Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

NewForce ojačevalec
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Do-It-Yourself
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 03, 2009 17:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

trancedeejay
Site Admin

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 06, 2009 13:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Naj še omenim, da so komplet: XLR, RCA in vsi ostali kontakti dobljeni v trgovini TERNA v Ljubljani. Entuzijasti, ki bi želeli zgraditi kakšno komponento sami - tam dobite vse audio konektorje.
LP
Admin
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 06, 2009 13:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

trancedeejay je napisal/a:
Evo ojačevalnik je fertik ... Zadeva špila solidno in bo čisto ok za zadnje zvočnike v surroundu.

A si naredil primerjavo z NAD-om? Ali lahko malce opišeš razlike, prednosti, slabosti? Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25
Kraj: Logatec

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 08, 2009 20:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Danes sem ponovno delal nekaj na tem projektu in zaključil večji del "lažjega" dela - vrtanje, piljenje in nastavljanje priključkov.
Nazaj na vrh
ProJet

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 08, 2009 21:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Admin me ignorira. Rolling Eyes Confused Crying or Very sad
Nazaj na vrh
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 08, 2009 22:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V mislim da nuforce temi je enkrat napisal primerjavo med NAD(S300? in nuforceom). Poglej še tja : )
ProJet

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 08, 2009 22:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, ampak mene zanima primerjava med NewForce in NAD. Mr. Green
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 08, 2009 23:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zaenkrat zadeve še niso uigrane tako, da kaj več ne morem rečt, kasneje enkrat. Sem jih pa danes primerjal - o tem več drugič.
Have a nice Day

Matt
ProJet

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 09, 2009 09:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Po odzivu sodeč zgleda, da nisi doživel kakšnega kulturnega šoka oz. glasbenega razodetja. Crying or Very sad
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 09, 2009 09:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To so pa že leta izkušenj Very Happy Sem se že včasih ugriznil v jezik, ker se je po določenem času zadeva zvokovno spremenila, pa je bolje včasih malo počakat.
Have a nice Day

Matt
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 09, 2009 11:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nuforce je muhast.

Nov zveni neposlušljivo - brez soundstaga, zapacano in kričeče. Tam po nekih 100 urah šele prične kazati znake življenja, po kakšnih 250 urah pa doseže svoj maksimum. Ocenjevanje NewForca pred tem časom ne bo odrazilo dejanskega stanja. Wink
Nazaj na vrh
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25
Kraj: Logatec

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 28, 2009 18:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Po dolgotrajnem (časovno raje ne povem, mi je kar nerodno Embarassed ) in mukotrpnem delu sem uspel sestaviti prvi od dveh NewForce ojačevalcev.

Ker je zadeva končna stopnja in nimam predojačevalca, ga bom v kratkem dal na test oz. ogrevanje, da vidim, kaj je iz tega nastalo. O ugotovitvah bom poročal (tudi če bodo le-te slabe oz. negativne).
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 29, 2009 07:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Senca je napisal/a:
Po dolgotrajnem (časovno raje ne povem, mi je kar nerodno Embarassed ) in mukotrpnem delu sem uspel sestaviti prvi od dveh NewForce ojačevalcev.

Ker je zadeva končna stopnja in nimam predojačevalca, ga bom v kratkem dal na test oz. ogrevanje, da vidim, kaj je iz tega nastalo. O ugotovitvah bom poročal (tudi če bodo le-te slabe oz. negativne).

Do takrat pa lahko našo (oziroma mojo) radovednost potešiš z kakšno fotko tvojega "remek dela"... Very Happy

Audiohedonist
Nazaj na vrh
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 29, 2009 12:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jap senca daj kako fotko prpopi. Wink

kater predojačevalec boš priklopil gor?
Nazaj na vrh
igor0203

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 19, 2011 20:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

trancedeejay je napisal/a:
Trenutno se že dva dni ukvarjam s tem:

Danes bom verjetno zadevo priklopil pa da vidim ali špila zadeva.
Have a nice Day

Matt

Matej, bi se mogoče dalo dobiti to ali še kakšno dodatno fotko v večji velikosti?

Lp,
Igor
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Do-It-Yourself Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu