali LG, mogoče boš dobil LG še za boljšo ceno,kvaliteta je pa ista kot pri Philipsu. Philips je velik korak naredil pri samem dizajnu TV, tudi ambilight,sam v tem cenovnem rangu tega ne ponujajo. Vzemi Philips ali LG, dobiš boš isto kvačiteto za isti denar, od tebe je samo odvisno kakšen dizajn želiš. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aleksander

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 17:47 Prispevkov: 659 Kraj: Ajdovscina
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aleksander

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 17:47 Prispevkov: 659 Kraj: Ajdovscina
|
Objavljeno: Sre Dec 17, 2008 23:23 Naslov sporočila: |
|
|
Prislo do spremembe v odlocitvi...obiskal sem kar nekaj trgovin in videl da ima sony boljso sliko kot LG in PHILIPS..pravzaprav ima LG najslabso sliko(nobene ostrine)...philips bi se nekako pa je vseeno Sony boljsi...vsi so bili prikljuceni na isti signal..
Definitivno SONY...model Sony KDL-32V4500
Ima ceno 799,dobim pa ga za dobrih 600 kar je pomoje super cena  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sre Dec 17, 2008 23:36 Naslov sporočila: |
|
|
Se strinjam z zgornjim opisom glede kvalitete slike  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1381 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Čet Dec 18, 2008 02:57 Naslov sporočila: |
|
|
HI
Tudi sam mislim, da si se pravilno odločil. Doma sem imel 3 različne modele LCD TV-jev, ki jih je sony 40" 4500 pokosil. Najboljša slika z navadne antene, potem sem testiral sliko iz aminota preko scart in HDMI, občutno boljše preko HDMI, potem priklop Sony Blu-ray predvajalnika, upscaling deluje zelo dobro, priklop FullHD kamere - odlična slika, priklop računalnika in slideshow slik - slika da dol padeš.
Mislim, da v tem rangu Sony rula.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
frodo
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 0:29 Prispevkov: 206 Kraj: Miklavž na dr. polju
|
Objavljeno: Pon Dec 22, 2008 22:53 Naslov sporočila: |
|
|
Če imaš kabelsko TV potem obvezno izberi Sony-a V4500, ker ima vgrajen DVB-C in celo DVB-C HD, torej digitalni kabelski tuner. Z njim je slika najjača, boljša kot vsak Siol in podobno IP s****e, primerljiva je že z satelitsko...
No, tud če imaš Siol ali kakšno drugo internetno varianto je Sony med najboljšimi.
Seveda LG ni v isti ligi kot Sony zato ga sploh ne glej. Sploh ne vem kaj ljudje vidijo na LG-ju..... Za malce več denarja lahko kupiš Sony-a ali Philipsa, ki sta carja na tem področju.
@risar: LG in Philips LCD NISTA enako kvalitetna. Philips je zaradi Pixel Plusa
in drugih procesiranj precej ostrejši in ima naravnejše barve. LG pa ima zelo cool (in poceni) plasme.
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Ales87

Pridružen/-a: Pet Jan 2009 19:34 Prispevkov: 11 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Ned Jan 25, 2009 21:22 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni!
Mene zanima kako so kaj TOSHIBini LCDji v tem rangu do 550€ in ekran 32".
Ker kupujem nov LCD in sem gledal PHILIPS, SONY in TOSHIBE in nevem katero firmo naj vzamem.
Hvala za odgovor |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 031-789-511 |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Ned Jan 25, 2009 21:34 Naslov sporočila: |
|
|
Ne Philips, ne Sony nista slaba. Čeprav je meni bil sony bližje..
Toshibe pa ne poznam.
Overall, vsaj z Philipsom in Sonyjem ne gre zgrešit. Greš pa lepo v BB kjer imaš postavljene en ob drugem, pa boš videl kar ti bolj paše. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|