| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Tor Mar 20, 2012 20:40 Naslov sporočila: Novo ohišje za rotela RA-971 |
|
|
Zdravo.
Imam poškodovano ohišje integriranega ojačevalca Rotel RA-971. Se da dobit to ohišje kje? Upam, da je smotrno, da najprej tle vprašam kako pa kaj, preden vprašam Rotel firmo ali kak hi-fi/end servis.
Sicer sem že gledal na eBay in nič. Tudi Google ni nič pokazal. Oziroma za Google mogoče, da nisem znal pravilno vnest iskalni niz.
Lahko kdo pomaga?
Hvala in LP.
Alen |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Tor Mar 20, 2012 21:35 Naslov sporočila: |
|
|
Nič konkretnega ti ne bom povedal, ampak če ti ojačevalnik veliko pomeni, potem naj ti ne bo žal denarja, ki ga boš namenil "popravilu". Sicer ne vem kakšne poškodbe je ohišje utrpelo, ampak gotovo se bo našel kakšen mojster - entuziast, ki ti bo to lahko popravil. Bo pa to najbrž precej drago.  _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Tor Mar 20, 2012 22:42 Naslov sporočila: |
|
|
Ja ohišje je malo pokrivljeno. Pa ličnica ima na levi strani počeno površino. Ter vtičnica za slušalke je ven pogledala. In na zadnji strani sta dva šraufa za zvočniške kable privit odtrgana.
Najbrž bi mi ohišje lahko nek ne-audio servis popravil. "Knofovje" in "Vijakovje" pa najbrž ne. Dobro, to mislim, da ni problem. Bom ga nesel tam, kjer sem ga kupil. Vtičnica in vijaka so najbrž standardne izdelave. Tako, da ni panike. Ohišje mi pa na audio servisu najbrž ne bodo znali poravnati. Ali se motim?
Kak nasvet? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|