| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
juhi
Pridružen/-a: Čet Sep 2011 13:00 Prispevkov: 1 Kraj: SL. Konjice
|
Objavljeno: Čet Sep 15, 2011 13:01 Naslov sporočila: Kupim CD player, prosim za mnenje |
|
|
Pozdravljeni,
najbrž mojega vprašanja nisem dal pod pravo temo a upam, da vseeno dobim kakšno mnenje!
Kupujem CD player v rangu do 500 evrov. Ojačevalec imam harman kardon PM665 in zvočnike Advent Prodigy Tower. Z sistemom sem načeloma zadovoljen imel pa bi CD player, ki bi optimalno dopolnjeval sistem. Poslušam večinoma klasično in elektroakustično glasbo.
Gledal sem harman kardon model HD980, ga kdo pozna? Kaj pravite o priključitvi DVD playerja za poslušanje Audo CDjev. Sam nisem pristaš tega, me pa zanima, ča ima kdo od vas dobre izkušnje.
Če kdo prodaja kakšno kvalitetno rabljeno komponento sem seveda za akcijo!
Hvala za vse odgovore in mnenja!
Lep pozdrav!
Juhi |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09 Prispevkov: 890 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Sep 15, 2011 13:24 Naslov sporočila: |
|
|
Pojdi stran od optičnih nosilcev in transportov. Stran, ko je še čas in še nisi zabredel. Kot izvor, že Squeez popapca za malico vse CD playerje v rangu petstotih evričev.  _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Sep 15, 2011 13:30 Naslov sporočila: |
|
|
| alenvprekršku je napisal/a: | Pojdi stran od optičnih nosilcev in transportov. Stran, ko je še čas in še nisi zabredel. Kot izvor, že Squeez popapca za malico vse CD playerje v rangu petstotih evričev.  |
Nakladač !  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09 Prispevkov: 890 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Sep 15, 2011 13:37 Naslov sporočila: |
|
|
| audiomaniac je napisal/a: | | alenvprekršku je napisal/a: | Pojdi stran od optičnih nosilcev in transportov. Stran, ko je še čas in še nisi zabredel. Kot izvor, že Squeez popapca za malico vse CD playerje v rangu petstotih evričev.  |
Nakladač !  |
Tuk sm nalužu da nemorm otpelat ... kurc pa tak nakladač  _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
orc.perc
Pridružen/-a: Sre Nov 2009 22:05 Prispevkov: 527 Kraj: Posr.Park
|
Objavljeno: Čet Sep 15, 2011 14:20 Naslov sporočila: |
|
|
Očitno je CD zvok že "vintage"... _________________ -1/3oct.REar |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24 Prispevkov: 775
|
Objavljeno: Čet Sep 15, 2011 15:07 Naslov sporočila: |
|
|
| en Sony CDP-XB740 mam viška doma.. zgolj kot preblisk.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|