Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

subwoofer nasvet ?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mark1810

Pridružen/-a: Čet Jan 2009 16:38
Kraj: Velenje

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 25, 2010 22:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sem imel tega XTZ in odkrito povedano razocaran!!!
Pri nastavitvah je potrebno biti zelo pazljiv!!! Ta koncna stopnja je za perles membrano enostavno premocen. Sam ima SVS-a PB10 NSD.Z njim je XTZ zlahka zgubil!!!
Sedaj imam Heco-ta Celan 38a. To je prava mrcina!!!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
tromba

Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37
Kraj: Okolica LJ

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 26, 2010 09:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

BK subwoofer prav tako ok.
Nazaj na vrh
tommaazz

Pridružen/-a: Ned Okt 2010 14:21
Kraj: velenje

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 03, 2010 14:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljeni! Imam vprašanje glede suba pa bom kr tu vprašal... Sedaj imam mirage omni s 12 sub, super zadovoljen, vendar pa bi rad imel nekaj malo bolj kompaktnega... Gledal sem mirage prestige s10, ki ima isti ojačevalec le sub je namesto 12, 10 inčni... Zanima me, če ima kdo izkušnje z omenjenima suboma, kajti ta mirage ima zelo ugodno ceno, če pa igra tako kot omni 12 potem bi ga pa takoj zamenjal... Je pa tudi opcija, da bi dal malo več denarja in nabavil kaj od velodyna... Če ima kdo kaj izkušenj naj mi prosim pomaga...manjši sub bi pa rad imel zaradi prostora...

Hvala in LP!
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu