Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Audio sistemi - zanimivosti
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 90, 91, 92  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 08:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mcintosh lifestyle:

Za ceno ne vprašajte. Samo izgleda pa cool. Smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Špilferderber

Pridružen/-a: Čet Dec 2009 1:24

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 08:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

cena? Twisted Evil
Nazaj na vrh
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 08:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sitnica verjetno.
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 08:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tam okoli 7000 eur...
Nazaj na vrh
Špilferderber

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 08:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Laughing
Nazaj na vrh
sound

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:21
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 11:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Electrocompaniet ECI6 DS, vse v enem

http://www.electrocompaniet.no/news/item_0030.html
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
vintagesonic

Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 16:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Mcintosh lifestyle:

Za ceno ne vprašajte. Samo izgleda pa cool. Smile

A ti res izgleda cool? Rolling Eyes Meni se zdi,da bi bilo to najbolj primerno za otroško sobo Paris Hilton, samo roza "cagarje" bi moral imeti..

Čeprav sem bil Mckintosh "fan" že v obdobju 80-ih me celotna zadeva čedalje bolj spominja na njihov ponesrečen proizvod

osebno mi je veliko lepši njihov retro program

ali pogojno recimo tole iz današnjih dni

Vendar, okusi so na srečo lahko zelo različni in tudi s tem ni nič narobe . Wink

LP

P.S.

Drugače nekaj zanimivega trenutno na bolhi :

http://www.bolha.com/akustika-ojacevalci/mcintosh-mc-2275-integriran-lampas-2-x-75w-oglas1281763043
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 22:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

vintagesonic je napisal/a:

A ti res izgleda cool? Rolling Eyes Meni se zdi,da bi bilo to najbolj primerno za otroško sobo Paris Hilton, samo roza "cagarje" bi moral imeti..

Mene velike masivne štirioglate škatle tipa Mcintosh, Bryston in slično ne pritegnejo, bolj me pritegne moderen lifestyle dizajn s hi-end zvokom. Ta mali lifestyle Mcintosh mi je cool, ker je nekaj drugačnega, nekaj kar ne vidiš kar tako. Ni lepo zaobljenih modernih lifestyle linij, čisto kontra, običen štirioglat škatlast dizajn, pa kljub temu vpadljiv. To je pritegnilo mojo pozornost, drugače pa tega ne bi imel doma. En tak meni seksi lifestyle zvočnik s hi-end zvokom je recimo Anthony Gallo Reference 3.5:

O ojačevalcih... tu sanjam o integraciji glasbenega strežnika in ojačevalca skupaj v eni škatli seksi linij Applovega mac minija. Da ga naredijo malo večjega, spredaj ruknejo lušten ekranček na dotik, znotraj našopajo vrhunec današnje next-gen D klase, ter vse skupaj medsebojno prežamejo da funkcionira v krasni simbiozi, ma predem kot sit maček. Takšen samostojen kakšnih 2x300W glasbeni strežnik brez vsakršnih napisov gor in lučk, nič kiča, samo ekranček, upravljanje pa brezžično s tablico seveda. Za lažjo predstavo vizualno nekaj sličnega tej Classe formi spodaj, le da je manjše, brez gumba za glasnost, z manj kričečim vendar vseeno dobro berljivim ekrančkom, brez priključkov spredaj in mešanja s črnim, en tak lepo zaobljen mali "clean" dizajnček.

Se opravičujem za teženje, ko žlobudram o stvareh ki me interesirajo kar samo leti. Embarassed
Nazaj na vrh
dr.sah

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 20, 2012 07:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill, ne mi srati z temi Gallo zvočnili okol, ker sem čist napaljen, da jih kupim. Sem fiksno odločen da jih nabavim.
Nazaj na vrh
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 20, 2012 07:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dr.sah je napisal/a:
audiofill, ne mi srati z temi Gallo zvočnili okol, ker sem čist napaljen, da jih kupim. Sem fiksno odločen da jih nabavim.

To sem "telepatsko začutil" že pred časom, pa si spregledal v Vklopovi temi. Sem se pa zmotil pri modelu sem misli, da se držiš olimpijskega načela: višje, močneje....
Špilferderber

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 20, 2012 08:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dr.sah je napisal/a:

two15?
Nazaj na vrh
dr.sah

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 20, 2012 08:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nek_do je napisal/a:
dr.sah je napisal/a:

To sem "telepatsko začutil" že pred časom, pa si spregledal v Vklopovi temi. Sem se pa zmotil pri modelu sem misli, da se držiš olimpijskega načela: višje, močneje....

ja, saj bi, pa ne gre. ( $$$$$$$$).
TWO15- meni dobri zvočniki, ampak, bom kar na Gallotih ostal.
Nazaj na vrh
audiofill

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 20, 2012 09:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Šahec lej kak so šikani, sej jim ne moreš rečit ne Smile

Nazaj na vrh
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 20, 2012 09:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Samo še eno strokovno vprašanje: zakaj imajo eni črne membrane eni pa bele. Ali je to povezano z letnico rojsta. Ali so bili samo modeli 3.1 in 3.5.

Anthony Gallo Reference 3.1

audiofill

PrispevekObjavljeno: Čet Sep 20, 2012 10:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nek_do je napisal/a:
Samo še eno strokovno vprašanje: zakaj imajo eni črne membrane eni pa bele. Ali je to povezano z letnico rojsta. Ali so bili samo modeli 3.1 in 3.5.

Obstaja več generacij tega zvočnika:

Reference 3

Reference 3.1

Reference 3.5

lp
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 90, 91, 92  Naslednja
Stran 58 od 92

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu