Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

"Povej mi kateri avto voziš in povem ti kdo si"
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 69, 70, 71  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 26, 2009 21:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ob prostem času bi se bilo fino zapeljati po pisti z Veritas RSIII Twisted Evil

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 26, 2009 22:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če bi s tem šel na cesto, bi takoj prijavili, da se po njej preganjajo mali zeleni z vesoljsko ladjo.. Cool Laughing Wink
Nazaj na vrh
Orpheus999

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 9:44

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 27, 2009 00:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ironično bi bil zaključek precej manj dramatične narave.

Prva grbina ali luknja bi botrovala obilici preklinjanja

in počasni vožnji do ličarske delavnice. Žal nimamo cest za vesoljčke:)
Nazaj na vrh
igor0203

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 27, 2009 00:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz bi se z veseljem s temle peljal. Večini je grd ko smrt, meni pa nenormalno lep Embarassed

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 27, 2009 00:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Gumpert? jap, gumpert Very Happy

http://www.youtube.com/watch?v=tHuu0HoF9ZY
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 27, 2009 10:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uffff kakšne makine. Razz

No, jaz pa bi že bil presrečen s Kio Pro-Ceed:

Nazaj na vrh
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 27, 2009 10:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

katera medel kie je to?
je v prodaji?
Nazaj na vrh
igor0203

Pridružen/-a: Pet Dec 2008 12:33

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 27, 2009 10:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uffff sploh še nisem videl nove Kie Pro'ceed. Zgleda res ubijalsko. Cool
Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 27, 2009 10:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kia Pro Ceed je v prodaji zdaj že kakšne dve do tri leta. Takšne upicanjene verzije kot na zgornjih fotkah pa še nisem videl v živo. Če se v google vpiše Kia Pro Ceed in išče po slikah, jo izvrže ven.

Drugače pa že običajni serijski črni in beli Pro Ceed, če se ju spusti dol, jima namontira široke nizkopresečne gume in se zatemnijo stekla, izgledata super. Vsaj meni. Cool
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 27, 2009 21:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Kia Pro Ceed je v prodaji zdaj že kakšne dve do tri leta. Takšne upicanjene verzije kot na zgornjih fotkah pa še nisem videl v živo. Če se v google vpiše Kia Pro Ceed in išče po slikah, jo izvrže ven.

Drugače pa že običajni serijski črni in beli Pro Ceed, če se ju spusti dol, jima namontira široke nizkopresečne gume in se zatemnijo stekla, izgledata super. Vsaj meni. Cool

To je pa najbrž nov, bodoči model CEED-a, saj je preveč drugačen od aktualnega modela, da bi lahko govorili le o "upicanjenosti". Sicer pa mi je CEED eden lepših modelov v tem segmentu.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
ss02

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 16:07
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 27, 2009 23:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tale ceed je samo koncepni avto, ki je bil predstavljen na sejmu, ko so komaj začeli z proizvodnjo pro ceeda. Drugače pa je avto bomba, vsaj meni ga imam Very Happy
Nazaj na vrh
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 28, 2009 00:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem se samo peljal notri.. pa se mi zdi malenkost športna zadeva. Se pa nič ven ne vidi:/
ss02

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 16:07
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 28, 2009 00:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pestilence. je napisal/a:
Jaz sem se samo peljal notri.. pa se mi zdi malenkost športna zadeva. Se pa nič ven ne vidi:/

Avto se pelje zelo solidno v ovinkih, kar nekaj dodajo odlične seriske gume michelin, drugače pa glede vidlivosti, ko se navadiš ni problema Wink , odvisno od voznika, sam mam višino sedeža na najnižje pa sem velik 1.80, pa nisem nek honda frik z glavo pri sovozniku Laughing .
Nazaj na vrh
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 28, 2009 11:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz imam pa željo kupit enega lepo ohranjenega fička... Zaradi nostalgije... In to verzijo 750 ali 850... Nič onega 12V, turbo, intercooler ipd..
Nazaj na vrh
Urban25

Pridružen/-a: Pon Nov 2009 22:09
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 01, 2009 13:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:

Menjaš?
avto za muziko_?
saj ma samo 16000km Smile
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 69, 70, 71  Naslednja
Stran 10 od 71

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu