Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Nmt predvajalniki (hdx, popcorn, egreat...)
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 37, 38, 39  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Video oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 05, 2010 20:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

no, to pa je lepo slišat...

tudi če najdeš mkv..ki ga ne prebavi ni nujno da je kaj narobe z predvajalnikom, lahko je film narobe ripan...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kapucino

Pridružen/-a: Pet Nov 2010 22:40
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 05, 2010 22:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

alenvprekršku je napisal/a:
Dobil danes po pošti. Pakirano je zares varno in neprebojno.
Dodatne opreme dobiš koliko hočeš. Nosilna torba sploh ne zgleda švoh. Kablov je malo morje, tudi na pogled kakovosten HDMI.

Vse od 15. ure, poskušam z 1080p materijalom (samo za to priliko zbrano cca 500GB) pripraviti napravico da se ji zakolcne. Ni mi še uspelo. Prebavila je čisto ves materijal in vse deluje tekoče in glatko.
Vsi audio in subtitle dodatki in menuji. Upravljanje je logično in ne potrebujete navodil. Najnovejši SW mi je naložil že prodajalec.

Nisem še probal SPDIF izhodov in FLAC predvajanja. Bom to naredil ko bom imel več časa. Cool

Tudi sam zelo resno razmišljam o nakupu Mede8er Med500X z 1.5TB diska.

-) samo še potrditi moram online račun. Mogoče veš ali je kak razlog, da je pri Xenon Forte 40 € cenejši kot pri Archusu?
Nazaj na vrh
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 06, 2010 08:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Še dolgo v noč sem vrtel filme in koncerte. Prebavi prav vse.
Daljinec je zelo soliden, zahteva direktno usmerjenost, odzivnost gumbov je zadovoljiv. Spravil sem ga v TV omarico, verjetno je to razlog da nisem slišal ventilatorja. Za to je še čas. Soproga je hitro dojela upravljanje in vmestniki so ji všeč.

@kapucino, moj medijator je brez vsega. Uporabljam zunanje diske. Zakaj je drugje cenejši, ne vem. Iskreno, nisam niti gledal drugam. Če ga lahko dobiš ceneje "go for it". Svojega denarja je vreden. Dve leti bo pa ja zdržal. Laughing
pol3ni

Pridružen/-a: Sob Nov 2010 11:55
Kraj: Okolica Idrije

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 06, 2010 12:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Da se še sam malo oglasim glede med8er-ja.Lastim si ga že od meseca februarja in lahko zadevo samo pohvalim.Obremenitev med8er-ja je kar na visokem nivoju pri dveh otrokih-beri risanke,sam pa sem tudi velik ljubitelj filmov.Zadeva špila brez problema.
Sam med8er je tudi dobro podprt glede firmware-ja,ki so ga do sedaj če me spomin ne vara že 4x posodobili.Dosti stvari se da pogledat na njihovem forumu
http://www.mede8erforum.com/index.php
Zadevo imam povezano tudi z računalnikom in če si snamem film z neta ga mi sploh ni potrebno dati na disk ampak si samo dam film v skupno rabo in si ga pogledam.
Za ta denar sem z njim zelo zadovoljen.
Nazaj na vrh
kapucino

Pridružen/-a: Pet Nov 2010 22:40

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 08, 2010 09:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pol3ni je napisal/a:
Da se še sam malo oglasim glede med8er-ja.Lastim si ga že od meseca februarja in lahko zadevo samo pohvalim.Obremenitev med8er-ja je kar na visokem nivoju pri dveh otrokih-beri risanke,sam pa sem tudi velik ljubitelj filmov.Zadeva špila brez problema.
Sam med8er je tudi dobro podprt glede firmware-ja,ki so ga do sedaj če me spomin ne vara že 4x posodobili.Dosti stvari se da pogledat na njihovem forumu
http://www.mede8erforum.com/index.php
Zadevo imam povezano tudi z računalnikom in če si snamem film z neta ga mi sploh ni potrebno dati na disk ampak si samo dam film v skupno rabo in si ga pogledam.
Za ta denar sem z njim zelo zadovoljen.

Naročil prvi NMT MED500X Cool

V igri bil Mac mini a s ceno 829,93. Dokler je MAc mini brez Blue Ray pogona, bo počakal da pride ob prilki v poštev kot drugi server medijskih vsebin.

Naročil sem MED500X brez internega diska. Ima kdo že izkušnje ali je smiselno vgraditi 2 TB diska, ali je bolje zunanji disk - predvsem zaradi segrevanja? In če vgradnja notranjega diska ali katerega priporočate. Razmišljam o

Trdi disk Samsung ECO Green F3 1,5 TB, 5400 rpm, 32 MB, SATAII
ali
Trdi disk WD Caviar Black 2 TB, 7200rpm, 64 MB, SATAII (WD2001FASS)
Nazaj na vrh
knap

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 08, 2010 11:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

čestitam Very Happy

seveda lahko vgradiš notranji disk

samsung green varianta je ok, caviar black pa ni eco, green varianta..(manj obratov...) torej se bolj greje in ni primeren za med500x
Nazaj na vrh
pol3ni

Pridružen/-a: Sob Nov 2010 11:55
Kraj: Okolica Idrije

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 08, 2010 12:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz imam tudi samsunga 640 GB-vgrajenega.Dela o.k o kakšnem segrevanju pa omembe vredno.
Nazaj na vrh
klasicni

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 2:49
Kraj: Slovenske Konjice

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 08, 2010 14:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Imam par vprašanja za vse lastnike MED500X-a.
Kako glasen je ventilator?
Ali predvaja BD folder (celotni rip BD-ja na disku)?
A predvaja normalno FLAC-e, je pri njih viden coverart?

Hvala!
Nazaj na vrh
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 08, 2010 14:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vent je neslišen.
Avatar (Red Bird) 45GB predvaja z vsemi audio kanali in podnapisi.
Flace predvaja in tudi cover arte, seveda če so zraven.
klasicni

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 2:49
Kraj: Slovenske Konjice

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 08, 2010 16:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala za odgovore Alen.
Zdaj si mi še samo otežil izbiro, ker se odločam med tem in Xtreamerjem Sidewinder. Confused
Nazaj na vrh
knap

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 08, 2010 22:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pomembna novica za vse lastnike nmt naprav

očitno v tem tednu pride ven:

http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=25528

Network Media Jukebox
App store

več tudi tukaj:
http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=39284
Nazaj na vrh
igorm

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 13:33
Kraj: Obala

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 09, 2010 18:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kapucino je napisal/a:
...... Mogoče veš ali je kak razlog, da je pri Xenon Forte 40 € cenejši kot pri Archusu?

Saj pri Xenon ni cenejši, gledaš ceno brez DDV. Pri Archusu je celo 0,10€ cenejši Wink
Tudi mene mika, ampak mi je tale prihajajoči vmesnik na C200 zelo všeč, bom še malce počakal.
Nazaj na vrh
knap

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 09, 2010 22:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

klasicni je napisal/a:
Hvala za odgovore Alen.
Zdaj si mi še samo otežil izbiro, ker se odločam med tem in Xtreamerjem Sidewinder. Confused

će želiš imet 2tb 3.5 notranji disk potem xtreamer odpade saj sprejme samo 2.5 diske
Nazaj na vrh
knap

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 09, 2010 22:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ne vem ali je bil že objavljen ta link:

http://hdtelevizija.com/2009/12/12/recenzija-media-centar-mede8er-med500x-video/

torej podroben test Mede8er MED500X

LP
Nazaj na vrh
knap

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 10, 2010 21:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

PopCorn Hour NMJ Realesed NOW!!

http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=nmj&select=nmjPage
http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=46109

http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=25547
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Video oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 37, 38, 39  Naslednja
Stran 19 od 39

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu