| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
DOLAR
Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03 Prispevkov: 434 Kraj: TRBOVLJE
|
Objavljeno: Tor Jul 06, 2010 09:43 Naslov sporočila: |
|
|
Vidim, da ni nekih mnenj.
Sem včeraj poslušal dva sistema v BMW-jih in sicer
X3 navaden sistem z original vgrajenim wooferjem, ki je zanič. V bistvu je šlo za nedefinirano bobnenje.
Potem pa še X6 s "pro" sistemom, ki je bil pa že kar soliden tudi v hifi smislu.
Jaz bi v vsakem primeru rad slišal woofer vgrajen nekam, preden se mi karkoli vgrajuje, ker je vse skupaj lahko za precej denarja za zelo malo muzike
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 899 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jul 06, 2010 10:48 Naslov sporočila: |
|
|
| To bo težko, dokler ni vgrajen kakor mora bit bo igral zanič. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DOLAR
|
Objavljeno: Tor Jul 06, 2010 10:53 Naslov sporočila: |
|
|
| Kaj to pomeni? Da niti pri profesionalcih ne moreš preveriti kako deluje neka stvar v praksi, ki jo ponavadi vgrajujejo oz. priporočajo? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
AUDIOEXPERT
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50 Prispevkov: 270 Kraj: CELJE
|
Objavljeno: Tor Jul 06, 2010 11:16 Naslov sporočila: |
|
|
Dolar,kateri BMW imaš,če še lahko enkrat napišeš ? _________________ TRGOVINA AUDIOEXPERT V CELJU !
www.kranjec-audio.com |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
berni
Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49 Prispevkov: 363 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Tor Jul 06, 2010 11:23 Naslov sporočila: |
|
|
| DOLAR je napisal/a: | | Kaj to pomeni? Da niti pri profesionalcih ne moreš preveriti kako deluje neka stvar v praksi, ki jo ponavadi vgrajujejo oz. priporočajo? |
Lahko! Pod pogojem , da vidiš isti setup v enakem avtu, enak izvor(beri radio) , enak ojačevalec, enak sub in enako ohišje zanj.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DOLAR
|
Objavljeno: Tor Jul 06, 2010 11:46 Naslov sporočila: |
|
|
Se bom kar oglasil. Preko foruma ne bomo prišli daleč
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
berni
|
Objavljeno: Tor Jul 06, 2010 12:05 Naslov sporočila: |
|
|
| Kateri avto sploh imaš? Če sem prav razumel bmw? Pri meni lahko slišiš mojega...(e92) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
LBaudio
Pridružen/-a: Ned Jan 2010 10:25 Prispevkov: 19 Kraj: Ljubljana, SLOVENIJA
|
Objavljeno: Sre Jul 07, 2010 15:11 Naslov sporočila: |
|
|
| DOLAR je napisal/a: | Vidim, da ni nekih mnenj.
Sem vcˇeraj poslusˇal dva sistema v BMW-jih in sicer
X3 navaden sistem z original vgrajenim wooferjem, ki je zanicˇ. V bistvu je sˇlo za nedefinirano bobnenje.
Potem pa sˇe X6 s "pro" sistemom, ki je bil pa zˇe kar soliden tudi v hifi smislu.
Jaz bi v vsakem primeru rad slisˇal woofer vgrajen nekam, preden se mi karkoli vgrajuje, ker je vse skupaj lahko za precej denarja za zelo malo muzike
lp |
V vecini primerov original sistemi ne delajo ravno najbolje in jih povozi vsak soliden aftermarket sub, seveda s tem da je vse nastavljeno kot mora biti. BMW je sicer nekoliko bolj zahteven avto za take podvige zaradi faznih problemov ki se zacnejo pojavljat, vendar ce clovek ve v cem je stos te probleme lahko zaobide _________________ For Fast Moving Concerts
Custom Aeroports
Custom car audio installs
2 X WR setter dBDrag street B - 2005 |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 041 853615 |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 711 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Sre Jul 07, 2010 23:07 Naslov sporočila: |
|
|
Ko že omenjamo BMW-je:njihovi serijski sistemi so naravnost sramotno slabi!
V svojem imam sicer nekaj boljši sistem z dvema suboma in z DSP, a tudi zanj nebi rekel, da je kaj posebnega. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
berni
|
Objavljeno: Čet Jul 08, 2010 00:23 Naslov sporočila: |
|
|
| krokar je napisal/a: | Ko že omenjamo BMW-je:njihovi serijski sistemi so naravnost sramotno slabi!
V svojem imam sicer nekaj boljši sistem z dvema suboma in z DSP, a tudi zanj nebi rekel, da je kaj posebnega. |
In zakaj temu(sramotno slab audio,tudi problemi z lakom so zelo pogosti...) pri Bmw-ju ne posvečajo več pozornosti!!???
Zato, ker temu pri BMW rečejo:"Nicht Kunden relevant!" Po domače povedano, stranka zaradi teh pomanjkljivosti ne bo prešla k drugi znamki ..Če gledam po sebi imajo žal prav...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
DOLAR
|
Objavljeno: Čet Jul 08, 2010 19:48 Naslov sporočila: |
|
|
Eh BMW je kmetavzarski avto. Vožnja jih zanima, kaj več pa ne. Maš cel kup elektronke za vožnjo, vse je namenjeno vožnji.... za prefinjene okuse pa ta avto ni sploh pa za prefinjene audio okuse ne. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 711 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Pet Jul 09, 2010 20:58 Naslov sporočila: |
|
|
Tako počez sicer nebi govoril, da je BMW zanič avto!Celo daleč od tega!
Je pa očitno tako, da za večino njihovih kupcev kakovost serijskega audia zadostuje, le-ta pa je res izpod kritike.Kasnejša nadgradnja pa žal tudi ne pride v poštev, ker bi bila daleč predraga.
Tako je audio v C5 vseeno daleš boljši kot v BMW-jevi petici, pa zopet daleč ne dosega nivoja recimo serijskega Harman Kardon sistema v 10 let starem SAAB-u.
Je pa tako, da je za ogromno večino voznikov par konjev več pomembnejših od kakovostne audio opreme v avtu.Na njej itak večinoma poslušajo le radio.Zato tudi v avto revijah med testnimi kriteriji ni ocene kakovosti ozvočenja. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|