| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Sob Mar 21, 2009 23:10 Naslov sporočila: CD-ji UGODNO |
|
|
Pravkar sta na WWW.HMV.CO.UK izredno ugodno box-a Miles Davis-a
Seven Steps: Complete Columbia Recordings 1963-1964: 7cd 22 funtov
Complete Quintet Studio Recordings: 6cd 14 funtov
K temu znesku dodamo še 2.5 funta na box za poštnino ! Ja, na HMV je poštnina za vsak artikel(pa naj bo to box 100CDjev ali en CD ) po 2.5 funta. To velja tudi za LPje, dvojne LPje ...
Ker je funt izredno nizek proti evru, so nakupi v Angliji pravi zadetek. _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
Objavljeno: Pon Mar 30, 2009 20:39 Naslov sporočila: Re: CD-ji UGODNO |
|
|
| JAZZZ je napisal/a: | Pravkar sta na WWW.HMV.CO.UK izredno ugodno box-a Miles Davis-a
Seven Steps: Complete Columbia Recordings 1963-1964: 7cd 22 funtov
Complete Quintet Studio Recordings: 6cd 14 funtov
K temu znesku dodamo še 2.5 funta na box za poštnino ! |
Danes sta boxa prispela. Presenečenje. Seven Steps je nekaj najlepšega, kar se lahko izvleče iz box-a. Muzika? Mljask.
Zaenkrat sem šele na dveh tretjinah Seven Steps in lahko samo zaploskam. Sanjska "posadka" spremlja Milesa: George Coleman, Herbie Hancock, Ron Carter in Tony Williams. Na saksofonu na trenutke zamenjata Colemana tudi Wayne Shorter in Sam Rivers. Cena kompleta je še vedno 22 funtov+2.5 poštnine, kar pomeni okoli 27 Evrov. Za 7 CDjev, 80 stransko knjižico, enkratna embalaža. Na angleškem Amazonu je cena 51.6 funtov+poštnina.
http://hmv.com/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=281;1;-1;-1;-1&sku=199309
Bili ste opozorjeni!
Drugi komplet pride na vrsto jutri. _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz
Nazadnje urejal/a JAZZZ Pon Mar 30, 2009 22:52; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
entrenous
Pridružen/-a: Ned Sep 2008 13:09 Prispevkov: 38 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Mar 30, 2009 21:21 Naslov sporočila: |
|
|
| hvala za poročilo. ravnokar naročil svoj komplet... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
Objavljeno: Tor Maj 12, 2009 09:33 Naslov sporočila: |
|
|
Ugodnost na angleškem Amazonu:
http://www.amazon.co.uk/s/ref=pe_15541281_txt_1/?ie=UTF8&rh=n%3A11055011%2Cn%3A231254&bbn=11055011
Bob Dylan, Van Morrison, Nick Drake, Leonard Cohen, Neil Young,Fairport Convention, Simon&Garfunkel, Jackson Browne, Joni Mitchell, Grateful Dead ... odlični ploščki od 3 funte naprej (večina 5 funtov)... _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aleksander

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 17:47 Prispevkov: 659 Kraj: Ajdovscina
|
Objavljeno: Pet Maj 29, 2009 14:14 Naslov sporočila: |
|
|
Mogoče kdo ve če se kje da dobit CD(single) William Pitt-City Lights iz leta 1986..
http://www.youtube.com/watch?v=6OQdFGbjb-I
Ali pa ga mogoče kdo ima in ga je pripravljen prodat ali zamenjat?
Hvala
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
sound

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:21 Prispevkov: 238 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 17, 2009 04:50 Naslov sporočila: |
|
|
| aleksander je napisal/a: | Mogoče kdo ve če se kje da dobit CD(single) William Pitt-City Lights iz leta 1986..
http://www.youtube.com/watch?v=6OQdFGbjb-I
Ali pa ga mogoče kdo ima in ga je pripravljen prodat ali zamenjat?
Hvala
LP |
legendarni komad. Imam vinilko maxisingle vocal in instrumental verzijo. Plošče ne prodam lahko pa ti posnamem na cd.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mišolin
Pridružen/-a: Sob Dec 2008 19:04 Prispevkov: 441 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pet Jan 15, 2010 13:12 Naslov sporočila: |
|
|
| Našel sem par stvari (cca. 30 CDjev) na amazon.co.uk, ki bi jih naročil, pa me je malo zmedla njihova poštnina. Za vse skupaj bi radi zaračunali več kot 50 funtov??? Naročal sem že preko različnih spletnih trgovin, tudi nemški in ameriški amazon pa ni bila poštnina nikoli tako absurdno visoka. Ima kdo kakšne izkušnje s tem? Izbral sem opcijo za grupiranje izdelkov in skupno pošiljanje pa mi je kljub temu vrglo ven tako visoko številko. Btw. vsi cdji so neposredno od amazona, ne od drugih trgovcev/posrednikov. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
Objavljeno: Pet Jan 15, 2010 14:25 Naslov sporočila: |
|
|
| mišolin je napisal/a: | | Našel sem par stvari (cca. 30 CDjev) na amazon.co.uk, ki bi jih naročil, pa me je malo zmedla njihova poštnina. Za vse skupaj bi radi zaračunali več kot 50 funtov??? Naročal sem že preko različnih spletnih trgovin, tudi nemški in ameriški amazon pa ni bila poštnina nikoli tako absurdno visoka. Ima kdo kakšne izkušnje s tem? Izbral sem opcijo za grupiranje izdelkov in skupno pošiljanje pa mi je kljub temu vrglo ven tako visoko številko. Btw. vsi cdji so neposredno od amazona, ne od drugih trgovcev/posrednikov. |
Ja, poštnina je velika.Nimaš kaj. So pa krepko spustili cene.
Opozarjam te na novi izdelek skupine The Necks: SilverWater !!! _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pet Jan 15, 2010 18:18 Naslov sporočila: |
|
|
| mišolin je napisal/a: | | Našel sem par stvari (cca. 30 CDjev) na amazon.co.uk, ki bi jih naročil, pa me je malo zmedla njihova poštnina. Za vse skupaj bi radi zaračunali več kot 50 funtov??? Naročal sem že preko različnih spletnih trgovin, tudi nemški in ameriški amazon pa ni bila poštnina nikoli tako absurdno visoka. Ima kdo kakšne izkušnje s tem? Izbral sem opcijo za grupiranje izdelkov in skupno pošiljanje pa mi je kljub temu vrglo ven tako visoko številko. Btw. vsi cdji so neposredno od amazona, ne od drugih trgovcev/posrednikov. |
Kadar naročam od angleškega amazona najraje navedem naslov prijatelja iz Frankfurta, pride precej ceneje !!??  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mišolin
Pridružen/-a: Sob Dec 2008 19:04 Prispevkov: 441 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sob Jan 16, 2010 22:18 Naslov sporočila: |
|
|
| JAZZZ je napisal/a: | | Ja, poštnina je velika.Nimaš kaj. So pa krepko spustili cene. Opozarjam te na novi izdelek skupine The Necks: SilverWater !!! |
Hja, bom razmislil, če sem jo pripravljen požret ali ne. Kljub temu, da je nesramno visoka, je vse skupaj še vedno dokaj ugodno, ker CDji so res na pol zastonj...
Hvala za namig o Necksih, če je ta album pol tak dober kot njihova druga dela... Potem se nekaj obeta. Malo sem si zbujanje skominov zavrtel tole: http://www.youtube.com/watch?v=LWnpmmVWz7A&feature=related - fino, hipnotično, točno po mojem okusu, kdo bi sicer rekel, da je monotono, ampak hej....
ad audiomaniac)
To s pošiljanjem v tujino je dobra ideja, ampak z mojimi znanci v Nemčiji imamo tako redke stike, da ne vem, če sem pripravljen čakati pol leta na muzko. Vseeno - misel ni slaba. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sob Jan 16, 2010 22:55 Naslov sporočila: |
|
|
| mišolin je napisal/a: | ...
ad audiomaniac)
To s pošiljanjem v tujino je dobra ideja, ampak z mojimi znanci v Nemčiji imamo tako redke stike, da ne vem, če sem pripravljen čakati pol leta na muzko. Vseeno - misel ni slaba. |
Pa saj vedno kdo kdaj prej pride v Slovenijo ... !  _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

|
Objavljeno: Pon Jan 18, 2010 11:09 Naslov sporočila: |
|
|
| mišolin je napisal/a: | | Hvala za namig o Necksih, če je ta album pol tak dober kot njihova druga dela... Potem se nekaj obeta. Malo sem si zbujanje skominov zavrtel tole: http://www.youtube.com/watch?v=LWnpmmVWz7A&feature=related - fino, hipnotično, točno po mojem okusu, kdo bi sicer rekel, da je monotono, ampak hej.... |
Poleg vseh njihovih uradnih plošč imam še posnetke vseh slovenskih koncertov(5) in še nekaj tujih. Silverwater je čisto na vrhu vseh. Masterpiece. _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|