Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Novo ohišje za rotela RA-971

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Do-It-Yourself
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Alen Tokmadzic
Gost

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 20, 2012 20:40    Naslov sporočila: Novo ohišje za rotela RA-971 Odgovori s citatom

Zdravo.

Imam poškodovano ohišje integriranega ojačevalca Rotel RA-971. Se da dobit to ohišje kje? Upam, da je smotrno, da najprej tle vprašam kako pa kaj, preden vprašam Rotel firmo ali kak hi-fi/end servis.

Sicer sem že gledal na eBay in nič. Tudi Google ni nič pokazal. Oziroma za Google mogoče, da nisem znal pravilno vnest iskalni niz.

Lahko kdo pomaga?
Hvala in LP.

Alen
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 20, 2012 21:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nič konkretnega ti ne bom povedal, ampak če ti ojačevalnik veliko pomeni, potem naj ti ne bo žal denarja, ki ga boš namenil "popravilu". Sicer ne vem kakšne poškodbe je ohišje utrpelo, ampak gotovo se bo našel kakšen mojster - entuziast, ki ti bo to lahko popravil. Bo pa to najbrž precej drago. Rolling Eyes

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Alen Tokmadzic
Gost

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 20, 2012 22:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja ohišje je malo pokrivljeno. Pa ličnica ima na levi strani počeno površino. Ter vtičnica za slušalke je ven pogledala. In na zadnji strani sta dva šraufa za zvočniške kable privit odtrgana.

Najbrž bi mi ohišje lahko nek ne-audio servis popravil. "Knofovje" in "Vijakovje" pa najbrž ne. Dobro, to mislim, da ni problem. Bom ga nesel tam, kjer sem ga kupil. Vtičnica in vijaka so najbrž standardne izdelave. Tako, da ni panike. Ohišje mi pa na audio servisu najbrž ne bodo znali poravnati. Ali se motim?

Kak nasvet?
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Do-It-Yourself Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu