Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Kateri zvocniki do 450 eur?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Nevednez

Pridružen/-a: Tor Okt 2010 12:54
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 19, 2010 14:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A pa so tudi za obcasno rap on,ce bo zelela kaksna bejbika cutit base v zelodcu? Smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40
Kraj: LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 19, 2010 14:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nevednez je napisal/a:
A pa so tudi za obcasno rap on,ce bo zelela kaksna bejbika cutit base v zelodcu? Smile

tut za rap(e)-on bojo v redu ! Surprised
Nevednez

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 19, 2010 14:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Audiomaniac. Imam se eno vprasanje.Vcasih sem uporabljal ei niseve ki so bili ogromni.Basi so bili veliki res masivni. Ali je sploh mozno z temi danasnjimi zvocniki dosegati taksno moc ki jo cutis? Nekako so mi vsi novejsi zvocniki slim...
Tudi rabljenih kvalitetnih zvocnikov se ne bi branil drugace.
Nazaj na vrh
Nevednez

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 19, 2010 14:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ter ali bom rabil aktivni woofer,da bom imel podoben obcutek?
Nazaj na vrh
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 19, 2010 14:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Gleden na branje tem na tem forumu bi naj bila odlika Klipsch RF-82 prav njegov kvaliteten bas. Tudi po netu grejo review-ji v to smer. Ekspert za Klipsche je na tem forumu g. krokar.

lp, d.

Nazadnje urejal/a delfinus Tor Okt 19, 2010 14:49; skupaj popravljeno 2 krat
Nazaj na vrh
audiomaniac

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 19, 2010 14:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poslušaj najprej Klipsche, pa boš vedel ! Wink
Nevednez

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 19, 2010 14:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hm,kje se jih da pa slisati? Bil sem samo v big bengu pa so imeli samo jbl in dalije.
Nazaj na vrh
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 19, 2010 14:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Naj bi jih imeli v Technomarketu. Poklici prej. lp, d.
Nazaj na vrh
Nevednez

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 19, 2010 14:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hvala.Vesel bi bil cimvec informacij.Mi je kolega rekel ,da se sem napotim,ter da se tukaj dobiva slovenska audiofilska ekspertiza,ter da mi bodo pomagali.
Nazaj na vrh
audiomaniac

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 19, 2010 15:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nevednez je napisal/a:
hvala.Vesel bi bil cimvec informacij.Mi je kolega rekel ,da se sem napotim,ter da se tukaj dobiva slovenska audiofilska ekspertiza,ter da mi bodo pomagali.

ja, saj smo ti svetovali !? Klipsch !
zdaj pa malo pogooglaj kje imajo Klipsche, pokliči in se zmeni.
Nevednez

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 19, 2010 15:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ravno to ravnokar pocnem.Smile Ce prav razumem jaz kupujem zvocnike,ki so namenjeni reproduciranju sinteticnega zvoka? Smile
Nazaj na vrh
Nevednez

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 19, 2010 15:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ce bi vzel tele zvocnike ter bi se mi dopadli,kater woofercek naj vzamem? ker bi imel nekaj denarja viska recimo...
Nazaj na vrh
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 19, 2010 17:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Koliko je velika soba? Če je mala, lahko pozabiš na sub.
Nazaj na vrh
Nevednez

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 19, 2010 17:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

25 kvadratov recimo.Ampak so bili nekdanji zvocniki taki,da mi je treslo sipo v wcju od basov. Smile Mogoce gre bolj za obcutek kako se cuti zvocnike.
Nazaj na vrh
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 19, 2010 17:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mislim da ne bo potrebe, sicer ga lahko pa kupiš kasneje, hvalijo tusi sub iz iste serije, tudi par uporabnikov tega foruma si ga lasti.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 2 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu