Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

mordaunt-short zvočniki, kateri reciver?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
lukadremelj

Pridružen/-a: Tor Mar 2009 23:20
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 01:03    Naslov sporočila: mordaunt-short zvočniki, kateri reciver? Odgovori s citatom

Imam mordaunt-short zvočnike 1x center ms905c,2x ms906, 2x ms902. Pa me zanima za kateri reciver se naj odločim, nekako naj bi bil do 400 eur. Na te zadeve se zelo slabo spoznam zato bo vsak namig dobrodošel.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
matjaz z

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 13:50
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 09:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

... ko sem kupoval MS zvočnike (sicer Premiere) so jih trgovci kombinirali z Marantz komponentami. Sam sem jih tudi imel priklopljene na Marantzov reciver.

Vsekakor je najbolje pred nakupom preposlušat vse skupaj.
Nazaj na vrh
lukadremelj

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 09:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mi znas mogoce katerega priporocit da vsaj priblizno vem kaj naj iscem?
Drugace na bolhi prodaja en tega marantza http://www.bolha.com/oglas383447453/reciver-marantz-sr-4002 ki drugace stane 540 eur, za 250. Pa pravi da je nov zapakiran in da ga lahko preiskusim. Ceprav se mi zdi cudno da je cena tako nizka..
Nazaj na vrh
matjaz z

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 13:50
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 09:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hm težko bi ti priporočil,
moj ojačevalec je bil starejši PM 700av, in ni ravno referenca za mnenje.
Če ti ga posodi in dela, potem bo že vredu. Ni čisto enostavno danes prodati rabljene stvari, zato so tudi cene nižje.

Preveri če ima hdmi - če to sploh potrebuješ, ker lahko priklopiš
dvd ipd. direktno na tv. In preveri kako funkcionira optični ali digitalni vhod za večkanalni zvok.
Nazaj na vrh
lukadremelj

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 09:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja ima hdmi in pravi da je popolnoma nov zapakiran a brez garancije. Katere znamke naj upostevam pri nakupu (statisticno so pioneerji mocni in kar poceni- sem pa na tem foromu bral da niso ravno najboljsi)? Ce bi vedel za kak dober reciver pod 400 bi bilo to zame.
Nazaj na vrh
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 13:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

lukadremelj je napisal/a:
Ja ima hdmi in pravi da je popolnoma nov zapakiran a brez garancije.

Sorry ampak najbolj me moti tole dejstvo. Tudi če ga švercneš ima še vedno nekje garancijo. Razen če se ne valja več kot eno leto (oz. dve leti, če ima npr evropsko dvoletno garancijo) nekje pozabljen v škatli. Ampak tudi to je vprašanje, zakaj se aparatura ne proda prej ali uporablja.
Nazaj na vrh
kumer

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45
Kraj: MARIBOR

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 16:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tukaj
http://www.makspro.si/index.php?option=com_content&view=article&id=403:receiver-marantz&catid=39:reciever&Itemid=56

ugodna cena ...

če pa je to še za dobit pa je drugo vprašanje
ker 4003 ni več na marantz strani
LP
Nazaj na vrh
kumer

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 16:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

imaš pa tudi nov višji model za 490 eur

http://www.makspro.si/index.php?option=com_content&view=article&id=530:receiver-marantz-av-sprejemnik-sr5004-71&catid=39:reciever&Itemid=56
Nazaj na vrh
lukadremelj

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 16:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja maš prav, se splača novega kupit.
Pa hvala za to stran (makspro) majo zelo ugodne cene...
zdaj nekak v mojem cenovnem razredu gledam te:
http://www.makspro.si/index.php?option=com_content&view=article&id=177:receiver-sony-str-dg820sb&catid=39:reciever&Itemid=56

http://www.makspro.si/index.php?option=com_content&view=article&id=95:receiver-yamaha-receiver-rx-v663&catid=39:reciever&Itemid=56

http://www.makspro.si/index.php?option=com_content&view=article&id=204:receiver-onkyo-receiver&catid=39:reciever&Itemid=56

Kaj pravite? Smile
Nazaj na vrh
kumer

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 18:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

onkyo in yamaha sta ok , na sony pa bi jaz pozabil
mislim da niso ravno cenjeni sony av receiverji

na pozabi pa tudi na denon 1910
http://www.avdirekt.si/index.php?page=details&prod=581&cat=67&group=45

lp
Nazaj na vrh
lukadremelj

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 20:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

So sploh kakšne razlike med onkyo, dendon in yamaha? (je kateri od njih specifično namenjen za katero področje?). Rabil ga bom kot sem rekel za glasbo, filme in ps3. Mislim da vsi to podpirajo, tako da ne vem po čem se naj odločam kaj kupit? Onkyo ma sicer edini od teh 7.2 ampak to nevem ce bom sploh rabil...
Nazaj na vrh
kumer

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 20:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

moral bi poslušat vse modele in se potem odločit, seveda pa je enem mestu težko dobit vse skupaj

karkoli se boš odločil bo ok, jaz bi vzel denon ali onkyo
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu