Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

VINTAGE
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 155, 156, 157  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 31, 2011 22:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

trenutno se tudi na bolhi prodaja-licitira nekaj marantzev.a glede na to ,da so komaj prišli nanjo in da je do konca licitacije še 29 dni ,cene so pa že kar konkretne.....hmmm
prodaja se tudi sansui 9090db....
.se je že vnel boj
,kaj boj"mesarsko" klanje,
kdo bo več dal zanje,
treba bo izbrskat keš iz vsake špranje... Laughing
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Wolumen

Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46
Kraj: Škofija loka

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 01, 2011 17:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nekdo si že fajen mane roke Wink
Nazaj na vrh
luxman

Pridružen/-a: Pet Jun 2010 22:29

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 08, 2011 21:22    Naslov sporočila: drago67 Odgovori s citatom

drago67 je napisal/a:
Eddie je napisal/a:
drago67 je napisal/a:
danes sem napravil dober nakup v mariboru na bolšjaku.še dobro ,da me je na ta predojačevalec marantz 3250 b opozoril brat ,ki ga je videl.kupil sem ga namreč za 30 eur...... Laughing Laughing .tip sploh ni imel pojma kaj prodaja.... Mr. Green

Čestitam Shocked Surprised Very Happy

edit: matching 170DC končne pa ni imel ? Razz

ne...na tisto so mu zvočniki najbrž igrali... Laughing (če jo je sploh imel)
za ta predojačevalec je pa rekel , da je pokvarjen..... (ker je najbrž mislil da je ojačevalec)...Mr. Green Mr. Green
če bi pa še končno dobil......potem bi bil pa to že dobitek na lotu.... Wink

Nazadnje urejal/a luxman Sre Feb 09, 2011 18:56; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo AIM - AOL Instant - naslov Yahoo Messenger - naslov MSN Messenger - naslov
Eddie

Pridružen/-a: Tor Jan 2011 2:13
Kraj: Velenje

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 09, 2011 03:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Luxman, prosil bi, če popraviš citat (svoj del prestaviš izven mojega citata) Laughing
Nazaj na vrh
Milivoje

Pridružen/-a: Sre Jun 2010 13:36
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 10, 2011 10:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Danes dobil Luxman L-4 integriranca..
Nabavil bolj za hec kot za res Smile
drago67

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 10, 2011 14:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

bemu mast ....sansui 9090db ....je že na 630 eur.....
no jaz enga že imam,tko da tega ne mislim kupit.se pa vidi ,da kar nekaj ljudi v sloveniji ve ,kaj pomeni vrhunski vintage sansui in to me veseli. Laughing
Nazaj na vrh
luxman

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 10, 2011 21:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

drago67 je napisal/a:
no jaz enga že imam,tko da tega ne mislim kupit.se pa vidi ,da kar nekaj ljudi v sloveniji ve ,kaj pomeni vrhunski vintage sansui in to me veseli. Laughing
ja Drago67 sem istega mnenja kot ti eni še znajo cenit pravo zadevo in tudi mene veseli da jih je nekaj v Slo.mogli bi malo bolj spoštovat te raritete Exclamation
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo AIM - AOL Instant - naslov Yahoo Messenger - naslov MSN Messenger - naslov
11duc

Pridružen/-a: Pet Maj 2008 22:40
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 11, 2011 00:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

drago67 je napisal/a:

vidim da sem ga prepoceni prodal Cool
Nazaj na vrh
drago67

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 11, 2011 14:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

11duc je napisal/a:
drago67 je napisal/a:

vidim da sem ga prepoceni prodal Cool

kaj naj rečem? hvala prijatelj. Wink
Nazaj na vrh
vintagesonic

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 11, 2011 16:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

drago67 je napisal/a:

Mene osebno pri celi stvari moti samo ena malenkost. Kdo bi šel licitirat receiver z opisom "legendarni sansui9090db v odličnem stanju prodam najboljšemu ponudniku" brez podrobnega opisa in vsaj ene fotografije? Meni osebno se to zdi bolj kot zajebancija, lahko da se motim.

Res je tudi, da je licitiranje na bolhi nekaj drugega kot licitiranje na Ebayu. Na bolhi praktično nimaš nobenih obveznosti, pri Ebayu, ki je čedalje bolj vezan na Paypal je zgodba popolnoma drugačna.

Lp Vintagesonic

P.S. Če vse štima je Sansui 9090 lahko lep kos pohištva. V teh modernih "digitalnih" stanovanjih malce retro stila ni napačna izbira Very Happy
Nazaj na vrh
luxman

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 11, 2011 17:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

meni se zdi to kot zajebancija lahko da se MOTIM Question tega ne boš izvedel dokler ne boš najvišje na lestvici aukcije ,če seveda boš, ponavadi se taka mašina prodaja sama brez propagande ali kakor si navedel slik se pa bo tisti verjetno s teškim srcem ločil od njega ,če se bo, pa ne glede kolikor bo iztržil -vintagesonic Crying or Very sad luxman
Nazaj na vrh
marantz

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 22:18
Kraj: ILIRSKA BISTRICA

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 11, 2011 18:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vintagesonic je napisal/a:
drago67 je napisal/a:

Mene osebno pri celi stvari moti samo ena malenkost. Kdo bi šel licitirat receiver z opisom "legendarni sansui9090db v odličnem stanju prodam najboljšemu ponudniku" brez podrobnega opisa in vsaj ene fotografije? Meni osebno se to zdi bolj kot zajebancija, lahko da se motim.

Res je tudi, da je licitiranje na bolhi nekaj drugega kot licitiranje na Ebayu. Na bolhi praktično nimaš nobenih obveznosti, pri Ebayu, ki je čedalje bolj vezan na Paypal je zgodba popolnoma drugačna.

Lp Vintagesonic

P.S. Če vse štima je Sansui 9090 lahko lep kos pohištva. V teh modernih "digitalnih" stanovanjih malce retro stila ni napačna izbira Very Happy

Se popolnoma strinjam. Avkcija, ki traja 30 dni, slab opis, brez fotk, praktično le trije ponudniki, ki se kosajo zadnjih 200 evrov, ...

Na pravim da Sansui 9090db ni vreden toliko, ampak na bolhi mislim da že dolgo ni bilo "ta pravih" poštenih avkcij, če so sploh kdaj bile.
vintagesonic

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 11, 2011 18:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

luxman je napisal/a:
meni se zdi to kot zajebancija lahko da se MOTIM Question tega ne boš izvedel dokler ne boš najvišje na lestvici aukcije ,če seveda boš, ponavadi se taka mašina prodaja sama brez propagande ali kakor si navedel slik se pa bo tisti verjetno s teškim srcem ločil od njega ,če se bo, pa ne glede kolikor bo iztržil -vintagesonic Crying or Very sad luxman

Glej Luxman, menim da sva se narobe razumela. Kot sem že enkrat ob priliki omenil je zbiranje vintage opreme bolj stvar kolekcionarstva, kot stvar dobrega nakupa. Seveda se najdejo primerki ki se slišijo bolje kot večina današnje "plastic fantastic " robe, ki je lahko tudi srednje ali občasno višjega cenovnega razreda. O temu ni dvoma. Pač stvar okusa in osebnih preferenc.

Kar se tiče internetnih licitacij se mi zdi korektno, da so narejene vsaj z delnim opisom in po možnosti nekaj fotografijami, ki lahko nakažejo ohranjenost aparture. Če se ti zdi to brez pomena, me zanima koliko bi ti dal recimo za Sansui 9090, ki bi bil recimo v takšnem stanju:

Upam da si uvidel kaj sem hotel povedati. Pa brez zamere.

Se že v naprej opravičujem Dragotu67, ki je kot jaz kolekcionar take opreme. Ampak vsak zakaj ima svoj zato, kajne?

Te lepo pozdravlja

Vintagesonic

P.S. Jaz se bi recimo od take na zgornjih slikah brez problema ločil Wink ( šala seveda )

Nazadnje urejal/a vintagesonic Pet Feb 11, 2011 18:52; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
luxman

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 11, 2011 18:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dobro si to izvohal Very Happy pa še tega če bi dal na lecitacijo se bi našel kupec vseeno je sansui9090 kaj misliš Rolling Eyes
Nazaj na vrh
vintagesonic

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 11, 2011 18:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

luxman je napisal/a:
dobro si to izvohal Very Happy pa še tega če bi dal na lecitacijo se bi našel kupec vseeno je sansui9090 kaj misliš Rolling Eyes

Da ne boš mislil,da je vse skupaj zajebancija. Neki nori Američan hoče za to ropotijo 289 $. Mislim da je na močnem speed-u ali na odvajanju od alkohola.

Poglej si tole:

http://cgi.ebay.de/SANSUI-9090DB-FM-AND-RECEIVER-/320655439634?pt=Vintage_Electronics_R2&hash=item4aa88db712#ht_500wt_966
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 155, 156, 157  Naslednja
Stran 20 od 157

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu