| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
kumer
Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45 Prispevkov: 948 Kraj: MARIBOR
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JanezBlond
Pridružen/-a: Sre Okt 2009 9:50 Prispevkov: 190 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Nov 15, 2011 18:00 Naslov sporočila: |
|
|
| JanezBlond je napisal/a: | Zdaj ko mi SB laufa na FreeNAS imam en problem. Tako bljižnice, kot Playliste ne delujejo več! Ko sem SB poganjal lokalno sem ustvaril playlisto kar v FooBar2000 ali v winamu, jo skopiral v direktorij playlist in je delalo BP. Zdaj ko je pogon mrezni pa delujejo le playliste izdelane s SB. Samo izdelovanje playlist s SB se mi zdi skrajno nerodno, zamudno in nepregledno.
Sam problem je v tem da da bi bilo potrebno v vseh playlistah popraviti pot do datotek. Ali obstaja še kak bolj enostaven način za izdelavo playlist? |
Sem si vzel nekaj časa in naredil vse playliste na novo
Je pa zanimivo, kako gladko, hitro in odzivno teče SB na FreeNAS-u.
Predtem sem poganjal SB na PCju Dual core 3GHz, 4Gb rama, 1TB disk in Windows 7. SB je bil zelo neodziven in kar naprej je nekaj praskalo po disku. Sam računalnik je bil sicer precej hiter in odziven, SB je bil pa katastrofa. Sedaj na FreeNAS in Atomu, pa zadeva dobesedno leti
Priporočam  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Čet Nov 17, 2011 11:32 Naslov sporočila: |
|
|
Pri Atomih je zanimivo, da bolj leti na win7, kot na Xpje, plus, da v veliko aplikacijah, ki ne zahtevajo večopravilnosti, dela hitreje in predvsem stabilnejše kot starejši Intel dvojedrni laptopi, ki so po benchmarkih nažigali AMD laptope, v realnosti pa jih vsak Turion nažge za malo malico... _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Čet Nov 17, 2011 12:50 Naslov sporočila: |
|
|
| mestn pu je napisal/a: |
Pri Atomih je zanimivo, da bolj leti na win7, kot na Xpje, plus, da v veliko aplikacijah, ki ne zahtevajo večopravilnosti, dela hitreje in predvsem stabilnejše kot starejši Intel dvojedrni laptopi, ki so po benchmarkih nažigali AMD laptope, v realnosti pa jih vsak Turion nažge za malo malico... |
Sprašujem zato, ker tip trdi, da se da z njegovimi nastavitvami izboljšati zvok. _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20 Prispevkov: 344
|
Objavljeno: Čet Nov 17, 2011 12:57 Naslov sporočila: |
|
|
Poizkusi, je lepo razložen postopek. Jaz sem uporabil eno prejšnjih različic, a kakšne posebne razlike nisem opazil. Uporabil sem samo nekaj hitrih SW rešitev. Saj nekje je že bilo govora o tem (verjetno ravno v tej temi).
Znanec je to nedavno naredil s 3.0v in v urejenem sistemu opazil izboljšanje.
Aja, ob upgrade-u se je vse ponastavilo in se mi ni več ljubilo ponavljati postopka  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Viktor

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 13:18 Prispevkov: 108 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Nov 20, 2011 17:53 Naslov sporočila: |
|
|
Ampak update je tudi po soundcheck navodilih izključen. Edino če si manualno updateal.
Zakaj posodobiti stabilno in funkcionalno različico SBS-ja?
S 7.5.1.- 7.5.3. je deloval fantastično, od novejših verzijah
naprej so se začele zadeve s SBji komplicirati.
Uh ko smo že ob tem ali se kdo spomni naslova s katerega lahko downloadamo
prejšnje verzije?
Ta naslov bi moral bil na prvi strani uradnega sajta Logitech SB napravic.
Kot je Audiofill že pametno opazil ne tko daleč nazaj: Od kadar je SlimDevices pod firmo Logitecha je vse šlo navzdol. _________________ If everything seems to be OK, you have obviously overlooked something! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
xray80
Pridružen/-a: Sob Maj 2008 19:01 Prispevkov: 291 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Ned Nov 20, 2011 18:52 Naslov sporočila: |
|
|
Meni 7.7.0 verzija logitech media serverja deluje brezhibno. S prejšnjimi verzijami sem imel težave  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20 Prispevkov: 344
|
Objavljeno: Ned Nov 20, 2011 18:55 Naslov sporočila: |
|
|
V verziji ,ki sem jo jaz nalagal je bilo celo omenjeno, da se po update-u automatsko povozi njegov SW tweak.
Update na SBT pa se mi samodejno nalaga. Saj mi gre na živce, a očitno še ne dovolj, da bi poiskal možnost izklopa  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Pon Nov 21, 2011 10:09 Naslov sporočila: |
|
|
| mitko je napisal/a: | V verziji ,ki sem jo jaz nalagal je bilo celo omenjeno, da se po update-u automatsko povozi njegov SW tweak.
Update na SBT pa se mi samodejno nalaga. Saj mi gre na živce, a očitno še ne dovolj, da bi poiskal možnost izklopa  |
Meni tudi, samo da nova verzija vsak dan sama zbriše par komadov iz Priljubljenih, tako kot so to "znale" neke starejše verzije.
Zato sem spet aktiviral Trackstat plugin, ki poskrbi, da se to ne bo več dogajalo.
Ročno bom nastavil reprodukcijo na SB, ko bom imel dokončano komplet DIY rodinirano štrom lajšto ožičeno z bakreno žico oblečeno v srebro in komplet rodinirane vtiče za ves sistem.
Rodij na bakru v kombinaciji z srebrnim ožičenjem celotnega sistema ima to čudovito lastnost, da zvok prepuca, pravilno kohezira in odpre v piko in bo takoj jasno, kaj je s temi nastavitvami. _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JanezBlond
Pridružen/-a: Sre Okt 2009 9:50 Prispevkov: 190 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Nov 21, 2011 23:22 Naslov sporočila: |
|
|
| Viktor je napisal/a: |
prejšnje verzije?
. |
Probaj tule:
http://downloads.slimdevices.com/ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Viktor

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 13:18 Prispevkov: 108 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Nov 26, 2011 17:58 Naslov sporočila: |
|
|
| JanezBlond je napisal/a: | | Viktor je napisal/a: |
prejšnje verzije?
. |
Probaj tule:
http://downloads.slimdevices.com/ |
Hvala! _________________ If everything seems to be OK, you have obviously overlooked something! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01 Prispevkov: 1119 Kraj: Lenart
|
Objavljeno: Ned Dec 11, 2011 21:24 Naslov sporočila: |
|
|
Živjo,
zanima me kje se da najbližje/najlažje in seveda ugodno kupiti SB Toucha? Aris jih ma po 300 €, v DE in tudi AT pa vidm kr občutno ceneje. Če mate kšn konkretn predlog se priporočam.
Hvala in lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|