Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
LBaudio
Pridružen/-a: Ned Jan 2010 10:25 Prispevkov: 852 Kraj: Ljubljana, SLOVENIJA
|
Objavljeno: Sre Nov 29, 2023 11:25 Naslov sporočila: |
|
|
cefranje beriliuma,....... aha, to bo ocitno nekaj novega..... kateri notranji del se vdre?, kako zgleda nacefran berilium?
nacefra se lahko samo blago/svila in podobni materijali, berilium nikakor ne, lahko pa ti posljem kaksno sliko take poskodbe membrane
S Focal BE tweeterji se srecujem kar veliko zadnjih 15 let in do sedaj nisem videl kjerkoli nic podobnega temu o cemer ti flancas. Vse poskodbe Be kalot so se zgodile kot posledica nepazljivosti in dejanske mehanske poskodbe s strani uporabnika.
ce nimas napisat karkoli konstruktivnega, bi bilo mogoce najbolje, ce ne napises NIČ in se vzdržiš tvojih večnih pikrih komentarjev brez kakrsnekoli sporocilne vrednosti. _________________ For Fast Moving Concerts
Custom Aeroports
Custom car audio installs
2 X WR setter dBDrag street B - 2005 |
|
Nazaj na vrh |
|
|
mzi.perx
Pridružen/-a: Čet Jun 2008 0:06 Prispevkov: 163 Kraj: PIRAN
|
Objavljeno: Sre Nov 29, 2023 13:18 Naslov sporočila: |
|
|
Se kregate za oslovo senco, meni pa se poraja vprašanje, kakšen namen ima ta poslušalnica ???
Dobro Kuzma proizvodi, drugače pa praktično tukaj ni ničesar kar Kuzma zastopa, namesto 10let in več starih Wilsonov, bi jaz čakal kakšne velike Avalone pa Vitusa, Jadisa itd.
Poznam veliko kolegov, ki so kupili Avalone v tujini, ker jih v Sloveniji ni moč slišat ?
Pozdrav _________________ MZI.PERX |
|
Nazaj na vrh |
|
|
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6083 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Sre Nov 29, 2023 15:30 Naslov sporočila: |
|
|
Showroom in oprema notri je čista poslovna odločitev s svojo logiko glede na namen, torej presega osebne preference.
Kuzma vseskozi dobro krmari na trgu in stalno raste. Ima smisel za dobre odločitve, zatorej se gre prej kaj drugega vprašati.
Wilsoni so začeli biti vedno bolj prisotni v high end demo na sejmih, počasi postajajo referenca. Predpostavljam da je tu razlog za izbiro.
Lahko pa si damo duška in si povemo kako bi to mi izpeljali. Saj je to forum, mar ne. Tudi za tepežkanje oslovske sence _________________ Carpe Diem |
|
Nazaj na vrh |
|
|
pinus
Pridružen/-a: Pet Feb 2012 1:16 Prispevkov: 950 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Sre Nov 29, 2023 16:39 Naslov sporočila: |
|
|
...ja, je @LBaudio lepo pokomentiral, v čem je point vsega dogajanja.., o čemer sem pisal v predhodnem postu..
Vsekakor ne v tem, kaj bodo prezentirali, ponujali v demo salonih G. Kuzme.. Preprosto - o tem odločajo samo oni, ne mi, oz. tisti, ki bi želeli slišati neko blagovno znamko, da jo bodo potem npr. lažje nabavili second hand iz tujine..
lp |
|
Nazaj na vrh |
Telefon: 030-353370 |
|
|
bogomir 4051
Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42 Prispevkov: 1445 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Čet Nov 30, 2023 01:13 Naslov sporočila: |
|
|
Pa če koga res tako muči vprašanje, zakaj so bile v salonu nekatere komponente, bi pa lahko Kuzmo vprašal, saj je bil ves čas tam. Aja, sori, kritikov mogoče ni bilo tam.
Lpm _________________ miro |
|
Nazaj na vrh |
Telefon: 031361550 |
|
|
ck
Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27 Prispevkov: 1622 Kraj: kamnik
|
Objavljeno: Čet Nov 30, 2023 11:59 Naslov sporočila: |
|
|
Narod naš dokaze hrani.
_________________ LP |
|
Nazaj na vrh |
|
|
matej
Pridružen/-a: Čet Jun 2008 18:07 Prispevkov: 574 Kraj: laško
|
Objavljeno: Čet Nov 30, 2023 17:05 Naslov sporočila: |
|
|
V templju. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
dabiblo
Pridružen/-a: Pon Mar 2017 14:27 Prispevkov: 165 Kraj: Zasavje
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|