Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

LINE ARRAY-DIY
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Do-It-Yourself
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 24, 2011 15:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

moj brat je človek ,ki ne flanca v tri dni,
on to kar nekateri z jezikom raje z rokami naredi.
rezultat je tukaj viden,
marsikdo je izbuljil ušesa in oči...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 24, 2011 21:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Povejte, kako je izpadlo.... Pa hitro, hitro... komaj čakam poročilo, glede na to, da ste me že s tem projektov precej "zrajcali"....
Nazaj na vrh
drago67

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 25, 2011 09:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vinylfan je napisal/a:
Povejte, kako je izpadlo.... Pa hitro, hitro... komaj čakam poročilo, glede na to, da ste me že s tem projektov precej "zrajcali"....

imaš zs.to je moje osebno nestrokovno mnenje.
naj da kdo fotke gor,da si ljudje sploh znajo predstavljat velikost dvorane.
Nazaj na vrh
pinc76

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 13:09
Kraj: Tabor

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 26, 2011 16:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

Še nekaj slikic slikane z telefonom

Primerjali smo z nižje cenovnimi komponentami ,pa tudi višje cenovno robo Laughing

LP Pinc76

www.rmsound.si
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 26, 2011 21:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

najbolj misteriozen zvok na forumu.. dajte povedat no je.emti to državno skrivnost..
Nazaj na vrh
audio_holic

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 13:50

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 26, 2011 22:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Špilferderber je napisal/a:
najbolj misteriozen zvok na forumu..

In še to z najcenejšim mrežnim kablovjem in štek dozami. Laughing

Kaj bi šele bilo, če bi uporabljali kake boljše mrežne kable in razdelilce Cool
Nazaj na vrh
drago67

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 26, 2011 23:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audio_holic je napisal/a:
najbolj misteriozen zvok na forumu..

In še to z najcenejšim mrežnim kablovjem in štek dozami. Laughing

Kaj bi šele bilo, če bi uporabljali kake boljše mrežne kable in razdelilce Cool

brez skrbi ...teli kabli niso ta glavni dovodni. Wink
kar se tiče boljših štek doz in kablov se mi zdi ,da je pri ozvočevanju brez veze neke furutech vtikače al pa doze montirat-nimaš kaj dost od tega.najbolj je po moje važno ,da pancarka zdrži... Laughing zmeraj ne.....no tokrat je.... Laughing
Nazaj na vrh
drago67

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 26, 2011 23:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

najbolj misteriozen zvok na forumu.. dajte povedat no je.emti to državno skrivnost..

ni nobena skrivnost. jaz nisem kompetenten za opisovanje zvoka sistema za ozvočevanje.sicer si bil pa povabljen (ter vsi ostali forumaši) ,tako da bi si lahko sam ustvaril svoje mnenje.večina ostalih ,ki so bili tam in so bolj podkovani v ozvočevanju pa ni na tem forumu .upam da lahko ponovim besede aleša-dbd sound...sem presenečen,če povem po pravici sem mislil,da bo slabše igralo.seveda je bil zvok z njegovimi lab gruppni in digitalno kretnico ter mešalko še boljši.večja kontrola na basih,manj zamolkli in bolj hitri ,udarni,ter bolj precizen zvok na srednjih in visokih z manj popačenja.
Nazaj na vrh
igor0203

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 27, 2011 06:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kar je po svoje za pričakovati, kolikor mi je znano, so Labgruppen eni izmed najboljših PA ojačevalcev? Question
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
drago67

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 27, 2011 10:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

igor0203 je napisal/a:
Kar je po svoje za pričakovati, kolikor mi je znano, so Labgruppen eni izmed najboljših PA ojačevalcev? Question

itak..test smo naredili ,da slišimo razliko.vseh variant nismo imeli časa sprobat.veliko časa nam je vzela prva postavitev odra.kolikor so fantje kasneje razmišljali
bi se precej boljše rezultate z bowaji najbrž dobilo že z menjavo aktivne kretnice.....analogna ....proti digitalni.ampak vsega ne moreš na enkrat kupit,lahko si predstavljate,da je že tole bil velik finančni strošek.če koga zanima igrali so mladi gamsi.mladci dobro igrajo za svoja leta,se sliši ,da so imeli dobre učitelje in da imajo že nekaj kilometrine za sabo.

aja še to....je pa res ,da na lapgruppne nismo priklopili vseh subov (kot na oba bowaja v 9,5)....jih je bilo preveč.eden je poganjal polovico subov ,drugi pa line arraye....(od tu tudi najbrž dosti boljša kontrola na bas področju).

oba bowaya 600a sta gnala stage monitorje....čisto zadovoljivo...smo jih še precej priprli( pač prilagajali posameznikom na odru),tako kot mikrofone.line arraye sta pri bratovem ozvočenju poganjala svičerja tassota ,ki sta se malce grela,medtem ko so bili bowayi mrtvo hladni.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Do-It-Yourself Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu