| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
polica
Pridružen/-a: Pet Mar 2009 15:51 Prispevkov: 18 Kraj: LJUBLJANA
|
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 041 661 097 |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Čet Okt 21, 2010 18:03 Naslov sporočila: |
|
|
| Poglej kdaj se je registrural na bolho, pa ti bo jasno. Da o slovnici ne govorimo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09 Prispevkov: 890 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Okt 21, 2010 18:11 Naslov sporočila: |
|
|
Obstajajo boljši in varnejši nakupi SH B&O. _________________ B&O Fan in audiofil z OKM!
... it's not just about what your equipment does, it's about how it makes you feel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Antun
Pridružen/-a: Tor Sep 2010 8:52 Prispevkov: 192 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Čet Okt 21, 2010 21:19 Naslov sporočila: |
|
|
Na tvojem mestu bi bil zelo previden. Osebno mislim, da gre za čisti nateg, ker sem na več oglasov tega tipa večkrat poslal kontakt kdaj lahko zadevo vidim iz radovednosti kaj bo odgovor
In čisto pri vsakem oglasu se zgodba začne, da se je prodajalec preselil v tujino, pošljemo robo in ti damo track number, ti pa nam pošlji dokazilo o plačilu, če vam roba ne bo všeč jo lahko vrnete brez stroškov in dobite denar nazaj itd. Plačilo varianta Westeren union ali pa nekemu špediterju, ki za njih opravlja to storitev ipd.
Pa še to vedno je cena skoraj polovična, da "ribice" zagrabijo  _________________ Audiatur et altera pars!
De gustibus non est dispuntandum. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Čet Okt 21, 2010 21:51 Naslov sporočila: |
|
|
Na bolhi se na veliko pojavljajo sumljivi tipi iz tujine ki privabljajo kupce s smešno nizkimi cenami.
Spoznate jih po čudnih mail naslovih in nesmiselnih prevodih v naš jezik, kar je često rezultat googlovega online prevajalnika.
V zadnjem času na bolhi redno spremljam Ipad oglase in tega je tam kot smetja. Za pol cene, zraven fotka desetih Ipadov zloženih eden na drugega v cilju impresionirati potencialnega kupca češ sem velik trgovec ti mi samo pošlji dinerose jaz pa tebi robo... ne hvala. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
streki
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 17:09 Prispevkov: 124 Kraj: Lukovica
|
Objavljeno: Čet Okt 21, 2010 22:23 Naslov sporočila: |
|
|
Kar se tiče B&O sistemu zaupaj Alenu!!!
Samo v vednost!!!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gwb
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15 Prispevkov: 508 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Okt 21, 2010 22:24 Naslov sporočila: |
|
|
Jup, vsi možni znaki natega.
Jaz bi se na daleč ognil... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
stormsonic

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 2:00 Prispevkov: 766 Kraj: MB
|
Objavljeno: Čet Okt 21, 2010 23:13 Naslov sporočila: |
|
|
kako je neizviren...
LINK1
LINK2
LINK3 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
knap
Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49 Prispevkov: 1264 Kraj: MIKLAVŽ
|
Objavljeno: Pet Okt 22, 2010 08:34 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | Na bolhi se na veliko pojavljajo sumljivi tipi iz tujine ki privabljajo kupce s smešno nizkimi cenami.
Spoznate jih po čudnih mail naslovih in nesmiselnih prevodih v naš jezik, kar je često rezultat googlovega online prevajalnika.
V zadnjem času na bolhi redno spremljam Ipad oglase in tega je tam kot smetja. Za pol cene, zraven fotka desetih Ipadov zloženih eden na drugega v cilju impresionirati potencialnega kupca češ sem velik trgovec ti mi samo pošlji dinerose jaz pa tebi robo... ne hvala. |
in kje se ipad dobi najceneje?
hvala
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
HIFRIK

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40 Prispevkov: 418 Kraj: M.Sobota
|
Objavljeno: Pet Okt 22, 2010 09:00 Naslov sporočila: |
|
|
Glede na to da so slovenci veliki ljubitelji iger v stilu "catch the cash",
bi rekel da se bo našel kakšen "srečen dobitnik jackpota"  _________________ Greetings from The Humungus! The Lord Humungus! The Warrior of the Wasteland! The Ayatollah of Rock and Rolla! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|