| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
infinity
Pridružen/-a: Pon Mar 2021 20:48 Prispevkov: 15
|
Objavljeno: Ned Mar 08, 2026 18:43 Naslov sporočila: novejši avdiofilski posnetki |
|
|
| živjo vsem avdiofilom,imam eno vprašanje,a mogoče kdo lahko napiše kakšne novejše izvajalce z avdofilskimi posnetki,ki so večinoma samo na streamingu,ker novih cdjk verjetno te snemajo več dandanes? hvala... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
LBaudio
Pridružen/-a: Ned Jan 2010 10:25 Prispevkov: 918 Kraj: Ljubljana, SLOVENIJA
|
Objavljeno: Sre Mar 11, 2026 09:31 Naslov sporočila: |
|
|
kakšen žaner, katere streaming platforme uporabljas (tidal, spotify, Apple music....) _________________ For Fast Moving Concerts
Custom Aeroports
Custom car audio installs
2 X WR setter dBDrag street B - 2005 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
infinity
|
Objavljeno: Sre Mar 11, 2026 10:42 Naslov sporočila: |
|
|
| živjo,hvala za odgovor,žanri glede avdiofilskih posnetkov so lahko vsi,kjer je super kvaliteta posnetka,jaz ne streamam,samo rad bi našel izvajalce z avdiofilskimi posnetki,ki so na streamingu,ki bi jih lahko kupil na cdjkah,zato rabim iimene le-teh,da jih lahko poiščem online za nakup...će poznaš kakšne dobre izvajalce s super posnetki,se priporočam za naslove in mena...hvala... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
GoldProf
Pridružen/-a: Pet Nov 2008 15:15 Prispevkov: 601
|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2026 13:42 Naslov sporočila: |
|
|
Nekaj predlogov iz moje zbirke vinilk. Odlična glasba, fantastični posnetki:
Eddie Higgins, Nicki Parrott, Chantal Chamberland, Inger Marie Gundersen, Kenny Burrell, Hans Theessink, Valerie Joyce, Steely Dan..... v nedogled.
Lp,
Goldprof |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
infinity
|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2026 14:00 Naslov sporočila: |
|
|
| super,hvala,bom preveril online...ampak,načeloma sem mislil glasbo na streamingu novejšo,kakšno z avdiofilskimi posnetki novejšimi,ki bi jo potem lahko na cdjkah poiskal,ker ne streamam,imam samo hud cd transport,ki igra bolje od streaminga in zato bi rad novejšo glasbo iz streaminga našel online,če mi bo kdo kaj svetoval...sem v inteku poslušal streamer in so bili super posnetki,pa si nisem zapomnil komadov,ker mi takrat še ni kapnilo,da bi mogoče to glasbo lahko na cdjkaj dobil... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
GoldProf
|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2026 15:48 Naslov sporočila: |
|
|
Vse navedeno lahko poslušaš tudi na Youtubu, da slišiš, če ti je všeč. Vse tudi dobiš na CD ali na SACD. Spodaj je naslov:
Naslov1
Naslov2
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
infinity
|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2026 17:02 Naslov sporočila: |
|
|
| hvala za informacije,si bom čas vzel in preveril izvajalce...a te,ko si jih napisal,so novejši izvajalci,poznam samo steely dan,da je starejši,ostalih pa ne poznam in ne vem,a so starejši ali novejši? ker,jaz bi rad dobil glasbo,ki se predvaja samo na streamingu od novejših izvajalcev in potem po izvajalcih poiskati cdjke,če sploh obstajajo seveda...ker je kar nekaj avdiofilskih novh izvajalcev na streamingu,ki imajo mogoče tudi fizične cdjke,ti si pa verjetno starejše izvajalce napisal,a ne na vinilu.. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
arar
Pridružen/-a: Čet Jul 2012 18:18 Prispevkov: 42 Kraj: Kranj
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
infinity
|
Objavljeno: Čet Mar 12, 2026 17:31 Naslov sporočila: |
|
|
| ja,je za preveriti,a ti pa potem ne streamaš,si bolj na vinilu? jaz imam 350kg gramofon,ki sem ga v 90ih naredil sam za svoje užitke,zdaj ga upgradam s safirnim ležajem in novim napajanjem trifaznim za 3 motorčke asinhronske,tako,da bo še boljši zvok... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
GoldProf
|
Objavljeno: Sob Mar 14, 2026 11:37 Naslov sporočila: |
|
|
Ne razumem kaj točno misliš pod "novejši izvajalci" in "avdiofilski". Zame je vsak izvajalec, ki ga nimam v zbirki "nov" . Če mi se glasba dopade, oz. če mi pade na uho in če je korekten posnek, poskušam ga uvrstiti v zbirko.
Malo poglej na stran "Kaj trenutno poslušate?", najdeš ogromno stvari, ki jih nisi slišal, poslušal.
Lp, GP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
infinity
|
Objavljeno: Sob Mar 14, 2026 11:44 Naslov sporočila: |
|
|
| ja,pod novejši posnetki mislim posnetke v zadnjih 2-3letih ali tukaj nekje,kjer so izvajalci verjetno samo na streamingu in mogoče nimajo več cdjk naprodaj smatram,ker se večinoma vse na streamingu dogaja,cdjke se pa več tudi večinoma ne prodaajo verjetno...sem poslušal streamer in glasbo na njem in so bile super izvedbe,tako,da apeliram na avdiofile,ki streamajo in če mi kdo lahko pove kakšne izvajalce,ki se jim zdijo nadpovprečno kvalitetni s posnetki novejše glasbe,stare 2-3 leta... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
anjica
Pridružen/-a: Tor Mar 2024 11:28 Prispevkov: 22 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Mar 22, 2026 16:47 Naslov sporočila: |
|
|
| infinity je napisal/a: | | ja,pod novejši posnetki mislim posnetke v zadnjih 2-3letih ali tukaj nekje,kjer so izvajalci verjetno samo na streamingu in mogoče nimajo več cdjk naprodaj smatram,ker se večinoma vse na streamingu dogaja,cdjke se pa več tudi večinoma ne prodaajo verjetno...reklamna oblačila sem poslušal streamer in glasbo na njem in so bile super izvedbe,tako,da apeliram na avdiofile,ki streamajo in če mi kdo lahko pove kakšne izvajalce,ki se jim zdijo nadpovprečno kvalitetni s posnetki novejše glasbe,stare 2-3 leta... |
nimam odgovora, saj sama enako iščem in ne najdem nič |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
LightBit

Pridružen/-a: Pon Okt 2017 23:11 Prispevkov: 2543 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Ned Mar 22, 2026 18:36 Naslov sporočila: |
|
|
| anjica je napisal/a: | | infinity je napisal/a: | | ja,pod novejši posnetki mislim posnetke v zadnjih 2-3letih ali tukaj nekje,kjer so izvajalci verjetno samo na streamingu in mogoče nimajo več cdjk naprodaj smatram,ker se večinoma vse na streamingu dogaja,cdjke se pa več tudi večinoma ne prodaajo verjetno...reklamna oblačila sem poslušal streamer in glasbo na njem in so bile super izvedbe,tako,da apeliram na avdiofile,ki streamajo in če mi kdo lahko pove kakšne izvajalce,ki se jim zdijo nadpovprečno kvalitetni s posnetki novejše glasbe,stare 2-3 leta... |
nimam odgovora, saj sama enako iščem in ne najdem nič |
Oblačila ali posnetke? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
twom

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 21:47 Prispevkov: 301 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Mar 22, 2026 19:18 Naslov sporočila: |
|
|
| LightBit je napisal/a: | | Oblačila ali posnetke? | Anjica je spam boot, ki v citate insertira linke. Poglej originalni prispevek. _________________ Na srečo se okužba ni razvila v bolezen. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
LightBit

Pridružen/-a: Pon Okt 2017 23:11 Prispevkov: 2543 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Ned Mar 22, 2026 22:18 Naslov sporočila: |
|
|
| Preverjam če bo kakšna reakcija bota. Verjetno nič. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|