Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Strojček za pranje vinilk po dostopni ceni !

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45
Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 31, 2010 10:54    Naslov sporočila: Strojček za pranje vinilk po dostopni ceni ! Odgovori s citatom

Tule:

http://www.audiocinema-art.hr/vijesti/pristupacni-spin-clean-perac-ploca/

ali kdo kaj ve, če se da to dobiti tudi pri nas in če da, po kakšni ceni !?

Wink
giroskop

Pridružen/-a: Čet Dec 2010 16:48
Kraj: Idrija

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 31, 2010 13:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdrav !

Še pred nekaj leti je take čistilce prodajal Conrad. Vprašaj v BTC-ju

Lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45
Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 31, 2010 14:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kolikor vidim na linku, ga distribuira ProJect ... pri nas je pa zastopnik za ProJect Intek ...? Question
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 31, 2010 14:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kakšna taka zadeva pa bi zanimala tudi mene... Velikokrat dobim od koga vinilko, ki je precej zaprašena... Zanima pa me (od tistih, ki se teh postopkov poslužujete) ali se splača vzeti kaj takega, ali je potrebno vzeti kaj bolj sofisticiranega?
Nazaj na vrh
ma_coule

Pridružen/-a: Tor Apr 2010 23:27
Kraj: south of the border

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 31, 2010 20:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vinylfan je napisal/a:
Kakšna taka zadeva pa bi zanimala tudi mene... Velikokrat dobim od koga vinilko, ki je precej zaprašena... Zanima pa me (od tistih, ki se teh postopkov poslužujete) ali se splača vzeti kaj takega, ali je potrebno vzeti kaj bolj sofisticiranega?

Tole sem našel, morda se boš lažje odločil:
http://www.youtube.com/watch?v=U_gmKSYdal8

ZZ & FF!
Nazaj na vrh
giroskop

Pridružen/-a: Čet Dec 2010 16:48
Kraj: Idrija

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 31, 2010 22:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdrav !

Čistilci , ki jih je prodajal Conrad so imeli zraven še odcejevalnik, tako da si naenkrat lahko očistil, odcedil in posušil okoli 20 plošč brez dodatnega brisanja. Odtečeno tekočino se je vlilo nazaj. precedilo skozi priloženi filter in se uporabljalo za bodoče čiščenje. Sam sem kar uspešno očistil kar precej zaprašenih plošč. Razlika je bila očitna.

Lp
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu