| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
giroskop
Pridružen/-a: Čet Dec 2010 16:48 Prispevkov: 163 Kraj: Idrija
|
Objavljeno: Pet Dec 31, 2010 13:49 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav !
Še pred nekaj leti je take čistilce prodajal Conrad. Vprašaj v BTC-ju
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pet Dec 31, 2010 14:01 Naslov sporočila: |
|
|
Kolikor vidim na linku, ga distribuira ProJect ... pri nas je pa zastopnik za ProJect Intek ...?  _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52 Prispevkov: 891 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Dec 31, 2010 14:36 Naslov sporočila: |
|
|
| Kakšna taka zadeva pa bi zanimala tudi mene... Velikokrat dobim od koga vinilko, ki je precej zaprašena... Zanima pa me (od tistih, ki se teh postopkov poslužujete) ali se splača vzeti kaj takega, ali je potrebno vzeti kaj bolj sofisticiranega? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ma_coule
Pridružen/-a: Tor Apr 2010 23:27 Prispevkov: 370 Kraj: south of the border
|
Objavljeno: Pet Dec 31, 2010 20:54 Naslov sporočila: |
|
|
| Vinylfan je napisal/a: | | Kakšna taka zadeva pa bi zanimala tudi mene... Velikokrat dobim od koga vinilko, ki je precej zaprašena... Zanima pa me (od tistih, ki se teh postopkov poslužujete) ali se splača vzeti kaj takega, ali je potrebno vzeti kaj bolj sofisticiranega? |
Tole sem našel, morda se boš lažje odločil:
http://www.youtube.com/watch?v=U_gmKSYdal8
ZZ & FF! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
giroskop
Pridružen/-a: Čet Dec 2010 16:48 Prispevkov: 163 Kraj: Idrija
|
Objavljeno: Pet Dec 31, 2010 22:51 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav !
Čistilci , ki jih je prodajal Conrad so imeli zraven še odcejevalnik, tako da si naenkrat lahko očistil, odcedil in posušil okoli 20 plošč brez dodatnega brisanja. Odtečeno tekočino se je vlilo nazaj. precedilo skozi priloženi filter in se uporabljalo za bodoče čiščenje. Sam sem kar uspešno očistil kar precej zaprašenih plošč. Razlika je bila očitna.
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|