Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

HD disk na DVD predvajalnik??

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Video oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
alphasonik

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 22:58
Kraj: Mozirje

PrispevekObjavljeno: Sre Jul 23, 2008 11:17    Naslov sporočila: HD disk na DVD predvajalnik?? Odgovori s citatom

ima kdo mogoče izkušnje kako dvd predvajalnik predvaja filme iz zunanjega diska preko USB vhoda na DVD-ju??sem poskusil prek USB ključa in dela brez problema.namen imam kupit zunanji disk 500GB in me zanima če bo delalo.imam pa DVD pioneer DV400.

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
alphasonik

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 22:58
Kraj: Mozirje

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 25, 2008 13:25    Naslov sporočila: disk Odgovori s citatom

a res noben ne ve kako je s tem??
Nazaj na vrh
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 25, 2008 14:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

HI
Poglej v tej temi. Ocitno zadeva deluje, če disk formatiraš v FAT32 filesystem, so pa nekateri tudi s tem imeli probleme:
http://www.dtvforum.info/index.php?showtopic=54924&st=0
Have a nice Day

MAtt
frodo

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 0:29
Kraj: Miklavž na dr. polju

PrispevekObjavljeno: Ned Avg 24, 2008 19:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sam imam Pioneer DV 600 (praktično enak kot DV400 samo, da ima še DVD-A in SACD podporo) in bere zunanje diske samo do 80 GB. Seveda pa mora biti disk formatiran v FAT32. Zato uporabljam mali 20GB Trektstor disk za divx filme in serije in mi je čisto zadosti velik.
Drugače pa kolegov Philips bere njegov 320 GB disk.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sound

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:21
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 25, 2008 10:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo

Meni Pioneer DV 600 brez probleme predvaja HD WD 1Tera, ki ima lastno napajanje. Imam pa tudi HD 120G ki mi pa noče predvajati-verjetno, ker nima lastnega napajanja.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
bfrenk

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 13:54
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 25, 2008 11:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zdravo,
Imam Philips 5960 z USB 1, s prenosnega diska predvaja vse , razen filmov v DVD formatu.
USB 1 ima prepočasen prenos podatkov za DVD format, z USB 2.0 pa bi verjetno šlo - naj pove kdo, ki ima USB 2.0 na playerju.
Nazaj na vrh
frodo

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 0:29
Kraj: Miklavž na dr. polju

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 25, 2008 21:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, verjetno ne dela, ker nima lastnega napajanja.

Drugače pa nov Philips 3260, ki ima USB 2.0 gladko bere tudi DVD fajle iz HDD,
vendar ti v browserju pokaže VIDEO_TS in ostale datoteke, torej ne zažene menija od zripanega DVD-ja. Zalaufaš prvo VOB datoteko in DVD film gladko steče. Tudi podnapise lahko vklopiš z tipko Subtitle, vendar so podnapisi roza barve z belo obrobo. Samo firmware bo treba predelat, da bojo podnapisi beli in bo.
Drugače pa sem preizkusil tudi nek Hyundai player, ki ima tudi USB 2.0 in prav tako so bili DVD podnapisi iz HDD roza barve z belo obrobo.
Drugače pa zadeva dela gladko brez zatikanj, torej je USB 2.0 dovolj za DVD datoteke.

LP
Nazaj na vrh
Tajfun7

Pridružen/-a: Ned Nov 2008 20:32
Kraj: Koroška

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 24, 2008 17:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Živjo!

Sam uporabljam Seagate-ov 250 GB na enem "low price" DVD playerju (AKAI) in dela zelo hitro. Pogoj pa je, da imaš na disku FAT32 particijo, ker NTFS-ja ne prebere. Nisem pa 100% kako je s to zadevo na Pioneer-ju.

Uporabljam tudi ključ 4GB od Corsair-a in moram priznat, da deluje mnogo hitreje preko diska. Je pa zanimivo, da občasno uporabljam tudi en low price ključ (1GB) s katerega pa bere precej hitreje kot pa s Corsair-ovega, medtem, ko je pri branju/pisanju prek PC-ja Corsair mnogo hitrejši od omenjenega.

Sem pa pred tem uporabljal XORO DVD player, ki pa sploh ni prebral omenjenega diska, kaj šele da bi lahko predvajal film.

Verjetno se bo zadeva sčasoma izboljšala, saj se te stvari precej hitro širijo. Jaz sem pri nakupu imel s sabo disk in sem rekel prodajalcu, da želim sprobat, če bo delalo bp potem kupim, drugače ne.

Upam, da sem ti kaj pomagal.
Nazaj na vrh
Soundfreak

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Pon Nov 24, 2008 22:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mam Pioneer DV-410 in WD 500 Gb disk in vse dela brezhibno, brez skrbi! Kar veselo v nakup!

LP
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Video oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu