Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Audiolab 8200CD

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
sound

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:21
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 03, 2011 06:37    Naslov sporočila: Audiolab 8200CD Odgovori s citatom

Pri prijatelju sem na hitro poslušal ta CDP in sem zelo presenečen. V njegovem sistemu ta zadevšna špila, da je veselje poslušati....Ima morda kdo kakšne izkušnje ali mnenje o tem playerju?

http://www.audiolab.co.uk/ProductDetail.aspx?lang=En&Tab2=8200CD

http://www.6moons.com/audioreviews/audiolab2/1.html
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 03, 2011 08:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Izkušenj z tem predvajalnikom nimam, bom pa podal svoje mnenje na podlagi ogleda teh dveh povezav, ki si jih podal.

Glede na ceno, je to najbolj "hud" CD player, kar sem jih doslej videl. Zelo robustno zgrajen, elektronika obilna in urejena, nabor priključkov pa - da te kap! Za to ceno še nisem videl CD playerja, ki bi ponujal tudi digitalni vhod, ta ima celo dva, vsakega v dveh variantah. Želel bi si lahko edino le še BNC digitalne priključke. To je pa tudi vse. Če bi kupoval CD player, bi bil ta gotovo pri vrhu seznama kandidatov.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 03, 2011 08:48    Naslov sporočila: Re: Audiolab 8200CD Odgovori s citatom

sound je napisal/a:
Pri prijatelju sem na hitro poslušal ta CDP in sem zelo presenečen. V njegovem sistemu ta zadevšna špila, da je veselje poslušati....Ima morda kdo kakšne izkušnje ali mnenje o tem playerju?

http://www.audiolab.co.uk/ProductDetail.aspx?lang=En&Tab2=8200CD

http://www.6moons.com/audioreviews/audiolab2/1.html

Tudi jaz tega CD playerja še nisem imel priložnost slišati a priložena linka govorita o dveh različnih napravah !? Shocked

Prvi o 8200CD playerju, drugi pa o 8200CDQ t.j. CD playerju s predojačevalcem !? Wink

Bi ju bilo pa glede na cene CD cca 800.- €, CDQ pa cca 1100.- €, res
zanimivo poslušati ! Very Happy
gwb

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 03, 2011 10:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Razvoj tega "playerja" oz. v prvi vrsti DAC-a je imel čez John Westlake - mala legenda v DIY krogih in pa (v preteklosti) proizvajalec zelo čislanih DAC-ev.

V prihodnosti namerava Audiolab izdati še nekaj variant (samo DAC oz. PRE+DAC se mi zdi) za še bolj sprejemljivo ceno. Me "orenk firbca"...
Nazaj na vrh
glinik

Pridružen/-a: Pon Avg 2010 16:09
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 03, 2011 10:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kdo gleda za playerji ranga 1000-1500 EUR, temu toplo priporočam, da si na probo vzame Primarov CD31. Garantiram, da vam ne bo žal porabljenega časa in bencina Smile !

Lp
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 03, 2011 10:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

glinik je napisal/a:
Kdo gleda za playerji ranga 1000-1500 EUR, temu toplo priporočam, da si na probo vzame Primarov CD31. Garantiram, da vam ne bo žal porabljenega časa in bencina Smile !

Lp

Za oboževalce toplega, bogatega,"analognega" zvoka je Primare prava rešitev. Tistim pa, ki želijo slišati strukturo glasbe do zadnjega detajla, svetujem da se obrnejo drugam.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
glinik

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 03, 2011 12:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Primaru je s CD31 uspela resnično dobra kombinacija cene, kvalitete, resolucije, analogije itd ... Žal enako ne morem trdit za I31, pri nekaterih parametrih so malce pretiravali ... I32 (digitalca) niti nisem poslušal, ker ... ta model bo hitro v pozabi ...

Lp
Nazaj na vrh
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 03, 2011 15:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

glinik je napisal/a:
... Žal enako ne morem trdit za I31, pri nekaterih parametrih so malce pretiravali ...

Si torej delal primerjavo med tvojim A30.1 in I30? Oziroma kateri je I31?
Nazaj na vrh
glinik

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 03, 2011 16:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pardon se opravičujem, I31 sem zamenjal z I30.

I32 je pa nov digitalec.

Seveda, primerjal sem 30.1 in I30, me je preveč zanimalo, da ne bi opravil ta test Smile

Ne me narobe razumet, I30 je dobra stvar, ampak CD31 je resnično vrhunski Smile Večina testerjev zelo hvali to kombinacijo, po narejen testu, vem kdo je bolj zaslužen za dober zvok Smile

Lp
Nazaj na vrh
Antun

Pridružen/-a: Tor Sep 2010 8:52
Kraj: Kamnik

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 04, 2011 10:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ta predvajalnik bi tudi jaz iz radovednosti z veseljem priklopil Smile
glinik

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 05, 2011 00:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kar, kar ... Smile

Upam, da boš kaj poročal Wink

Lp
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu