Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Marantz rs232

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Ledlenser

Pridružen/-a: Sob Dec 2009 21:30
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Maj 18, 2010 01:57    Naslov sporočila: Marantz rs232 Odgovori s citatom

Zdravo,

Obstaja na netu kakšen program s katerim bi lahko upravljal Marantz SR5002 prek rs232 porta? Na strani od Marantza je samo dokument z komandami za Hyperterminal. Zanima me, če že obstaja kakšen spisan program za komunikacijo med PC ter receiverjem.

Hvala
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 20, 2010 12:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poskusi s tole temo, ce kej pomaga. Gre za pa mal starejse receiverje od tega tvojega Marantza. Mogoce pa dobis zgolj idejo kako naprej iskati oz. koga kontaktirat glede tega kontrolinga. KLIK.

lp, d.
Nazaj na vrh
Ledlenser

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 03, 2010 18:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala,
Sem pogledal link.
RS232 se uporablja bolj za custom inštalacije, da lahko prek PCja upravljaš receiver. Tega ne potrebujem, ker nimam nekega HiEnd HT sistema Smile
Nazaj na vrh
TRIROG

Pridružen/-a: Tor Jul 2008 17:09
Kraj: Križ

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 08, 2010 13:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo!

Zadeva povsem enostavno predvsem pa zanesljivo deluje z Girderjem.

Poiščeš ukaze, jih nastaviš in voila ...
pa še povratno informacijo dobiš glede nastavitev

Deluje pri meni doma ...
Nazaj na vrh
Ledlenser

PrispevekObjavljeno: Tor Jun 08, 2010 21:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zivjo

Sem si naložil trail verzijo programa, zatakne se mi že pri rs232 povezavi. Kje v programu sploh nastaviš povezavo? Našel sem samo IR povezavo.
Imaš mogoče, kak link kjer bi bila navodila za povezavo receiverja z Girderjem?

HVALA
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu