| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Ned Mar 07, 2010 21:22 Naslov sporočila: |
|
|
| V Technomarketu so bili recimo SUB 650 za 298€!Vem, ker sem ga imel sam in sem ga na koncu tudi za približno toliko prodal naprej, ker sem vzel Klipscha! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
robibrk
Pridružen/-a: Pet Maj 2009 18:32 Prispevkov: 39 Kraj: Lendava
|
Objavljeno: Sre Mar 10, 2010 21:52 Naslov sporočila: |
|
|
| migaj je napisal/a: | | krokar je napisal/a: | SUB 200 in SUB 250 sta že v konceptu povsem različna, 250 pa je daleč boljši.
In zakaj se nisi odločil za nakup pri Technomarketu? Kolikor vem, je še nekoliko ceneje in če je sila, lahko neseš nazaj |
Ne najdem Jamo zvočnikov v Tehnomarketu, kaj šele ceneje, mi lahko pomagaš !? |
V MS res nimajo nic od te robe, sicer so bili prijazni, celo poklicali so me nazaj, vendar niso priporocali "prenosa" robe v MS iz druge poslovalnice. Sam sem nato poklical v Slovensko Bistrico, tam so pa imeli na razpolago Jamota in tudi Klipsha.
Po krokarjevem priporocilu sem se odlocil za Klipsha in sem izjemno zadovoljen. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Sre Mar 10, 2010 22:32 Naslov sporočila: |
|
|
Me veseli!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Surfer

Pridružen/-a: Čet Nov 2009 20:46 Prispevkov: 178 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Pon Mar 15, 2010 01:09 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni vsi skupaj!
Ja trenutno je res problem z Jamo zvočniki saj že vsi nekako težko pričakujemo določene modele po "posebnih" cenah...
No kot nekateri že veste forumaši dobite še kakšen odstotek popusta takoj ko pride roba v skladišče
Lep pozdrav,
Aleš _________________
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|