Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Kateri Sub za obstoječ sistem?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 07, 2010 21:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V Technomarketu so bili recimo SUB 650 za 298€!Vem, ker sem ga imel sam in sem ga na koncu tudi za približno toliko prodal naprej, ker sem vzel Klipscha!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
robibrk

Pridružen/-a: Pet Maj 2009 18:32
Kraj: Lendava

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 10, 2010 21:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

migaj je napisal/a:
krokar je napisal/a:
SUB 200 in SUB 250 sta že v konceptu povsem različna, 250 pa je daleč boljši.
In zakaj se nisi odločil za nakup pri Technomarketu? Kolikor vem, je še nekoliko ceneje in če je sila, lahko neseš nazaj

Ne najdem Jamo zvočnikov v Tehnomarketu, kaj šele ceneje, mi lahko pomagaš !?

V MS res nimajo nic od te robe, sicer so bili prijazni, celo poklicali so me nazaj, vendar niso priporocali "prenosa" robe v MS iz druge poslovalnice. Sam sem nato poklical v Slovensko Bistrico, tam so pa imeli na razpolago Jamota in tudi Klipsha.

Po krokarjevem priporocilu sem se odlocil za Klipsha in sem izjemno zadovoljen.
Nazaj na vrh
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 10, 2010 22:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Me veseli! Smile
Nazaj na vrh
Surfer

Pridružen/-a: Čet Nov 2009 20:46
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 15, 2010 01:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljeni vsi skupaj!

Ja trenutno je res problem z Jamo zvočniki saj že vsi nekako težko pričakujemo določene modele po "posebnih" cenah...

No kot nekateri že veste forumaši dobite še kakšen odstotek popusta takoj ko pride roba v skladišče

Lep pozdrav,
Aleš
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Stran 3 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu