Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Bwaze
Pridružen/-a: Tor Okt 2011 20:59 Prispevkov: 413 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: Pon Jun 19, 2023 12:46 Naslov sporočila: |
|
|
Samo najboljše, cena ni pomembna!
_________________ Pezzer Ritter Wenne Knecht! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
mihec
Pridružen/-a: Pet Dec 2018 22:14 Prispevkov: 19 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Dec 25, 2023 17:55 Naslov sporočila: |
|
|
Pred kratkim sem prevzel nazaj demo kable tako, da so trenutno vsi demo kabli na voljo, glede na to da je okoli praznikov nekaj viška časa mogoče komu pride prav mala popestritev s preizkusom omenjenih kablov.
- 2.kom Power cable Matrix Black - 2m
- Interconnect RCA Matrix intro - 1m
- Digital RCA - Reference Pro - 90cm
No kakorkoli vsem želim prijetne praznike.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
|
kgorazd
Pridružen/-a: Čet Maj 2008 15:32 Prispevkov: 18 Kraj: Logatec
|
Objavljeno: Pon Jun 03, 2024 13:16 Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo,
Miha mi je v test prijazno posodil nekaj Perkune kablov. Dva napajalna kabla, RCA coax in RCA analogne kable. V rokah delujejo cvrsto, konkretno narejeni in na oko vsecni. Potreboval sem jih za povezavo med strimerjem in DACom in povezavo DACa s koncno stopnjo. In seveda napajalna za povezavo obeh komponent na razdelilec elektrike.
Po nekaj dneh poslusanja lahko recem, da mi je zvok vsec. Je odprt, ne presvetel (na kar sem obcutlij), dajejo lep prostor, vokal se slisi naravno in sredinsko. Skratka, poslusal bom se nekaj casa in resno premislil, da bi se za kaksnega odlocil.
Gorazd |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|