Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
nek_do
Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2277 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Jun 07, 2018 13:25 Naslov sporočila: |
|
|
ajka je napisal/a: |
LP
Pa "šefica" od E.A.T je bila letos uštimana v "mint zeleno_plavi" za nakitom EAT, ki vsebuje njihovo "mint zeleno odjemno dozo" in gre vse skupaj barvno z gramofonom
|
Bravo @ajka. Ta ga. Jožefina pa je že ena od njih, ki v vseh pogledih ve kaj dela. Nič od teh stereotipov o blondinkah ter MBA faksih ali pa morda zato, ker je "dunkelblond." Take rabimo v HiFi-ju ne pa v večini same stare prdce.
http://www.deutschlandfunk.de/tschechische-traditionsunternehmen-4-5-plattenspieler-ohne.795.de.html?dram:article_id=413856
_________________ Lep je dan |
|
Nazaj na vrh |
|
|
markoni
Pridružen/-a: Pon Mar 2009 23:09 Prispevkov: 541 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jun 08, 2018 23:36 Naslov sporočila: |
|
|
Gledas babe aaaa !!!! 😜😜😜 _________________ Only trust your hart (ears) ! Elephant man ...... |
|
Nazaj na vrh |
|
|
ajka
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00 Prispevkov: 3189 Kraj: Sežana
|
|
Nazaj na vrh |
Telefon: - |
|
|
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6071 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Ned Jun 10, 2018 22:35 Naslov sporočila: |
|
|
Prebral in slišal hvalnice za zadnjo izpopolnjeno izvedbo direct drive Monaco gramofona.
Na sejmu sem imel priliko videti/poslušati tri verzije/sestavljenke, lahko da je bila še kakšna verzija kje. V eni sobi dve skupaj.
Sem pričakoval več, jasno da je bilo zelo dobro a presežniki imajo svoj pomen. So šli že preko meje ko se sploh še kaj pridobi? Kar se tiče pogona, seveda, glede ostalega (sound kot celota) je bil veliko prepričljivejši AirForce. _________________ Carpe Diem |
|
Nazaj na vrh |
|
|
SpeedSound
Pridružen/-a: Sre Jul 2018 17:36 Prispevkov: 2 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Jul 07, 2018 13:22 Naslov sporočila: Fenomenalen dogodek! |
|
|
Pozdravljeni,
morda če bi koga zanimalo sem zasledil en kvaliteten kratek video ki je dobro zajel celoten dogodek.
https://www.youtube.com/watch?v=YgL5ErvFYsI&t=61s
moram pa reči da sem se letos ponovno udeležil, ter tale sejem samo raste!
Bravo le tako naprej Smile |
|
Nazaj na vrh |
Telefon: 031642359 |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|