Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

HIFI omarica..kaj podobnega
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI dodatki
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
megane

Pridružen/-a: Pet Maj 2008 20:28
Kraj: Benedikt

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 19, 2008 16:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Svetujem ti, da si stvar zrišeš in potem naročiš pri katerem od mizarjev da ti naredi.

LP, Dejan
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
prou

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 14:36
Kraj: Tomaj

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 22, 2009 11:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jz sm vzel omarco pr TEN-cerne(http://www.ten-cerne.si/index.php?page=category&category_id=54) , izdelal mi je po naročilu tko da sm lahk zbral razdaljo med policami brez doplačila.

Zeankrat sm kr zadovoljen, za tistih 128 € k sm dal mi je kul.
PrimozS

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 10:00
Kraj: VG

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 22, 2009 11:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@prou - tudi jaz sem vzel pri TEN-CERNE stojalo (vendar brez polic). Police sem pa naredil iz MDFa in jih pobarval v živahno barvo ...

Meni se zdi, da je zadeva kot celota dobro izpadla, sama konstrukcija stojala pa mi deluje tudi dovolj trdno. Mislim, da za tisti denar, ki ga oni računajo - težko dobiš "šlosarja", ki ti bo pripravljen nekaj podobenag narest ....

LP

Primož
Nazaj na vrh
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 11, 2009 20:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hi fi mize ten černe
http://www.ten-cerne.si/?page=category&category_id=54
cene cca 800 eur Shocked

ne vem ali gre za nove modele ali pa sem jih prej spregledal ... Confused

LP
Nazaj na vrh
Wolumen

Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46
Kraj: Škofija loka

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 11, 2009 20:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

knap je napisal/a:
hi fi mize ten černe
http://www.ten-cerne.si/?page=category&category_id=54
cene cca 800 eur Shocked

ne vem ali gre za nove modele ali pa sem jih prej spregledal ... Confused
LP

CENA ORENK ZASOLENA
Nazaj na vrh
Metrodusa

Pridružen/-a: Sob Jun 2010 2:51
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 26, 2011 20:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Iščem nekaj podobnega temu stenskemu nosilcu, ki mi glede na mere popolnoma ustreza, malo manj mi ustreza cena 300 €, ki jih hočejo na strani. Se da v Sloveniji dobiti kaj podobnega oz. kdo bi mi lahko nekaj takega naredil?

http://www.csnstores.co.uk/VCM-17883-UVC1119.html
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 26, 2011 20:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V bauhausu imaš stenske konzole iz ALu za steklo različnih dolžin. Pri steklarju vzameš le še kaljeno steklo.Nekaj v tem smislu.
http://www.tradevv.com/chinasuppliers/ejanlighting_p_c0aa6/china-LED-Glass-Shelf.html
Za kable pa se vzame eloksiran al in se upogne profilček.
Live and let live.
Nazaj na vrh
Metrodusa

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 05, 2011 20:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ker bo vrtanje v steno oz. pritrjevanje na knauf precej problematično, bi bila potem naslednja rešitev nekaj takega, kot imajo na strani http://www.digitalija.si/. Točno takega modela verjetno nikjer v Sloveniji nimajo, na audio-moebel pa tudi ne, bi dal narediti.

Steklo ne bo problem, bolj me zanima, kje bi mi naredili nosilce in kje ali kako bi lahko izračunal, koliko je nosilnost polic?
berni

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 05, 2011 20:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pritrditev na knauf z pravimi vijaki in dibli ni problem.
Pri Kalcerju ali Hilti se vse najde.
Live and let live.
Nazaj na vrh
Metrodusa

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 05, 2011 20:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

berni je napisal/a:
Pritrditev na knauf z pravimi vijaki in dibli ni problem.
Pri Kalcerju ali Hilti se vse najde.

Stanovanje ni moje, zato je bolj praktično, da kupim oz. naredim nekaj, kar bom lahko uporabljal tudi kasneje.
berni

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 05, 2011 20:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sam sem kupil nekaj pri Spectral.de.
Mogoče dobiš kakšno idejo.
Takšen model kot ga imajo na tisti strani sem pa naredil že s 16 leti.
Vzameš rf cevke , vanje daš distančnike, naročiš poličke z luknjami, skozenj napelješ navojno palico in zategneš.
Drugače imaš pa ogromno podobnih na ebayu .
Live and let live.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI dodatki Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu