| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
TinaB
Pridružen/-a: Ned Jun 2015 19:26 Prispevkov: 1 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Ned Jun 28, 2015 19:29 Naslov sporočila: Mikro stolp s funkcijo karaoke oz kaj pomeni audio in |
|
|
zdravo
za hčerko kupujem mikro stolp, ki bi imel možnost priklopitve mikrofona. veliko teh stolpov ima poleg vhoda za slušalke tudi vhod audio in - mislila sem, da je to vhod za mikrofon. pa mi prodajalci pravijo da ni.
mi lahko pojasnite za kaj pa potem to je? mi lahko priporočate kak stolp, ki bi imel to možnost, cene tja do 170€?
hvala!
lp, tina |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi
Pridružen/-a: Sob Maj 2009 1:55 Prispevkov: 238 Kraj: črna
|
Objavljeno: Ned Jun 28, 2015 19:32 Naslov sporočila: |
|
|
Line inn je za priklop zunanjega vira, naprimer telefona, cd playerja, mp3 playerja,....
Za mikrofon pa rabiš mikrofonski vhod ali MIC INN |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Ned Jun 28, 2015 23:58 Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni.
Tako ko je povedal ro-bi je line in vhod, ki sprejema standarden nivo signala (recimo zvok iz računalnika, mp3 predvajalnika, kasetofona in podobno). Za mikrofonski signal ali npr. priklop gramofona mora biti stolp opremljen s posebnimi vhodi (predojačevalnikom, ki zviša signal na neko uporabno vrednost) mic in za gramofon phono.
Mislim, da boste slednja zelo težko našli na nekem mikro stolpu, zato priporočam, da k nekemu stolpu, ki ima vhod line in ali aux in dodate neko manjšo behringer mešalno mizo:
Recimo kaj takega:
Link
Tako potem lahko priključite še kakšen mikrofon ali pa instrument.
Obstajajo pa tudi razni karaoke seti z dvema mikrofonoma in škatlico, ki jo lahko priključite na stolp, samo tisto je katastrofa od zvoka.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6260 Kraj: Izola
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|