Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Freedom amp
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
urosst

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 9:48
Kraj: ZAGORJE

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 25, 2016 22:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

da nebo pomote ,v avdio poti je samo vezni kondezator na izhodu
ni bilo nikoli kondezatorja.

zadnja generacija sta samo iztokov in trobin.
močno spremenjen napajalni sistem in še 100% hitreši predojačevalni del ojačevalca. +nova generacija izhodnih tranzistojev.

če pogledam ima iztokov sistem daleč največjo resolucijo.

zadnje leto sem bolj len kar se tiče razvoja ampa sem si
pa naredu CNC mašino.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 28, 2016 22:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

urosst je napisal/a:
če pogledam ima iztokov sistem daleč največjo resolucijo.

zato pa odlično opravlja delo v studiu Very Happy
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 29, 2016 08:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Po dveh sezonah zimskega spanja: "Eine schönen guten morgen herr @jazzz."
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 29, 2016 11:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zimsko spanje, my ass.. Very Happy

V preteklih dveh sezonah intenzivnega razvoja, pri katerem sva oba maksimalno uživala in se pri tem zelo zabavala(kar je bistveno, tega na forumu ni zaznati) je Iztokovo znanje pripomoglo k mnogim izboljšavam mojih kablov, tako da je vsak nov kabel od desetin prototipov"šel skozi" njegova visoko resolutna sistema, ki sta vsak zase za moja in mnoga druga ušesa referenca.

Dokaj kablov je posledično nastalo povsem ali delno po Iztokovih idejah in izkušnjah in ravno ti kabli spadajo med najbolj dognane.

Ko sem Iztoku dostavil teden nazaj zbirko najnovejših modelov kablov, najbolj dodelanih do sedaj in nekaj povsem na novo razvitih na podlagi preteklih izkušenj, sem se odločil, da razen za prijatelje, ki so pomagali pri razvoju kablov in njihove prijatelje, ne bom delal kablov, ker to v aktualnih SLO razmerah dejansko nima smisla.
Prvi primerki so v tujini že poželi zanimanje in pohvale.
ck

Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27
Kraj: kamnik

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 29, 2016 15:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mestn

Spet te zanaša Laughing.
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 29, 2016 20:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Verjamem v doloceno kvaliteto teh kablov, ampak ni pa ravno primerno vsako temo "zasmetiti" s pretirano samohvalo, ki jo je res odlocno prevec. In res z vsem spostovanjem, verjamem da je bilo vlozenega ogromno truda itd., kot drugo bi pa lahko se marsikdo drug napisal kaksne vtise in potrdil ce in kako res dobri so.
Lp
Nazaj na vrh
ducar

Pridružen/-a: Sob Apr 2012 13:13
Kraj: Bronks

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 29, 2016 20:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja in?
Porkaduš, a tle pa nezna nihče nić? Prav je da se človek pohvali. A je samo "made in USA" dobr, al kva. Bodi prekleta hlapčevska samopodoba slovenstva.

Nazadnje urejal/a ducar Tor Mar 29, 2016 21:00; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
twom

Pridružen/-a: Sob Feb 2009 21:47
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 29, 2016 20:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

habo66 je napisal/a:
...ampak ni pa ravno primerno vsako temo "zasmetiti" s pretirano samohvalo, ki jo je res odlocno prevec...
+1
Nazaj na vrh
habo66

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 29, 2016 22:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Seveda zna, marsikdo marsikaj in to se kako... Saj noben ne pravi da ne. Le tukaj v temi Freedom amp in se v mnogo drugih je prevec Mestnih kablov. Kar tako btw da boste vedli, "moji kabli so top shit"... Pa dobro no. Na zacetku priznam da me je zadeva zelo zanimala, potem se mi je pa vse zasralo in jih ne kupim ze iz inata ne pa ce so se tako ultra mega hudi.
Zakaj se ni ze zdaaavnaj odprla tema "Kabli by Mestni" pa naj se tam pisari in filozofira...
Rajsi bi slisal se kaj vec od Freedoma, morda tudi iz ust snovalca, ki je npr. za razliko skoraj modro tiho.
Nazaj na vrh
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 29, 2016 23:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

peter_nn je napisal/a:
habo66 je napisal/a:
...ampak ni pa ravno primerno vsako temo "zasmetiti" s pretirano samohvalo, ki jo je res odlocno prevec...
+1

+2
Nazaj na vrh
canyonn

Pridružen/-a: Pon Apr 2009 15:53
Kraj: kanal

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 29, 2016 23:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja,pa dajte že nekaj naredit in pokazat,vsi nekaj skrivate kot kača noge,
samo negiranje,ne pokaže nihče niti kaj posluša
mestn ma energijo ki jo čutim že v pisanju ....
tudi na sosedovem zeljniku je samo par stavkov klanfanja,
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Telefon: 041775119
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32
Kraj: POSAVEC

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 30, 2016 10:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

canyonn je napisal/a:
ja,pa dajte že nekaj naredit in pokazat,vsi nekaj skrivate kot kača noge,
samo negiranje,ne pokaže nihče niti kaj posluša
mestn ma energijo ki jo čutim že v pisanju ....
tudi na sosedovem zeljniku je samo par stavkov klanfanja,

Bravo Simon !
In če to izjavi človek, ki mu Jaro "hodi v zelje", je pomen teh besed še veliko večji.
Naši znalci niso nikoli zadovoljni. Če kupiš predrag kabel si po njihovem butast, če se pojavi človek, ki naredi odlične kable za sprejemljiv denar, se pa preveč hvali. Pač, nivo tega foruma.
DA pa bi testirali te kable... zakaj pa, saj vse vemo stil
mestn pu

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 30, 2016 16:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ck je napisal/a:
Mestn

Spet te zanaša Laughing.
Zato ker preprosto, da bolj ni mogoče, opišem kako lahko uspešno poteka tech starter projekt skupine audio zanesenjakov v katerem vsi do zadnjega participiramo svoje znanje in izkušnje in ob tem uživamo? Jap, potem me pa kar non stop zanaša, bi rekel..

Nekaj od tega razvoja hardwara sta bila deležna tudi dva Freedoma in verjamem, da bodo, spet, nekateri kritikastri(s tem seveda ne mislim Uroša, ki je "zakrivil" osupljivo odlično zveneč amp) želeli to skopirat(če že niso) in potem kot vedno razglašat, da so to že sami zdavnaj naredili..
mestn pu

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 30, 2016 17:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

habo66 je napisal/a:
Seveda zna, marsikdo marsikaj in to se kako... Saj noben ne pravi da ne. Le tukaj v temi Freedom amp in se v mnogo drugih je prevec Mestnih kablov. Kar tako btw da boste vedli, "moji kabli so top shit"... Pa dobro no. Na zacetku priznam da me je zadeva zelo zanimala, potem se mi je pa vse zasralo in jih ne kupim ze iz inata ne pa ce so se tako ultra mega hudi.
Zakaj se ni ze zdaaavnaj odprla tema "Kabli by Mestni" pa naj se tam pisari in filozofira...
Rajsi bi slisal se kaj vec od Freedoma, morda tudi iz ust snovalca, ki je npr. za razliko skoraj modro tiho.
Tiho?

Uroš je tule popolnoma razumljivo povedal, da si je delal CNC mašino in je Freedoma "dal" na stran.

Več beri in manj tipkaj na slepo in manj vneto "razsojaj"(boli me kaj razsojaš, daj sebe morit za spremembo, častim) pa bo..

Slučajno sem maj in junij preživel v Franciji, september in oktober v Italiji in januar v Španiji in mi ni tam niti na kraj pameti prišlo, da bi kaj pisal na AK..

Ampak tega, da ne pišem na AK kar pol leta nihče od genijev "presojanja" niti opazil ni..
habo66

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 30, 2016 19:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Joj, res groza da nihče ni opazil da pol leta nisi nič napisal. Očitno je tega toliko da se kakšen mesec ali dva vmes niti ne pozna.

Sicer pa ali res ne bi odprl svoje teme? Ali ne bi bilo bolj pregledno vse skupaj. Lahko napišeš po modelih kako si razvijal, kaj si nadgradil itd. Sedaj je cel šmorn po vseh temah.

Btw, sem imel tvoje kable doma...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Naslednja
Stran 11 od 12

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu