Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Lastniki Sonus -ov !

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mostef

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 10:10
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 18, 2011 23:34    Naslov sporočila: Lastniki Sonus -ov ! Odgovori s citatom

Vse lastnike sonus fabrov sprašujem za mnenje , izkušnje , ter priporočila na katerih komponentah omarice najlepše zaigrajo!Hvala za vaše odgovore.
Danni

Pridružen/-a: Čet Jul 2010 10:38
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 18, 2011 23:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A ti si torej kupil Sonuse od g. preprodajalca. Very Happy
Lahko izvemo, koliko je bila končna cena, da vidimo s kakšno maržo se dandanes operira v SLO?

By the way...poskusi z Yamaho.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 19, 2011 01:41    Naslov sporočila: Re: Lastniki Sonus -ov ! Odgovori s citatom

mostef je napisal/a:
Vse lastnike sonus fabrov sprašujem za mnenje , izkušnje , ter priporočila na katerih komponentah omarice najlepše zaigrajo!Hvala za vaše odgovore.

Npr. na takšnih:

Laughing
audio_holic

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 13:50
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 19, 2011 02:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pa imaš v glavi določen model ali te zanima vse od Concertinotov do Guarneri-ja? Laughing
Nazaj na vrh
mostef

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 10:10
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 19, 2011 10:19    Naslov sporočila: Re: Lastniki Sonus -ov ! Odgovori s citatom

Ne vem Danni , katerega preprodajalca točno imaš v mislih,ter za katere Sonuse se gre. Jaz sem nabavil Grand piano home , pa to že dalj časa nazaj. Sem jih pa zamenjal z drugimi ,plus moje doplačilo. Cena sonusov pa je bila 1200eur.Si imel tega v mislih?
Danni

Pridružen/-a: Čet Jul 2010 10:38

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 19, 2011 10:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uh, čestitke. Teh se tudi sam ne bi branil.
In, ne, nisem imel teh v mislih.
Kot rečeno, poskusi z novo serijo Yamahe ali morda kakšnim starejšim Meridianom.
Nazaj na vrh
endless

Pridružen/-a: Tor Feb 2010 15:33
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 19, 2011 11:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo
jaz sem moje SF Signum poganjal z novo Yamaho sa 1000,pa je bila živa
katastrofa,skoraj ne za poslušat(kričanje)!Pred tem sem jih poganjal z Prima Luno ProLogue Two,zelo dobro,sedaj pa z Tonewin Mc 5881 A in sem maksimalno zadovoljen .Very Happy
Nazaj na vrh
mišolin

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 19:04

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 19, 2011 18:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz imam concerto domus, ki mislim, da so precej podobni tvojim, ampak moji ne gredo tako nizko. Najlepše mi igrajo na lampah v a klasi, s tranzistorji mi preprosto manjka življenjskosti.

Čeprav naj bi bili precej požrešni mi 30w zadostuje - razen za klasiko. Tam je treba preklopit na kako bolj ornk mrcino. Potrebujejo dober amp, nedovmno, sicer znajo tudi sikat na visokih tonih.

Jaz uporabljam klasično zasnovan lampaš 2xel34 na kanalu in ecc 81 v predojačevalnem delu. Domnevam, da bi karkoli s podobno zasnovo moralo dobro delat z njimi.
Nazaj na vrh
audiowire

Pridružen/-a: Ned Okt 2011 16:49
Kraj: Slovenija

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 19, 2011 22:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sonusi dobro igrajo z elektroniko Densen in Krell
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
ajka

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00
Kraj: Sežana

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 19, 2011 23:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

LP

Na Sonuse paše več ali manj "italijanska elektronika". Vse ostalo je "pašta na finski način" Laughing Wink
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45
Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 20, 2011 08:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ajka je napisal/a:
LP

Na Sonuse paše več ali manj "italijanska elektronika". Vse ostalo je "pašta na finski način" Laughing Wink

Bo kar držalo; ko sem imel kak mesec Signume doma, sem jih ''gonil'' z Unicom in moram reči, da je zelo lepo igralo !? Very Happy
Johny

Pridružen/-a: Čet Jan 2009 3:32
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 20, 2011 13:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

SF Cremona Auditor poganjam s Pathos Classic One, izvor je Audio Gd Ref 7 Dac z Nadovim Cd playerjem. Poslušal sem jih še z nadovim, nuforcovim, burmester in goldenote ojačevalcem. S pathosom igra po moje najboljše, muzikalno, še boljše je z dvema classicoma v bridge modeu. Burmester je ok, zelo natančen in kirurški, nuforce zelo hiter (in šumeč), goldenote je v redu, nad ni v tem rangu.

PS.: iz neznanega razloga moji redki posti tule izginjajo, upam da dobiš sporočilo. Imam občutek, da imajo na tem forumu prodajalci opreme posebno moč.
Nazaj na vrh
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 20, 2011 13:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ajka je napisal/a:
LP

Definitivno Unison! Very Happy
Live and let live.
Nazaj na vrh
vojko

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 16:50
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 20, 2011 17:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

janzi je napisal/a:
ajka je napisal/a:
LP

Bo kar držalo; ko sem imel kak mesec Signume doma, sem jih ''gonil'' z Unicom in moram reči, da je zelo lepo igralo !? Very Happy

Se strinjam. Če je fegetiada, naj bo do konca+še lepo mora izgledat.
Patos in Unico definitivno ok.

Če pa hočeš res presežek pa kak second-hand OTC/OTL Graff. Na Sonusih zelo ok. 'Evil or Very Mad'

http://www.graaf.it/maineng.htm

To je to, kar se mene tiče.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu