| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
MitjaF
Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56 Prispevkov: 414 Kraj: KRANJ
|
Objavljeno: Pet Sep 23, 2011 02:49 Naslov sporočila: Sony TA-FA707ES |
|
|
| Zanima me če ima kdo izkušnje z tem ojačevalnikom.Uporabljal bi ga za poganjanje Qadral Aurum7 zvočnikov z ribon visokotonci.Iščem ojačevalnik z veliko detajla. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Pet Sep 23, 2011 07:11 Naslov sporočila: |
|
|
Imam.
Z moje strani vse najboljše o ojačevalniku.
Trenutno je med oglasi zelo ugodna ponudba (tako ugodna, da je že malo sumljivo). _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Pet Sep 23, 2011 12:57 Naslov sporočila: |
|
|
| pasuljaris je napisal/a: | Imam.
Z moje strani vse najboljše o ojačevalniku.
Trenutno je med oglasi zelo ugodna ponudba (tako ugodna, da je že malo sumljivo). |
Ja, drži!Ojačevalnik ima malo napakico, namreč ne dela!Zakaj je prodajalec tudi v oglasu na Bolhi, kjer ga ponuja celo za samo 180€, zamolčal, mi je skrivnost!Takole po telefonu se mi človek ne zdi kak mutivoda!
Če bi bilo z njim vse v redu, bi bil že od včeraj prodan, namreč meni! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MitjaF
Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56 Prispevkov: 414 Kraj: KRANJ
|
Objavljeno: Pet Sep 23, 2011 15:24 Naslov sporočila: |
|
|
| Ja pa pred tremi dnevi meni.Pravi ,da je šla samo glavne varovalka (tako meni). |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 1012 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Sep 23, 2011 15:40 Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče se motim. .ampak a se ne da varovalka začasno 'zbrikat' in se potem vidi če je samo varavolka fuč. .
Pa ne me pokopat če se motim  _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
damy
Pridružen/-a: Tor Avg 2010 22:34 Prispevkov: 6 Kraj: laško
|
Objavljeno: Pet Sep 23, 2011 16:03 Naslov sporočila: |
|
|
čeprav vidim da ste vsi experti za staro kramo, kvasate take neumnosti, kako veš da ojačevalec ne dela če praviš da je to prodajalec zamolčal, pa brikanje pa take neumnosti
Nazadnje urejal/a damy Sob Sep 24, 2011 08:03; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Pet Sep 23, 2011 16:08 Naslov sporočila: |
|
|
| damy je napisal/a: | čeprav vidim ste vsi experti za staro kramo, kvasate take neumnosti, kako veš da ojačevalec ne dela če praviš da je to prodajalec zamolčal, pa brikanje pa take neumnosti
jaz sem namreč prodajalec (ojačevalec pa je prodan nekomu ko se malo spozna na te stvari) |
Krasno!
Imamo novega člana foruma, ki nas bo poučil v naši nevednosti.  _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49 Prispevkov: 1408 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Pet Sep 23, 2011 17:16 Naslov sporočila: |
|
|
Glede brikanja varovalk ima popolnoma prav! Varovalke se zamenjajo ne pa brikajo, saj nikoli ne pregorijo brez vzroka in so varovalo, da se ne zgodi še večja škoda. _________________ Lp
Bernard
--------------
Live and let live. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Wolumen
Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46 Prispevkov: 345 Kraj: Škofija loka
|
Objavljeno: Pet Sep 23, 2011 19:16 Naslov sporočila: |
|
|
| Če ni računa jaz nebi kupil nič. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
lesinar
Pridružen/-a: Čet Jan 2009 19:28 Prispevkov: 106 Kraj: koper
|
Objavljeno: Pet Sep 23, 2011 20:28 Naslov sporočila: |
|
|
Tista uboga varovalka pa res stane samo 50 centov in to še dve v kompletu....
nikoli nisem razumel prodajalcev ki so to posploševali sej je verjetno samo to pa to kot neke malenkosti ki jih zna desetletnik zamenjati oz. fiksirati, zakaj če je tako malenkostno tega ne popravi prodajalec, sej pol pa lahko iztrži več...... izogibajte se takim stvarem razen če se na to robo ne spoznate odlično , sem se enkrat opekel in nikoli več, škoda je deset eurou če nakoncu iz tega nimaš nič..
previdnost previdnost previdnost.... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
Objavljeno: Pet Sep 23, 2011 21:49 Naslov sporočila: |
|
|
| damy je napisal/a: | čeprav vidim ste vsi experti za staro kramo, kvasate take neumnosti, kako veš da ojačevalec ne dela če praviš da je to prodajalec zamolčal, pa brikanje pa take neumnosti
jaz sem namreč prodajalec (ojačevalec pa je prodan nekomu ko se malo spozna na te stvari) |
Če si res ti prodajalec(to, da si iz Laškega, kar štima!), potem se vprašam v čem je finta, da si mi po telefonu rekel, da ne dela, ker si nekaj zvočniške žice nerodno stikal?!
Potem sem se v oceni, da se mi po telefonu nisi zdel mutivoda, le nekoliko zmotil...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
Objavljeno: Pet Sep 23, 2011 21:52 Naslov sporočila: |
|
|
| krokar je napisal/a: | | damy je napisal/a: | čeprav vidim ste vsi experti za staro kramo, kvasate take neumnosti, kako veš da ojačevalec ne dela če praviš da je to prodajalec zamolčal, pa brikanje pa take neumnosti
Če si res ti prodajalec(to, da si iz Laškega, kar štima!), potem se vprašam v čem je finta, da si mi po telefonu rekel, da ne dela, ker si nekaj zvočniške žice nerodno stikal?!
Potem sem se v oceni, da se mi po telefonu nisi zdel mutivoda, le nekoliko zmotil...  |
Zakaj pa sam nisi aparata dal v servis in bi potem za "odlično ohranjenega" dobil vsaj 150€ več, mi je tudi uganka, a je tvoj problem.
Pa pustimo!Brez veze! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Danni
Pridružen/-a: Čet Jul 2010 10:38 Prispevkov: 41 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pet Sep 23, 2011 22:14 Naslov sporočila: |
|
|
Po moje je vsak, ki prodaja nekaj nedelujočega, in tega dejstva ne zapiše v oglas, mutivoda.
Ne glede na ceno, ki jo zahteva. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
damy
|
Objavljeno: Pet Sep 23, 2011 22:31 Naslov sporočila: |
|
|
bog ti pomagi, prvo si napisal da je prodajalec zamolčal da ojačevalec ne dela (samo to je problem), zdaj pa praviš da ti je v telefonskm razgovoru povedal, da ne dela ker je nekaj zvočniške žice nerodno stikal
zdaj se pa zjasni a je zamolčal ali ti je povedal da ne dela
pojasnilo: ti si se zlagal da je prodajalec zamolčal da ojačevalec ne dela
mišliš da je mutivoda zato ker ti je pošteno povedal, da ne dela
pojasnilo: mutivoda bi bil če bi rekel da je brezhiben
lep pozdrav pa hvala za prijaznost |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
damy
|
Objavljeno: Pet Sep 23, 2011 23:05 Naslov sporočila: |
|
|
| Danni je napisal/a: | Po moje je vsak, ki prodaja nekaj nedelujočega, in tega dejstva ne zapiše v oglas, mutivoda.
Ne glede na ceno, ki jo zahteva. |
tu se pa motiš mutivoda je tisti je v oglasu napiše da je stvar brezhibna ko pa jo sprobaš pa ni ispravna, če v oglasu ni tehničnega opisa pa enostavno pokličeš, po evropskem zakoniku stara krama nima vrednosti če pa jo vseeno kupiš je to brez garancije ali vračanja ta napis lahko prebereš na vsakem oglasu stere krame v razvitih eu državah |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|