| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
streki
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 17:09 Prispevkov: 124 Kraj: Lukovica
|
Objavljeno: Čet Jul 16, 2009 17:37 Naslov sporočila: |
|
|
UF kolk si nasprotujoča si testa,sej ne morš verjet.No pa sej ti testi tud niso tolk zanesljivi kot naše oči ane?Naj še enkrat dodam za moje potrebe več kot sem si želel.
lep dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Soundfreak
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38 Prispevkov: 500 Kraj: Okolica Ribnice
|
Objavljeno: Čet Jul 16, 2009 18:57 Naslov sporočila: |
|
|
Čau,
jst sem (ponosen) lastnik tega fotkiča (Canon) in sem več kot zadovoljen z njim. Fotke so odlične (za moje pojme), zoom je dovoljšen, stabilizator slike opravlja svoje delo odlično, 720p posnetki so na nivoju! Edino kar me malce moti je flesh, ki vedno skače ven, če ga uporabljaš ali pa ne!
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Čet Jul 16, 2009 20:03 Naslov sporočila: |
|
|
Testi so kot vedno samo napotek na kaj moraš biti pozoren in nič več. Kot v avdiu. Sam si na testih (DSLRjev) pogledam fotografije z visokim ISOm(pač zaradi narave mojega fotkanja). Nekatere bolj zanima hitri avtofocus, veliko število posnetkov na sekundo ... Nekaterim je dovolj, da jim avtomatika naredi dobro fotko. Vse je odvisno od zahtev uporabnika in tudi znanja. Kolegica je bila zadovoljna s kompaktnežem, potem pa so imeli v službi daljši tečaj fotografije ... in že išče DSLRja ... _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Wolumen
Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46 Prispevkov: 345 Kraj: Škofija loka
|
Objavljeno: Ned Jul 19, 2009 15:55 Naslov sporočila: |
|
|
| Aha |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Pon Jul 20, 2009 00:27 Naslov sporočila: |
|
|
| Wolumen je napisal/a: | | Aha |
Pharaoah Sanders z lanskega jazz festivala ( http://www.pharoahsanders.net/ ). Fuji S5 Pro, Nikon 70-200/2.8 .
Še ena
Pa še 100% izsek slike (v originalu je ostrina še bolj vidna):
 _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Wolumen
Pridružen/-a: Ned Jun 2009 11:46 Prispevkov: 345 Kraj: Škofija loka
|
Objavljeno: Pon Jul 20, 2009 20:54 Naslov sporočila: |
|
|
| Dobre fotke delaš. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|