| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
TUTTI
Pridružen/-a: Tor Mar 2010 19:56 Prispevkov: 265 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Tor Apr 20, 2010 00:10 Naslov sporočila: BFA premierno v VKLOPu! |
|
|
BFA (Beyond Frontiers Audio) po nastopu na sejmu Multimedia HiFi SHOW v Zagrebu premierno tudi v Sloveniji v trgovini VKLOP.
Spoštovani avdiofili in forumaši. Ponovno se nam obeta čudovit dogodek in zanimiv avdiofilski večer v trgovini Vklop v Ljubljani. To sredo 21.4.2010 od 18h do 22h se bo prvič v Sloveniji predstavila firma BFA iz Novega sada (Srbija), ki se je odzvala na povabilo g. Kante Igorja in bo tokrat predstavila svoj prvi ojačevalec z vgrajenim DACom vsej slovenski javnosti oz. tistim, ki bodo to želeli.
Menim, da je tisto kar je bilo do sedaj slišano o ojačevalnikih BFA in tisto kar so pokazali na sejmih v Beogradu in Zagrebu dovolj tehten razlog, da se odzovete povabilu in si naredite še en prijeten večer v Vklopu.
Link na katerem lahko izveste kaj več o njihovem ojačevalniku: http://www.audiopuls.hr/news.html
Povabilo je še posebej namenjeno mladim avdiofilom, ki prisegajo na digitalo in nove medije.
Torej vabljeni v sredo v VKLOP in povabite svoje prijatelje, ter pripeljite s seboj tudi svoje "muce" o katerih tako radi razpravljate. Bo še bolj zanimivo in prijetno.
Se vidimo! |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: +38631665138 |
|
 |
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54 Prispevkov: 1241 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Apr 20, 2010 01:23 Naslov sporočila: |
|
|
Se pridem pofočkat  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Antony
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 8:37 Prispevkov: 295 Kraj: Žabnica
|
Objavljeno: Tor Apr 20, 2010 08:34 Naslov sporočila: |
|
|
u, super, pridem pogledat. Me prav zanima kako igra tale all-in-one kištica za 10000€. _________________ Izdelava spletnih strani www.trsplet.com - www.tonimeglic.com |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25 Prispevkov: 888 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Tor Apr 20, 2010 08:35 Naslov sporočila: |
|
|
| Upam, da mi bo vsaj na to predstavitev uspelo priti, glede na to, da mi je ob vseh ostalih prireditvah "splavalo po vodi". |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
TUTTI
Pridružen/-a: Tor Mar 2010 19:56 Prispevkov: 265 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Tor Apr 20, 2010 22:36 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdrav vsem skupaj še enkrat pred jutrišnjo promocijo v VKLOP-u.
Da boste bolj informirani za kaj gre še nekaj dodatnih informacij glede firme BFA oz. Beyond Frontiers Audio.
Audio konstruktor je nekdanji senior designer of Sonic Frontiers g.Zdenko Živković. V tistih časih, ko je še deloval v firmi Sonic Frontiers je konstruiral tedaj najboljši Pre-amp SF line1 i SF Line2, ki je bil ocenjen kot najboljši do tedaj po besedah Japonskega novinarja Jean Hirage.
Sedaj je Director of R&D v Magnum Dynalab in je hkrati tudi dizajner trenutno najboljšega tunerja na svetu model MD109.
Poleg ostalih nagrad, ki jih je do sedaj prejel, je za tuner MD109 prejel nagrado: Golden Ear.
Več informacij lahko poiščete tudi na: www.google.com: zdenkozivkovic
Mislim, da bo zenimivo in prepričan sem, da vam ne bo žal če boste tam tudi vi. Povabite tudi prijetelje in jih obvestite o dogodku.
Lep pozdrav
Vojko
|
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: +38631665138 |
|
 |
markoni
Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09 Prispevkov: 541 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Apr 20, 2010 23:42 Naslov sporočila: |
|
|
Opet zemo rastura !!!! _________________ Only trust your hart (ears) ! Elephant man ...... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Antony
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 8:37 Prispevkov: 295 Kraj: Žabnica
|
Objavljeno: Čet Apr 22, 2010 11:30 Naslov sporočila: |
|
|
Nekaj slikc iz včerajšnjega srečanja. Žal sem prišel proti koncu, zato nisem uspel slišati celotne predstavitve:
Zvočniki so prav DIY od tega gospoda, če ne motim. Je pa vse izdelal sam (tudi enote).
Zvok: prvi vtis pozitiven, zelo tekoče, pretočno. Občutek pa imam, da naprava ni uigrana, ima pa vsekakor potencial. Pred mojm prihodom so špilali na Gryphon zvočnike, akr mi je žal, da nisem slišal. Ko so igrali zvočniki iz slike pa me je motil očiten odmev sobe in pa pomanjkanje najnižjega basa, ki pa je bil po drugi strani lepo kontroliran in pa suh. Srednji so bili precej detajlni, zvok je bil na splošno kar nekako v naravni velikosti. Visoki so bili malce suhi, vendar to pripisujem verjetno neulaufani napravi.
Vsekakor naprava vredna pozornosti, sploh če pomislimo, da potrebujemo samo še izvor, en digitalen kabel ter zvočniški kabel in seveda zvočnike. Torej za 20.000 dobimo lahko zelo dober "enostaven" sistem (brez interkonektov ter preveč powercordov).
Sama izdelava je zelo dobra, nekaj drobnih podrobnosti o samem ustroju sem sicer ujel, vendar sem premalo tehničen, da bi se kredibilno upal ponovit. Če se ne motim, so inputi prispojeni direktno na DAC (nič žic vmes-ma tud USB vhod), vse je direktno, ohišje je ločeno na dva dela: spodaj transformator , zgoraj kondenzatorji, lampice in DAC. Upam, da bo kdo bolj podrobno ponovil tako kot se zagre. _________________ Izdelava spletnih strani www.trsplet.com - www.tonimeglic.com |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|