| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
zmaugy
Pridružen/-a: Tor Maj 2010 12:15 Prispevkov: 21 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Pon Feb 28, 2011 17:06 Naslov sporočila: Blu ray v povezavi s stereo sistemom |
|
|
Ker moj stari DVD player spušča dušo razmišljam o nakupu novega - pa bo kar Blu ray, ker bo potem za nekaj časa mir. Rad bi ga povezal z DAC Magicom za poslušanje glasbe - to je zmogel že moj stari DVD player preko optičnega izhoda, želim pa tudi pri filmih zvok čim bolj kakovostno spraviti do stereo ojačevalca (NAD375BEE).
To zadnje se preko DAC Magica na starem DVDju ni dalo, ali obstaja kakšen normalen način ali Blu ray player, ki to omogoča?
Finančni limit, ki sem si ga za to postavil, je 300 EUR. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
zmaugy
|
Objavljeno: Tor Mar 08, 2011 14:24 Naslov sporočila: |
|
|
| Nabavil LG BD570 in sem zaenkrat zelo zadovoljen. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Tor Mar 08, 2011 17:25 Naslov sporočila: |
|
|
| kupi si Sony PS3, ne boš mogel zgrešiti. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
zmaugy
|
Objavljeno: Tor Mar 08, 2011 21:23 Naslov sporočila: |
|
|
Sem že kupil. Sonya se po vseh škandalih in sporih z uporabniki izogibam. Lani sem kupil 2 LG lcdja in sem tudi z njima zelo zadovoljen, tako da sem se po nekajdnevnem prebiranju opisov in testov odločil za njih. Tudi YouTube deluje zelo dobro, da ne govorim o starih filmih na DVDjih - kar sem videl do zdaj, je odlično.
Zvok pa dela tudi preko optičnega izhoda in DAC Magic - tudi pri filmih in YouTube. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|