| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2012 08:23 Naslov sporočila: |
|
|
Mcintosh lifestyle:
Za ceno ne vprašajte. Samo izgleda pa cool.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24 Prispevkov: 775
|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2012 08:26 Naslov sporočila: |
|
|
cena?  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41 Prispevkov: 1405 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2012 08:28 Naslov sporočila: |
|
|
| sitnica verjetno. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2012 08:36 Naslov sporočila: |
|
|
| Tam okoli 7000 eur... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2012 08:48 Naslov sporočila: |
|
|
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
sound

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:21 Prispevkov: 238 Kraj: Ljubljana
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vintagesonic
Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24 Prispevkov: 1437 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2012 16:38 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | Mcintosh lifestyle:
Za ceno ne vprašajte. Samo izgleda pa cool.  |
A ti res izgleda cool? Meni se zdi,da bi bilo to najbolj primerno za otroško sobo Paris Hilton, samo roza "cagarje" bi moral imeti..
Čeprav sem bil Mckintosh "fan" že v obdobju 80-ih me celotna zadeva čedalje bolj spominja na njihov ponesrečen proizvod
osebno mi je veliko lepši njihov retro program
ali pogojno recimo tole iz današnjih dni
Vendar, okusi so na srečo lahko zelo različni in tudi s tem ni nič narobe .
LP
P.S.
Drugače nekaj zanimivega trenutno na bolhi :
http://www.bolha.com/akustika-ojacevalci/mcintosh-mc-2275-integriran-lampas-2-x-75w-oglas1281763043 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2012 22:50 Naslov sporočila: |
|
|
| vintagesonic je napisal/a: |
A ti res izgleda cool? Meni se zdi,da bi bilo to najbolj primerno za otroško sobo Paris Hilton, samo roza "cagarje" bi moral imeti..
|
Mene velike masivne štirioglate škatle tipa Mcintosh, Bryston in slično ne pritegnejo, bolj me pritegne moderen lifestyle dizajn s hi-end zvokom. Ta mali lifestyle Mcintosh mi je cool, ker je nekaj drugačnega, nekaj kar ne vidiš kar tako. Ni lepo zaobljenih modernih lifestyle linij, čisto kontra, običen štirioglat škatlast dizajn, pa kljub temu vpadljiv. To je pritegnilo mojo pozornost, drugače pa tega ne bi imel doma. En tak meni seksi lifestyle zvočnik s hi-end zvokom je recimo Anthony Gallo Reference 3.5:
O ojačevalcih... tu sanjam o integraciji glasbenega strežnika in ojačevalca skupaj v eni škatli seksi linij Applovega mac minija. Da ga naredijo malo večjega, spredaj ruknejo lušten ekranček na dotik, znotraj našopajo vrhunec današnje next-gen D klase, ter vse skupaj medsebojno prežamejo da funkcionira v krasni simbiozi, ma predem kot sit maček. Takšen samostojen kakšnih 2x300W glasbeni strežnik brez vsakršnih napisov gor in lučk, nič kiča, samo ekranček, upravljanje pa brezžično s tablico seveda. Za lažjo predstavo vizualno nekaj sličnega tej Classe formi spodaj, le da je manjše, brez gumba za glasnost, z manj kričečim vendar vseeno dobro berljivim ekrančkom, brez priključkov spredaj in mešanja s črnim, en tak lepo zaobljen mali "clean" dizajnček.
Se opravičujem za teženje, ko žlobudram o stvareh ki me interesirajo kar samo leti.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
|
Objavljeno: Čet Sep 20, 2012 07:35 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill, ne mi srati z temi Gallo zvočnili okol, ker sem čist napaljen, da jih kupim. Sem fiksno odločen da jih nabavim. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Sep 20, 2012 07:50 Naslov sporočila: |
|
|
| dr.sah je napisal/a: | | audiofill, ne mi srati z temi Gallo zvočnili okol, ker sem čist napaljen, da jih kupim. Sem fiksno odločen da jih nabavim. |
To sem "telepatsko začutil" že pred časom, pa si spregledal v Vklopovi temi. Sem se pa zmotil pri modelu sem misli, da se držiš olimpijskega načela: višje, močneje.... _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Špilferderber

|
Objavljeno: Čet Sep 20, 2012 08:05 Naslov sporočila: |
|
|
| dr.sah je napisal/a: | | audiofill, ne mi srati z temi Gallo zvočnili okol, ker sem čist napaljen, da jih kupim. Sem fiksno odločen da jih nabavim. |
two15? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dr.sah
|
Objavljeno: Čet Sep 20, 2012 08:46 Naslov sporočila: |
|
|
| nek_do je napisal/a: | | dr.sah je napisal/a: | | audiofill, ne mi srati z temi Gallo zvočnili okol, ker sem čist napaljen, da jih kupim. Sem fiksno odločen da jih nabavim. |
To sem "telepatsko začutil" že pred časom, pa si spregledal v Vklopovi temi. Sem se pa zmotil pri modelu sem misli, da se držiš olimpijskega načela: višje, močneje.... |
ja, saj bi, pa ne gre. ( $$$$$$$$).
TWO15- meni dobri zvočniki, ampak, bom kar na Gallotih ostal. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Čet Sep 20, 2012 09:02 Naslov sporočila: |
|
|
Šahec lej kak so šikani, sej jim ne moreš rečit ne
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Sep 20, 2012 09:46 Naslov sporočila: |
|
|
Samo še eno strokovno vprašanje: zakaj imajo eni črne membrane eni pa bele. Ali je to povezano z letnico rojsta. Ali so bili samo modeli 3.1 in 3.5.
Anthony Gallo Reference 3.1
 _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Čet Sep 20, 2012 10:25 Naslov sporočila: |
|
|
| nek_do je napisal/a: | Samo še eno strokovno vprašanje: zakaj imajo eni črne membrane eni pa bele. Ali je to povezano z letnico rojsta. Ali so bili samo modeli 3.1 in 3.5.
|
Obstaja več generacij tega zvočnika:
Reference 3
Reference 3.1
Reference 3.5
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|