Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

VINTAGE
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 155, 156, 157  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
vintagesonic

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 17, 2011 10:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vintage je napisal/a:
meni se zdi to kot zajebancija lahko da se MOTIM Confused

luxman je napisal/a:

tega ne boš izvedel dokler ne boš najvišje na lestvici aukcije ,če seveda boš, ponavadi se taka mašina prodaja sama brez propagande ali kakor si navedel slik se pa bo tisti verjetno s teškim srcem ločil od njega ,če se bo, pa ne glede kolikor bo iztržil.

Sedaj pa vidim kam "pes taco moli " in zakaj malce povišani toni med vrsticami Smile. Sem si ogledal oglase na "audio kontakt" forumu Wink. Lahko bi že prej povedal, da si ponosni lastnik 9090 in bi jaz moj komentar malo zavil v "celofan". Uspešno prodajo! Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
vintagesonic

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 17, 2011 15:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi to je zanimiv kos vintage

http://www.youtube.com/watch?v=bfEcGWyRTAA

http://cgi.ebay.com/Sansui-G22000-Pure-Power-Receiver-Rare-/320657184751?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item4aa8a857ef

ali to

http://www.youtube.com/watch?v=juUzFPrWU68

http://cgi.ebay.com/Pioneer-SX-1980-Receiver-Nice-/130484180998?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item1e61769806

Cene pa, no ja ....sitnica Wink
Nazaj na vrh
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 17, 2011 16:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vintagesonic ..dejmo se prosim zadržat v naših logih.pa pokazat tisto kar imamo.brez veze je fotke limat z ameriškega in kanadskega e baya.vsaj jaz tako mislim.peace. Wink
Nazaj na vrh
Wolumen

Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46
Kraj: Škofija loka

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 17, 2011 17:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Na bolhi samsebi lepo nabijaš ceno, ko se dražba malo umori pa rukneš z višjo ceno na audi kontakt. Wink
Nazaj na vrh
drago67

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 17, 2011 17:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Wolumen je napisal/a:
Na bolhi samsebi lepo nabijaš ceno, ko se dražba malo umori pa rukneš z višjo ceno na audi kontakt. Wink

na bolhi oglasov ni več???nateg??? Rolling Eyes
kje so marantzi??? Rolling Eyes
Nazaj na vrh
vintagesonic

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 17, 2011 17:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

drago67 je napisal/a:
vintagesonic ..dejmo se prosim zadržat v naših logih.pa pokazat tisto kar imamo.brez veze je fotke limat z ameriškega in kanadskega e baya.vsaj jaz tako mislim.peace. Wink

Ja Ok, sprejmem kritiko v vezi ebay-a, čeprav sem jaz osebno večino vintage robe dobil po normalnih cenah čez lužo in ne v Evropi.

Seveda je odvisno kaj človek sploh želi ali potrebuje. Kupovati recimo Klipschorne, JBL 43.. ali Altece na evropskih ebay straneh se mi zdi potrata denarja in časa. Seveda je popolnoma legitimno, da ne deliš mojega mnenja.

Kot primer:

http://cgi.ebay.de/Altec-Valencia-/350329176187?pt=DE_Lautsprecher_Martin&hash=item51913f007b#ht_3663wt_1358

http://cgi.ebay.com/ALTEC-Valencia-SPEAKERSl-846-B-HUGE-LUXURY-SOUND-LOOK-/350439767617?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item5197d67e41#ht_500wt_1156

BTW.....ali pod pojmom "naši logi" misliš Evropo ali Štajersko? Wink peace itaq !
Nazaj na vrh
drago67

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 17, 2011 17:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

BTW.....ali pod pojmom "naši logi" misliš Evropo ali Štajersko? Wink peace itaq ![/quote]

pod naše loge sem imel v mislih tisto kar imamo doma .
in kar najbolj poznamo.
Nazaj na vrh
audiofrik

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 17, 2011 18:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kdor pozna Retro Audio ve, da ima večina cen x 3 v primrjavi z normalnimi, ona ameriška pa je tudi pod pridržano in tri dni pred koncem.... tako da ni tako preprosto, lahko tudi gre v nebo zadnjih par minut, dejstvo pa je da so evropske cene dokaj visoke proti ameriškim, konkretno spremljam občasno kakega Brystona in je noro razmeje, je pa seveda uvoz z amerike za kaj težjega problem, da o certifikatih za električne apareture ne zgubljamo besed, sem skoraj doktoriral za uvoz ene stare škatle, na koncu sem jo preko prijaznega tržnega inšpektorja sploh lahko uvozil kot nedelujoč muzejski eksponat...

Za take primerke je pač kar interes sploh na daljnem vzhodu, enako kot za Tannoy,Leal, Rogers in tam ne vprašajo koliko ampak samo če pošiljaš worldwide...
Nazaj na vrh
luxman

Pridružen/-a: Pet Jun 2010 22:29

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 17, 2011 20:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

se kesam za svoja dejanja Crying or Very sad nehote so me skinclali z oglasi vred z bolhe zaradi mojega podjetja-banda- drugače maranci so pa še ja ja .... Laughing
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo AIM - AOL Instant - naslov Yahoo Messenger - naslov MSN Messenger - naslov
luxman

Pridružen/-a: Pet Jun 2010 22:29

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 17, 2011 20:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vintagesonic je napisal/a:
vintage je napisal/a:
meni se zdi to kot zajebancija lahko da se MOTIM Confused

luxman je napisal/a:

tega ne boš izvedel dokler ne boš najvišje na lestvici aukcije ,če seveda boš, ponavadi se taka mašina prodaja sama brez propagande ali kakor si navedel slik se pa bo tisti verjetno s teškim srcem ločil od njega ,če se bo, pa ne glede kolikor bo iztržil.

Sedaj pa vidim kam "pes taco moli " in zakaj malce povišani toni med vrsticami Smile. Sem si ogledal oglase na "audio kontakt" forumu Wink. Lahko bi že prej povedal, da si ponosni lastnik 9090 in bi jaz moj komentar malo zavil v "celofan". Uspešno prodajo! Very Happy
nič hudega, si povabljen na pir Cool
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo AIM - AOL Instant - naslov Yahoo Messenger - naslov MSN Messenger - naslov
Saash

Pridružen/-a: Sob Feb 2010 22:39
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 18, 2011 19:43    Naslov sporočila: grundig Odgovori s citatom

Živjo,
evo moj prvi post in tole je moj receiver, pridobljen na ebayu za 17€ + veliko za poštarje. Grundig R3000-3 letnik '81.

Pozna kdo kaj te zadeve? Grundig in ostali nemški proizvajalci so na veliko razglašali, da je to nevemkakšen hifi po DIN-u. Kako pa se to primerja z japonci in angloameričani?
No, kakorkoli, zame je zelo sprejemljiv. Zvočnike imam tudi nemške vintage, SABA Hi-Fi 50K letnik '73. Edino visokotonci se mi zdijo malo presvetli/nenatančni, to bi rad v prihodnosti nekako ublažil.

LP
Saash
Nazaj na vrh
Slinch

Pridružen/-a: Ned Jul 2009 16:17
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 19, 2011 01:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sedaj pa da še izpolnim obljubo (opozorilo - samo za polnoletne); Marantz 1300DC "slečen" Twisted Evil :

Se opravičujem za poplavo slik...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 19, 2011 11:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@ Slinch

A si ti mal sadista !? Wink
senior

Pridružen/-a: Pet Sep 2008 14:24

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 21, 2011 17:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Dobil po naključju, namenjen je bil v kosovni odpad

Sound project TA-12000

[img]http://www.myphotos.yahoo.com/s/20tn6k8zm0cnbxuj8ew8[/img]
Nazaj na vrh
drago67

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 22, 2011 22:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

senior je napisal/a:
Dobil po naključju, namenjen je bil v kosovni odpad

Sound project TA-12000

[img]http://www.myphotos.yahoo.com/s/20tn6k8zm0cnbxuj8ew8[/img]

daj kakšno fotko gor.link ne dela.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 155, 156, 157  Naslednja
Stran 22 od 157

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu