| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
vintagesonic
Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24 Prispevkov: 1437 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Feb 17, 2011 10:23 Naslov sporočila: |
|
|
| vintage je napisal/a: | meni se zdi to kot zajebancija lahko da se MOTIM |
| luxman je napisal/a: |
tega ne boš izvedel dokler ne boš najvišje na lestvici aukcije ,če seveda boš, ponavadi se taka mašina prodaja sama brez propagande ali kakor si navedel slik se pa bo tisti verjetno s teškim srcem ločil od njega ,če se bo, pa ne glede kolikor bo iztržil. |
Sedaj pa vidim kam "pes taco moli " in zakaj malce povišani toni med vrsticami . Sem si ogledal oglase na "audio kontakt" forumu . Lahko bi že prej povedal, da si ponosni lastnik 9090 in bi jaz moj komentar malo zavil v "celofan". Uspešno prodajo!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vintagesonic
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Čet Feb 17, 2011 16:54 Naslov sporočila: |
|
|
vintagesonic ..dejmo se prosim zadržat v naših logih.pa pokazat tisto kar imamo.brez veze je fotke limat z ameriškega in kanadskega e baya.vsaj jaz tako mislim.peace.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Wolumen
Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46 Prispevkov: 345 Kraj: Škofija loka
|
Objavljeno: Čet Feb 17, 2011 17:13 Naslov sporočila: |
|
|
Na bolhi samsebi lepo nabijaš ceno, ko se dražba malo umori pa rukneš z višjo ceno na audi kontakt.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
|
Objavljeno: Čet Feb 17, 2011 17:44 Naslov sporočila: |
|
|
| Wolumen je napisal/a: | Na bolhi samsebi lepo nabijaš ceno, ko se dražba malo umori pa rukneš z višjo ceno na audi kontakt.  |
na bolhi oglasov ni več???nateg???
kje so marantzi???  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vintagesonic
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
|
Objavljeno: Čet Feb 17, 2011 17:56 Naslov sporočila: |
|
|
BTW.....ali pod pojmom "naši logi" misliš Evropo ali Štajersko? peace itaq ![/quote]
pod naše loge sem imel v mislih tisto kar imamo doma .
in kar najbolj poznamo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofrik
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19 Prispevkov: 1502 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Čet Feb 17, 2011 18:26 Naslov sporočila: |
|
|
kdor pozna Retro Audio ve, da ima večina cen x 3 v primrjavi z normalnimi, ona ameriška pa je tudi pod pridržano in tri dni pred koncem.... tako da ni tako preprosto, lahko tudi gre v nebo zadnjih par minut, dejstvo pa je da so evropske cene dokaj visoke proti ameriškim, konkretno spremljam občasno kakega Brystona in je noro razmeje, je pa seveda uvoz z amerike za kaj težjega problem, da o certifikatih za električne apareture ne zgubljamo besed, sem skoraj doktoriral za uvoz ene stare škatle, na koncu sem jo preko prijaznega tržnega inšpektorja sploh lahko uvozil kot nedelujoč muzejski eksponat...
Za take primerke je pač kar interes sploh na daljnem vzhodu, enako kot za Tannoy,Leal, Rogers in tam ne vprašajo koliko ampak samo če pošiljaš worldwide... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luxman
Pridružen/-a: Pet Jun 2010 22:29 Prispevkov: 9
|
Objavljeno: Čet Feb 17, 2011 20:20 Naslov sporočila: |
|
|
se kesam za svoja dejanja nehote so me skinclali z oglasi vred z bolhe zaradi mojega podjetja-banda- drugače maranci so pa še ja ja ....  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luxman
Pridružen/-a: Pet Jun 2010 22:29 Prispevkov: 9
|
Objavljeno: Čet Feb 17, 2011 20:23 Naslov sporočila: |
|
|
| vintagesonic je napisal/a: | | vintage je napisal/a: | meni se zdi to kot zajebancija lahko da se MOTIM |
| luxman je napisal/a: |
tega ne boš izvedel dokler ne boš najvišje na lestvici aukcije ,če seveda boš, ponavadi se taka mašina prodaja sama brez propagande ali kakor si navedel slik se pa bo tisti verjetno s teškim srcem ločil od njega ,če se bo, pa ne glede kolikor bo iztržil. |
Sedaj pa vidim kam "pes taco moli " in zakaj malce povišani toni med vrsticami . Sem si ogledal oglase na "audio kontakt" forumu . Lahko bi že prej povedal, da si ponosni lastnik 9090 in bi jaz moj komentar malo zavil v "celofan". Uspešno prodajo!  | nič hudega, si povabljen na pir  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Saash
Pridružen/-a: Sob Feb 2010 22:39 Prispevkov: 1 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Pet Feb 18, 2011 19:43 Naslov sporočila: grundig |
|
|
Živjo,
evo moj prvi post in tole je moj receiver, pridobljen na ebayu za 17€ + veliko za poštarje. Grundig R3000-3 letnik '81.
Pozna kdo kaj te zadeve? Grundig in ostali nemški proizvajalci so na veliko razglašali, da je to nevemkakšen hifi po DIN-u. Kako pa se to primerja z japonci in angloameričani?
No, kakorkoli, zame je zelo sprejemljiv. Zvočnike imam tudi nemške vintage, SABA Hi-Fi 50K letnik '73. Edino visokotonci se mi zdijo malo presvetli/nenatančni, to bi rad v prihodnosti nekako ublažil.
LP
Saash |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Slinch

Pridružen/-a: Ned Jul 2009 16:17 Prispevkov: 467 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sob Feb 19, 2011 01:00 Naslov sporočila: |
|
|
Sedaj pa da še izpolnim obljubo (opozorilo - samo za polnoletne); Marantz 1300DC "slečen" :
Se opravičujem za poplavo slik... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sob Feb 19, 2011 11:31 Naslov sporočila: |
|
|
@ Slinch
A si ti mal sadista !?  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
senior
Pridružen/-a: Pet Sep 2008 14:24 Prispevkov: 119 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Feb 21, 2011 17:33 Naslov sporočila: |
|
|
Dobil po naključju, namenjen je bil v kosovni odpad
Sound project TA-12000
[img]http://www.myphotos.yahoo.com/s/20tn6k8zm0cnbxuj8ew8[/img] |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
|
Objavljeno: Tor Feb 22, 2011 22:10 Naslov sporočila: |
|
|
| senior je napisal/a: | Dobil po naključju, namenjen je bil v kosovni odpad
Sound project TA-12000
[img]http://www.myphotos.yahoo.com/s/20tn6k8zm0cnbxuj8ew8[/img] |
daj kakšno fotko gor.link ne dela. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|