| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Pon Jan 31, 2011 15:07 Naslov sporočila: Previdnost pri priklopu nekaterih digitalnih priključkov |
|
|
Kakšne imate izkušnje s preklapljanjem raznih digitalnih video priključkov? Vam je že kdo povedal, da lahko nepremišljeno pretikanje HDMI, firewire in podobnih priključkov privede do uničenja le teh. Ko preklapljate kable ne smeta biti obe napravi priklopljeni. Tako sem včeraj uničil firewire na kameri - prižgana kamera, jaz pa poizkušam vklopiti kabel v prižgan računalnik. Vklopim kabel, računalnik ne zazna nobene naprave, čeprav na kameri piše DV IN, računalnik resetiram s priklopljeno kamero. Izključim kabel iz kamere in še vedno piše DV IN. Imate tudi vi kakšne izkušnje, mogoče s HDMI? _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
galop
Pridružen/-a: Sob Feb 2009 15:05 Prispevkov: 536 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jan 31, 2011 15:39 Naslov sporočila: |
|
|
Izkušnje s firewire konektorji imam zelo slabe,so prefini in premalo robustni,kar sem imel službenih kamer, so bile vse na servisu zaradi konektorja.Kar se pa tiče vkopa konektorja pri prižganem računalniku -to sem naredil najmanj 100x pa ni bilo nikoli problemov.Poskusi odinštalirati FW karto in jo inštalirati nazaj.Če pa ne deluje jo poskusi dati v drug port če je na vodilu.Poizkusi tudi na katerem drugem računalniku,lahko pa da imaš res skurjeno kamero če drugje ne bo delovalo. _________________ vintage , Diy |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Pon Jan 31, 2011 15:49 Naslov sporočila: |
|
|
HI
Glede na to, da na nobenem računalniku ne zazna kamere in pa, da mi nonstop piše DV IN na zaslonu, to pomeni, da je nekaj hudo narobe. DV IN se prikaže na zaslonu, ko se vklopi kamero v računalnik ali DVD rekorder, sedaj pa gori brezveze oz. je feler. To se mi je zgodilo prvič po 5 letih dela s to kamero. _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49 Prispevkov: 1408 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Pon Jan 31, 2011 15:59 Naslov sporočila: |
|
|
Priporočeno je ,da se HDMI kabel ne izklaplja pri vklopljenih napravah. Na nek način je to podobno kot varno odstranjevanje naprav(ključkov,,,,) _________________ Lp
Bernard
--------------
Live and let live. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
galop
Pridružen/-a: Sob Feb 2009 15:05 Prispevkov: 536 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jan 31, 2011 19:32 Naslov sporočila: |
|
|
Boljše sony modele lahko resetiraš-tipka reset ! _________________ vintage , Diy |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|