Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Arcam - trgovina
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 09:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Saj je ogromno stvari gor cenejših, kupujem precej stvari za otroka, izdelek ki tu stane 30-40€ me pride tam 15€ s poštnino vred.
Največji vpliv ima po moje tudi velik trg.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
jernejc

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 9:24
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 09:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Z novim letom bo v UK spremenjena davčna stopnja iz zdajšnjih 16 na 20%.
Če je v igri kako "pomembno" naročilo, je lahko razlika za znesek poštnine.

LP Jernej

Just saw a gold plated optical fibre. Apparently the gold made it sound marvelous according to the salesman.
Nazaj na vrh
DOLAR

Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03
Kraj: bUNGA bUNGA

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 12:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

delfinus je napisal/a:
Made in UK ali pa vsaj off-shore, vecji trg, direktni dobavitelji, nizji davek in carina, to je nekaj faktorjev, da so doloceni reci v UK cenejse. So pa doloceni Hi-Fi artikli v UK, ki prihajajo iz tretjih drzav, tu mislim non-EU, lahko tudi drazje kot na kontinentalnem delu Evrope. Zavisi od znamke do znamke.

lp, d.

So dražje kot v Inteku? Laughing
Nazaj na vrh
hifi&me

Pridružen/-a: Tor Jan 2010 12:12
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 12:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Cene so nižje zaradi konkurence. Pri nas je praktično ni. Kot vidiš ne moreš naročiti iz VB teh izdelkov, tako da njihove cene nimajo vpliva na naš trg.
Nazaj na vrh
DOLAR

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 12:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Z lahkoto jih lahko naročiš. Pošljejo predračun, ki ga plačaš in sam odpelješ robo (preko kurirja).
Nazaj na vrh
aljo

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 16:19

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 13:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

DOLAR, ali lahko poves kaj vec?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
DOLAR

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 15:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

aljo je napisal/a:
DOLAR, ali lahko poves kaj vec?

Ne vem kaj natančno misliš.
Reci naj ti pošljejo račun, da jim boš direktno nakazal denar na njihov bančni račun in boš robo sam pobral oz. poslal nekoga ponjo. Dvomim, da ti ne bodo ugodili.
Za kurirja jaz uporabljam Parcelforce, vendar pravijo da so zelo tečni, če gre kaj narobe. Meni so vedno dostavili dobro, ne pa najhitreje. Imaš pa cel kup kurirjev v UK.

lp
Nazaj na vrh
hifi&me

Pridružen/-a: Tor Jan 2010 12:12
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 30, 2010 13:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Super varianta...pa to deluje tudi pri prodaji preko spleta? Nekje mora ta roba počakati?
Nazaj na vrh
aljo

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 03, 2011 18:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hm, ne vem ce bi se s tem ubadal. Malo bom se preveril, ker cena je res nizja in Arcam na svoji spletni strani pise o worldwide garanciji. A18 je v SLO ze skoraj malo predrag...
Nazaj na vrh
doberman

Pridružen/-a: Pon Jul 2008 17:19
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 04, 2011 01:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

aljo je napisal/a:
hm, ne vem ce bi se s tem ubadal. Malo bom se preveril, ker cena je res nizja in Arcam na svoji spletni strani pise o worldwide garanciji. A18 je v SLO ze skoraj malo predrag...

Sam sem seveda nabavil zvočnike v Angliji pa ni bilo problema. Pošljejo račun - nakažeš denar - se povežeš po mailu in lepo čakaš.....zadeva je prišla tipi topi zapakirana.....vse O:K: Ne se bati - lepo se poveži po mailu - kontaktiraj s prodajalcem in boš videl odzivnost....v kolikor so korektni sodeluj, drugače se obrni na drugega prodajalca !!!
aljo

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 04, 2011 01:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lahko kaksnega priporocate?
Nazaj na vrh
doberman

Pridružen/-a: Pon Jul 2008 17:19
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 04, 2011 02:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

aljo je napisal/a:
Lahko kaksnega priporocate?

Vsekakor velike kompetence vsaj z moje strani. Vse kar sem naročil je bilo tako kot smo se dogovorili.....odlična komunikacija...spremljaš seveda tudi pošiljko od izvora pa do tvojega doma.....pakiranje tako kot mora biti pri vrhunskem hifi prodajalcu.....kontaktiral pa sem vedno z gospodom Jim Greig....trgovina....http://www.leicesterhifi.co.uk/products.html.... Razz
hi_musica

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 7:17

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 04, 2011 12:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

DOLAR je napisal/a:
Z lahkoto jih lahko naročiš. Pošljejo predračun, ki ga plačaš in sam odpelješ robo (preko kurirja).

Tudi DHL na relaciji UK - SLO deluje brezkompromisno z dobavo v 2 delovnih dneh, z zavarovanjem in detajlnim trace engine-om.
V.
Nazaj na vrh
aljo

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 06, 2011 13:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hm, ali mi lahko posredujes mail od koga, ker na mail, objavljen na pagu ne odgovarjajo...

Odgovorili so mi s hifix.co.uk, da lahko dobavijo za 470 GBP + parcelforce (49 gbp) + zavarovanje posiljeke (12 gbp). Skupno torej ca. 640 EUR. Se vedno 100 EUR ceneje kot v SLO.

Na richersounds.co.uk pa sem odkril tudi drugo ponudbo, za Cambridge Audio 740A (250 GBP)...

Vse skupaj je potrebno se dvakrat prespati, pa tudi kaksen nasvet glede teh trgovin ne bi bil odvec.
Nazaj na vrh
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 07, 2011 13:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sam 250 GBP/300 € za CA Azur 740 je pa res odlična ponudba
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu