Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Tomahawk
Pridružen/-a: Sre Okt 2013 23:02 Prispevkov: 98 Kraj: Ljubljana
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
LightBit
Pridružen/-a: Pon Okt 2017 23:11 Prispevkov: 2474 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Sre Dec 11, 2024 09:47 Naslov sporočila: |
|
|
WiiM so kar prilljubljeni. Recimo WiiM Pro+ ali WiiM Mini. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Right-Fi
Pridružen/-a: Pet Avg 2019 15:32 Prispevkov: 165 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Dec 11, 2024 11:31 Naslov sporočila: |
|
|
Malce reklame za Wiim. Pred kratkim naročil in dobil Wiim Ultra. Fajn igračka, lepo dela. Nisem ga namenil za moj prvi sistem, vendar se za sedaj igram prav na njem. Uporabljam ga kot streamer za Tidal in zbirko z NAS-a. Gor je priklopljen še TV prek optike, prek HDMI-ja pa ga nisem uspel prepričati da bi zapel. Prepozna povezavo s TV, CEC funkcionira, volume +/- na daljincu od TV se prenese na Wiim. Tudi zunanji DAC dobi informacijo 24/96, vendar ni zvoka. Morda je problem na TV-ju, ne vem še. Mi pa tudi ni pomenbno.
Android aplikacija je stabilna in prijazna za uporabo, Tidal connect dela kot se šika, od 16/44.1 do 24/192 se prenese od izvora do DAC-a. Naredil sem tudi "bit perfet" test od NAS-a prek Wiim do DAC-a in je 100% OK (seveda ko so vse funkcije, ki posegajo v zvok izklopljene). Tudi daljinec dela dobro. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|