Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Squeezebox tema
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 140, 141, 142  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
kumer

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 15, 2011 12:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

da ne odpiram nove teme:

TEST: Denon Netzwerk-Audio-Player DNP-720AE

http://www.areadvd.de/hardware/2011/denon_dnp720ae.shtml

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
JanezBlond

Pridružen/-a: Sre Okt 2009 9:50
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 15, 2011 18:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

JanezBlond je napisal/a:
Zdaj ko mi SB laufa na FreeNAS imam en problem. Tako bljižnice, kot Playliste ne delujejo več! Ko sem SB poganjal lokalno sem ustvaril playlisto kar v FooBar2000 ali v winamu, jo skopiral v direktorij playlist in je delalo BP. Zdaj ko je pogon mrezni pa delujejo le playliste izdelane s SB. Samo izdelovanje playlist s SB se mi zdi skrajno nerodno, zamudno in nepregledno.
Sam problem je v tem da da bi bilo potrebno v vseh playlistah popraviti pot do datotek. Ali obstaja še kak bolj enostaven način za izdelavo playlist?

Sem si vzel nekaj časa in naredil vse playliste na novo Sad
Je pa zanimivo, kako gladko, hitro in odzivno teče SB na FreeNAS-u.
Predtem sem poganjal SB na PCju Dual core 3GHz, 4Gb rama, 1TB disk in Windows 7. SB je bil zelo neodziven in kar naprej je nekaj praskalo po disku. Sam računalnik je bil sicer precej hiter in odziven, SB je bil pa katastrofa. Sedaj na FreeNAS in Atomu, pa zadeva dobesedno leti Laughing
Priporočam Cool
Nazaj na vrh
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 17, 2011 07:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ima kdo izkušnje s tem: http://soundcheck-audio.blogspot.com/2011/11/touch-toolbox-30.html ?
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 17, 2011 11:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pasuljaris je napisal/a:
Ima kdo izkušnje s tem: http://soundcheck-audio.blogspot.com/2011/11/touch-toolbox-30.html ?

Pri Atomih je zanimivo, da bolj leti na win7, kot na Xpje, plus, da v veliko aplikacijah, ki ne zahtevajo večopravilnosti, dela hitreje in predvsem stabilnejše kot starejši Intel dvojedrni laptopi, ki so po benchmarkih nažigali AMD laptope, v realnosti pa jih vsak Turion nažge za malo malico...
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 17, 2011 12:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mestn pu je napisal/a:
pasuljaris je napisal/a:

Pri Atomih je zanimivo, da bolj leti na win7, kot na Xpje, plus, da v veliko aplikacijah, ki ne zahtevajo večopravilnosti, dela hitreje in predvsem stabilnejše kot starejši Intel dvojedrni laptopi, ki so po benchmarkih nažigali AMD laptope, v realnosti pa jih vsak Turion nažge za malo malico...

Sprašujem zato, ker tip trdi, da se da z njegovimi nastavitvami izboljšati zvok.
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 17, 2011 12:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poizkusi, je lepo razložen postopek. Jaz sem uporabil eno prejšnjih različic, a kakšne posebne razlike nisem opazil. Uporabil sem samo nekaj hitrih SW rešitev. Saj nekje je že bilo govora o tem (verjetno ravno v tej temi).
Znanec je to nedavno naredil s 3.0v in v urejenem sistemu opazil izboljšanje.

Aja, ob upgrade-u se je vse ponastavilo in se mi ni več ljubilo ponavljati postopka Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Viktor

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 13:18

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 20, 2011 17:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ampak update je tudi po soundcheck navodilih izključen. Edino če si manualno updateal.
Zakaj posodobiti stabilno in funkcionalno različico SBS-ja?
S 7.5.1.- 7.5.3. je deloval fantastično, od novejših verzijah
naprej so se začele zadeve s SBji komplicirati.
Uh ko smo že ob tem ali se kdo spomni naslova s katerega lahko downloadamo
prejšnje verzije?
Ta naslov bi moral bil na prvi strani uradnega sajta Logitech SB napravic. Smile
Kot je Audiofill že pametno opazil ne tko daleč nazaj: Od kadar je SlimDevices pod firmo Logitecha je vse šlo navzdol.
xray80

Pridružen/-a: Sob Maj 2008 19:01
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 20, 2011 18:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni 7.7.0 verzija logitech media serverja deluje brezhibno. S prejšnjimi verzijami sem imel težave Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 20, 2011 18:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V verziji ,ki sem jo jaz nalagal je bilo celo omenjeno, da se po update-u automatsko povozi njegov SW tweak.
Update na SBT pa se mi samodejno nalaga. Saj mi gre na živce, a očitno še ne dovolj, da bi poiskal možnost izklopa Embarassed
Nazaj na vrh
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 21, 2011 10:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

mitko je napisal/a:
V verziji ,ki sem jo jaz nalagal je bilo celo omenjeno, da se po update-u automatsko povozi njegov SW tweak.
Update na SBT pa se mi samodejno nalaga. Saj mi gre na živce, a očitno še ne dovolj, da bi poiskal možnost izklopa Embarassed

Meni tudi, samo da nova verzija vsak dan sama zbriše par komadov iz Priljubljenih, tako kot so to "znale" neke starejše verzije.
Zato sem spet aktiviral Trackstat plugin, ki poskrbi, da se to ne bo več dogajalo.
Ročno bom nastavil reprodukcijo na SB, ko bom imel dokončano komplet DIY rodinirano štrom lajšto ožičeno z bakreno žico oblečeno v srebro in komplet rodinirane vtiče za ves sistem.
Rodij na bakru v kombinaciji z srebrnim ožičenjem celotnega sistema ima to čudovito lastnost, da zvok prepuca, pravilno kohezira in odpre v piko in bo takoj jasno, kaj je s temi nastavitvami.
JanezBlond

Pridružen/-a: Sre Okt 2009 9:50

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 21, 2011 23:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Viktor je napisal/a:

prejšnje verzije?
Ta naslov bi moral bil na prvi strani uradnega sajta Logitech SB napravic. Smile
.

Probaj tule:
http://downloads.slimdevices.com/
Nazaj na vrh
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 26, 2011 12:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

če kdo potrebuje:
http://www.pcworld.co.uk/gbuk/logitech-squeezebox-touch-wifi-music-player-black-03368678-pdt.html?srcid=369&xtor=AL-11
Nazaj na vrh
Viktor

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 13:18

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 26, 2011 17:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

JanezBlond je napisal/a:
Viktor je napisal/a:

prejšnje verzije?
.

Probaj tule:
http://downloads.slimdevices.com/

Hvala!
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 11, 2011 21:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Živjo,
zanima me kje se da najbližje/najlažje in seveda ugodno Smile kupiti SB Toucha? Aris jih ma po 300 €, v DE in tudi AT pa vidm kr občutno ceneje. Če mate kšn konkretn predlog se priporočam.
Hvala in lp
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 11, 2011 22:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

habo66 je napisal/a:
Živjo,
zanima me kje se da najbližje/najlažje in seveda ugodno Smile kupiti SB Toucha? Aris jih ma po 300 €, v DE in tudi AT pa vidm kr občutno ceneje. Če mate kšn konkretn predlog se priporočam.
Hvala in lp

http://www.amazon.de/dp/B002N203SW?tag=kiesewetterne-21&camp=1410&creative=6378&linkCode=as1&creativeASIN=B002N203SW&adid=18M1HF33QZZSXT6G4YFK&

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 140, 141, 142  Naslednja
Stran 101 od 142

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu