| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
alphasonik
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 22:58 Prispevkov: 9 Kraj: Mozirje
|
Objavljeno: Sre Jul 23, 2008 11:17 Naslov sporočila: HD disk na DVD predvajalnik?? |
|
|
ima kdo mogoče izkušnje kako dvd predvajalnik predvaja filme iz zunanjega diska preko USB vhoda na DVD-ju??sem poskusil prek USB ključa in dela brez problema.namen imam kupit zunanji disk 500GB in me zanima če bo delalo.imam pa DVD pioneer DV400.
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
alphasonik
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 22:58 Prispevkov: 9 Kraj: Mozirje
|
Objavljeno: Pet Jul 25, 2008 13:25 Naslov sporočila: disk |
|
|
| a res noben ne ve kako je s tem?? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Pet Jul 25, 2008 14:41 Naslov sporočila: |
|
|
HI
Poglej v tej temi. Ocitno zadeva deluje, če disk formatiraš v FAT32 filesystem, so pa nekateri tudi s tem imeli probleme:
http://www.dtvforum.info/index.php?showtopic=54924&st=0
Have a nice Day
MAtt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
frodo
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 0:29 Prispevkov: 206 Kraj: Miklavž na dr. polju
|
Objavljeno: Ned Avg 24, 2008 19:19 Naslov sporočila: |
|
|
Sam imam Pioneer DV 600 (praktično enak kot DV400 samo, da ima še DVD-A in SACD podporo) in bere zunanje diske samo do 80 GB. Seveda pa mora biti disk formatiran v FAT32. Zato uporabljam mali 20GB Trektstor disk za divx filme in serije in mi je čisto zadosti velik.
Drugače pa kolegov Philips bere njegov 320 GB disk. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
sound

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:21 Prispevkov: 238 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Avg 25, 2008 10:33 Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo
Meni Pioneer DV 600 brez probleme predvaja HD WD 1Tera, ki ima lastno napajanje. Imam pa tudi HD 120G ki mi pa noče predvajati-verjetno, ker nima lastnega napajanja. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bfrenk
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 13:54 Prispevkov: 23 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Avg 25, 2008 11:03 Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo,
Imam Philips 5960 z USB 1, s prenosnega diska predvaja vse , razen filmov v DVD formatu.
USB 1 ima prepočasen prenos podatkov za DVD format, z USB 2.0 pa bi verjetno šlo - naj pove kdo, ki ima USB 2.0 na playerju. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
frodo
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 0:29 Prispevkov: 206 Kraj: Miklavž na dr. polju
|
Objavljeno: Pon Avg 25, 2008 21:30 Naslov sporočila: |
|
|
Ja, verjetno ne dela, ker nima lastnega napajanja.
Drugače pa nov Philips 3260, ki ima USB 2.0 gladko bere tudi DVD fajle iz HDD,
vendar ti v browserju pokaže VIDEO_TS in ostale datoteke, torej ne zažene menija od zripanega DVD-ja. Zalaufaš prvo VOB datoteko in DVD film gladko steče. Tudi podnapise lahko vklopiš z tipko Subtitle, vendar so podnapisi roza barve z belo obrobo. Samo firmware bo treba predelat, da bojo podnapisi beli in bo.
Drugače pa sem preizkusil tudi nek Hyundai player, ki ima tudi USB 2.0 in prav tako so bili DVD podnapisi iz HDD roza barve z belo obrobo.
Drugače pa zadeva dela gladko brez zatikanj, torej je USB 2.0 dovolj za DVD datoteke.
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Tajfun7
Pridružen/-a: Ned Nov 2008 20:32 Prispevkov: 7 Kraj: Koroška
|
Objavljeno: Pon Nov 24, 2008 17:46 Naslov sporočila: |
|
|
Živjo!
Sam uporabljam Seagate-ov 250 GB na enem "low price" DVD playerju (AKAI) in dela zelo hitro. Pogoj pa je, da imaš na disku FAT32 particijo, ker NTFS-ja ne prebere. Nisem pa 100% kako je s to zadevo na Pioneer-ju.
Uporabljam tudi ključ 4GB od Corsair-a in moram priznat, da deluje mnogo hitreje preko diska. Je pa zanimivo, da občasno uporabljam tudi en low price ključ (1GB) s katerega pa bere precej hitreje kot pa s Corsair-ovega, medtem, ko je pri branju/pisanju prek PC-ja Corsair mnogo hitrejši od omenjenega.
Sem pa pred tem uporabljal XORO DVD player, ki pa sploh ni prebral omenjenega diska, kaj šele da bi lahko predvajal film.
Verjetno se bo zadeva sčasoma izboljšala, saj se te stvari precej hitro širijo. Jaz sem pri nakupu imel s sabo disk in sem rekel prodajalcu, da želim sprobat, če bo delalo bp potem kupim, drugače ne.
Upam, da sem ti kaj pomagal. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Soundfreak
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38 Prispevkov: 500 Kraj: Okolica Ribnice
|
Objavljeno: Pon Nov 24, 2008 22:19 Naslov sporočila: |
|
|
Mam Pioneer DV-410 in WD 500 Gb disk in vse dela brezhibno, brez skrbi! Kar veselo v nakup!
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|