| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
twom

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 21:47 Prispevkov: 301 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Nov 27, 2009 22:49 Naslov sporočila: Video squeezebox alternativa |
|
|
Iščem napravo z lastnostmi squeezebox-a z možnostjo predvajanja videa po WLAN omrežju (po možnosti HD preko HDMI).
Pri squeezebox-u mi je všeč remote controler (z displayem) na katerem izbereš kaj želiš poslušati in ne rabiš imeti vklopljenega televizorja.
Od nakupa squeezebox-a me odvrača nezmožnost predvajanja (HD) video vsebin, od nakupa multimedijskih predvajalnikov (ala xtreamer, hdx, popcorn) pa nujna uporaba televizije (monitorja) za upravljanje z napravo...
Lep pozdrav,
Peter |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tromba
Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37 Prispevkov: 741 Kraj: Okolica LJ
|
Objavljeno: Sob Nov 28, 2009 19:25 Naslov sporočila: |
|
|
| Kaj pa Apple TV? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
matjaz z
Pridružen/-a: Pon Dec 2008 13:50 Prispevkov: 236 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pon Nov 30, 2009 16:37 Naslov sporočila: |
|
|
Kolegi precej hvalijo
EXTREAMER
http://www.xtreamer.si/
Je poceni, z dodatnim hladilnikom je tih,
ima hdmi izhod, podpira hd - in cel kup ostalih zapisov,
ima čisto ok interface, usb 3x, režo za dodatni disk,
wi fi ter kabelski mrežni dostop...
... bistvo - lahko ga krmiliš preko računalnika ali
aplovega iPhon-a in ne rabiš prižigat tv-ja.
Skratka video opcija SB.
... če pa kupišš pa poročaj kako se v praksi obnese.
lp
Matjaž |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
twom

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 21:47 Prispevkov: 301 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Dec 01, 2009 00:07 Naslov sporočila: |
|
|
Internet sem prečesal po dolgem in počez.
Obstaja malo morje predvajalnikov, tako namenskih (xtreamer, popcorn, ...) kot softwerskih na PC-ju (win, apple, linux).
Vsi se kontrolirajo preko TV-ja.
Jaz pa bom počakal (morda tudi dočakal) na Logitech varianto, kjer se za krmiljenje uporablja daljinec z zaslonom.
Iz estetskih razlogov ne želim imeti dveh škatel, eno za audio (squeezbox) in eno za video, prav tako pa ne želim imeti prižganega televizorja za poslušanje glasbe.
Na squeezbox/slimdevices forumu forumaši že dve leti nagovarjajo Logitech naj naredi Video Squeezbox ekvivalent, pa nič. Se sprašujem kje je težava?
Zaenkrat ostajam pri snemanju na DVD-je in predvajanje v DVD predvajalniku.
Bom pa preveril kaj se da narediti z iPodom in Apple TV/extreamer, baje se da tudi PSP in xbox ..., čeprav nimam ipod-a ali psp-ja, tako da ...
Lep pozdrav,
Peter |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|