| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sob Jun 28, 2008 14:52 Naslov sporočila: |
|
|
Hej!
Nisem jih še dobil. Baje pridejo enkrat naslednji teden, potem pa poročam:)
Šele čez počitncie pa bom dobil nekaj denarja za spodoben ojačevalec, tako da do takrat bo bolj bogo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Saxofon
Pridružen/-a: Čet Maj 2008 14:29 Prispevkov: 87 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Sob Jun 28, 2008 16:26 Naslov sporočila: |
|
|
Težko verjamem da bo bolj bogo... najbrž ne bo to to. Meni so bowersi zveneli ok skoraj z vsem kar sem nanje priklopil. Lahko bi bilo še boljše a finance so tako tesne, da še vsaj kako leto ne bom razmišljal o kaki nadgradnji. Važno, da sem se znebil upgrejd bug-a in tako uživam tudi v ne najbolj popolnem sistemu.
Furam pa 4.1 setup. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

|
Objavljeno: Sob Jun 28, 2008 16:52 Naslov sporočila: |
|
|
Imam Yamahin RXV-440 reciever. Sicer ima EISA award, ampak ni pa to neka zverina. Če pa mi bo všeč pa tudi jaz ne bom upgrade-al
Can't wait!
Tesne finance? Kot dijak in bodoči študent to dobro poznam
P.S. Kakšna so vaša mnenja o Harman Kardon integrircih?
Bolj natančno HK790 ter HK3490. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Saxofon
|
Objavljeno: Sob Jun 28, 2008 20:52 Naslov sporočila: |
|
|
No jaz pa delam pri spodobni firmi za nespodoben denar. Ne j.... 5% in delam za črnega brez belega 9h na dan. Povrhu sem še dežuren cel teden a dežurstva nočejo plačati. Me mika, da jih kar prijavim na inšpekcijo. Pa da nebi mislil da samo čepim doma, kar delat je treba... danes 6h. To res ni krščansko. :S
Delo je inžinirskega tipa plačilo pa srednja žalost za 5 stopnjo. 200+km na dan + vremeski pogoji in delo s strankami ki bi me rade neupravičeno skalpirale ali pa so samo tipično meščansko zatežene in mislijo, da so primli boga za ... . Bah. Ko vsaj nebi bilo tako težko dobit na obali en normalen šiht...
Kakorkoli... jaz sem imel yamaho rxv 396 rds in ni bilo slabo (nižji model od tvojega).
Ker si kmalu ubodem še stanovanjski kredit za izplačat enega tečneža ki mi greni življenje in je 1/4 lastnik in želi kar 1/3 vrednosti stanovanja bo tako še večje ... . En dan že bo svetla točka, verjamem v to. Do takrat pa uživam v še vedno odlični reprodukciji zvoka v neobičajni kombinaciji pioneer + B&W + infinity sub.
O HK opremi ti pa žal ne morem povedati nič ker po pravici povedano so mi bile vedno estetsko tako prst v uč da sem kar odklonil test v strahu da bi mi celo ugajal. Vem ja, patatečno a kaj čmo... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aljo

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 16:19 Prispevkov: 223
|
Objavljeno: Ned Jun 29, 2008 20:25 Naslov sporočila: |
|
|
| Saxofon je napisal/a: | | Vem ja, patatečno a kaj čmo... |
zakaj? Meni je estetski izgled nekje 30-40% vsega kar dosti, sej ubistvu napravo skoz gledas, poslusas pa veliko manj (recimo ponoci) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

|
Objavljeno: Ned Jun 29, 2008 20:31 Naslov sporočila: |
|
|
Meni izgled ne pomeni veliko, kar pa še ne pomeni da me ne razveseli če vidim lepo napravo. Vzel pa bi tudi Grdega Marantza, in ga pomoje tudi bom  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Saxofon
|
Objavljeno: Pon Jun 30, 2008 08:08 Naslov sporočila: |
|
|
Estesko so mi yamahe, pioneerji, cambridge, rotel, onkyo in marantz še kar, grdi ko smrt pa NAD, HK in še kaj bolj levega.
Kakega Vincenta ali unison se pa res nebi branil.
No ja pri marantzu bi lahko izdelali vratca in skrili vo tisto kramo ki je nikoli ali samo redko koristiš.
Moj pioneer:
http://www.avland.co.uk/pioneer/vsx2014i/vsx2014lrg.jpg
Lahko bi še mal oskrili stvari ampak je čisto ok. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
xray80
Pridružen/-a: Sob Maj 2008 19:01 Prispevkov: 291 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Pon Jun 30, 2008 09:18 Naslov sporočila: |
|
|
Tudi če ti videz ne pomeni, ti pa druga polovica zateži tako da na koncu moreš vzeti nek kompromis, razen če imaš punco, katera ne gleda, da se mora vse ujemat ali pa če si samski Glede dizajna so meni najlepši pioneer, cambridge audio ter primare. Pa še kej bi se našlo, samo kaj ki ni primerno vsaj za moj žep. Od zvočnikov pa so mi kef reference 203/2, 202/2c, 208 ter 201/2 v piano black barvi svetovni. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

|
Objavljeno: Pon Jun 30, 2008 15:21 Naslov sporočila: |
|
|
Lahko odpremo temo estetika.
Bom jaz;D |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Saxofon
|
Objavljeno: Pon Jun 30, 2008 20:20 Naslov sporočila: |
|
|
Sej jaz tudi nebi imel pioneerja če ga nebi dobil za 45.000 sitnih (drugače pa takrat cena 1200 ojro). Vem pa le toliko da ni bil "ročno izdelan" (zanesljivo).
Bi pa verjetno se stegnil čez CA azur reciever v srebrni izvedbi ker črna zgubi linije. Ostalo je pa črno z izjemo divx playerja.
Zvočnikov je pa veliko lepih. B&W serija 600 je bila v času mojega nakupa edino kar je bilo všečno in igralo več kot spodobno. Tud infinity sub sw12 je dizajnersko kar lep glede na velikost kište. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
statusquo
Pridružen/-a: Čet Jul 2008 18:42 Prispevkov: 20 Kraj: Galicija
|
Objavljeno: Čet Jul 03, 2008 19:19 Naslov sporočila: Lep pozdrav! |
|
|
Upam da sem dal v pravo temo. Rad bi si sestavil prvi (stereo) sistem za poslušanje glasbe. Na voljo imam 1500€, kar mislim da bo za začetek dovolj.
Prebral sem že veliko zelo zanimivih tem na tem forumu, vendar izkušenj nimam prav veliko. Doma imamo sicer eden sony sistem z infinity zvočniki, s katerim sem še kar zadovoljen. V kratkem si bom "naredil" tudi sobico v kateri bo biljard in ta stereo sistem. Za kvalitetno preživljanje prostega časa. Soba je velika 60m2 in mislim da ta nebi smela biti problem.
Upam da mi boste lahko pomagali pri izbiri in da sem bil dovolj jasen kaj želim. Rad bi pa vsekakor čim manj načičkane komponente. Zelo mi je všeč minimalistični dizajn, vsekakor ne bom kupil nekaj kar mi ne bo vizualno všeč. Zvočniki tudi naj bodo primerni sobi, zelo mi sede Canton. Upam da veste dovolj, zanima me pa tudi, kaj izbrati za izvor zvoka? Hvala! |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 040/821-525 |
|
 |
statusquo
Pridružen/-a: Čet Jul 2008 18:42 Prispevkov: 20 Kraj: Galicija
|
Objavljeno: Sob Jul 05, 2008 01:48 Naslov sporočila: |
|
|
| Če kdo prodaja kakšen rabljen lepo ohranjen sistem, se priporočam! |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 040/821-525 |
|
 |
Saxofon
|
Objavljeno: Sob Jul 05, 2008 08:17 Naslov sporočila: |
|
|
| Nasvet v takem primeru je vedno isti. Pojdi si malo poslušat po trgovinah. Nato k ose boš opredelil kaj je ok in kaj ne pa malo predebatiramo oz ti podamo kake smernice s katerimi boš bolj zadovoljen. Kr nekaj izbrati namesto tebbe pa se še nikoli ni obneslo oz. redko. Osredotoči se ne samostoječe zvočnike. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

|
Objavljeno: Tor Jul 08, 2008 20:44 Naslov sporočila: |
|
|
The Elvis is in the building!
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aljo

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 16:19 Prispevkov: 223
|
Objavljeno: Čet Jul 10, 2008 11:59 Naslov sporočila: |
|
|
| wow noro... (sorry, mogel sem napisat) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|